Звездни Компромати - Януари 2026

• 213 350
  • 2 768
  •   76
Отговори
# 2 625
  • Glasgow
Много ми харесваше тази жена. И сега ми харесва

# 2 626
  • sofia
Банова е с Никос Вертис.

# 2 627
Тедито веднъж се беше женила за скандинавец някакъв. Не се е чуло за втори брак, а и според мен тя се изживява като Шерцингер - вечната мома, за която достоен няма на света. И така вместо майка, направо към бабите ще прескочи. А може да си имат репродуктивни проблеми, то не е само до желание в днешно време

Кидман завела щерките на Антарктида.

# 2 628
Андреа
Скрит текст:

# 2 629
Теди Кацарова сега е с някакъв чех, с него е на екзотичната почивка. Качва клипчета в тик-ток, гледах ги на някакъв пазар, опитваха местни специалитети.

# 2 630
Андреа с тая леко психо физиономия и това червило по огледалото да не се е баняла у Кубратови, докато неговите са на лунапарк.

# 2 631
  • Glasgow
Да, много bunny boiler вайбс от тази снимка:)))

# 2 632
Андреа с тая леко психо физиономия и това червило по огледалото да не се е баняла у Кубратови, докато неговите са на лунапарк.
Това не е Андреа, а анимация някаква. Абсурд да изглежда така, но явно и се иска

# 2 633
A какво стана с осиновените деца на Никол, по времето когато беше с Том Круз? Нищо не се чува за тях - уж останаха при него, а той си живее като ерген... За не са ги върнали от където са ги взели?

# 2 634
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Андрея се е направила на Денерис Тангариен на снимките. Дано някакси успее да се осъзнае и вземе в ръце. Не заслужава да продължава да страда по онзи.

# 2 635
Бела и Конър останаха близки с Том Круз и са членове на неговата църква. Конър даже май живее на някаква територия на църквата.

# 2 636
Азис се бил омъжил за хирург във Флорида.
Не знам кой му дреме вече и защо е"тайна", мъж не се видя никъде, пак ли димки.

# 2 637
  • София
Андреа 100% е AI изображение, тя и с фотошоп не може да се докара толкова добре.

# 2 638
  • Пловдив
Азис се бил омъжил за хирург във Флорида.
Не знам кой му дреме вече и защо е"тайна", мъж не се видя никъде, пак ли димки.
Че кога успя?! Много е бърз.

# 2 639
Еееххх, Дамиано....е много е готин, излъчва яко секс и мъжество....Обожавам го...размечтах се 🤭😉

Даниела, бившата на Андрей, е разкошна жена, следвам я в ИГ, много забавна, свежа, естествена и има супер мило семейство.

И на мен историята на Круз-Кидмановите деца ми е доста тъжна. Дано все пак са щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт