Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 923
  • 3 367
  •   4
Отговори
# 315
  • София
Да сложиш маймуна в скута си, дори и само за снимка, е опасно, та дано поне е посъветвала последователите си да не го правят.

# 316
Филип Буков за държанките :

"Когато не си се борила да си личност, да си идентичност, а си като всички останали, ти ще ще бъдеш заменена с по-новия модел."

# 317
  • софия
Хари Стайлс се завръща с ново турне лятото.
Скрит текст:

# 318
Много ми е сладка Мария! Понякога водата по тези места може да ту разкаже играта на русото точно за 2 къпания! А за морето и едно стига!
Дреме и на Мимето на корена, млада, щастлива, известна и богата! Ще си носи жълтото русо по островите, за червеният килим ще я нагласят, не бойте се.

# 319
  • Пловдив
А дали са приятелки с Нина Добрев?

# 320
Бакалова е на почивка, не на работа, че да е изрядна във външния си вид. Надали няма пари, за да поддържа цвета на косата си ... като се върне на работа ще е с перфектни корени.

# 321
  • София
Благодаря за новата тема, Роси! 🌺
Пенев е легенда с огромни постижения за родния футбол! Много радост и поводи за гордост е донесъл на България. Беше обичан от всички!

Аз ще се радвам да видя двете ни холивудски звезди Бакалова и Добрев в съвместен проект 💕

# 322
  • София
Golden Eve:

Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
с мъжа си Матю Бродерик и сина си Джеймс Уилки Бродерик
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Мишел Родригес
Скрит текст:
Виола Дейвис
Скрит текст:
Колман Доминго
Скрит текст:
Аманда Сейфрид
Скрит текст:
Стелан Скарсгард
Скрит текст:
Теса Томпсън
Скрит текст:
Суприя Ганеш
Скрит текст:
Стейси Мартин
Скрит текст:
Евън Хандлър
Скрит текст:
Кристин Дейвис
Скрит текст:
Уолтън Гогинс
Скрит текст:

# 323
  • Glasgow
Скрит текст:
не мога да намеря информация, много ми се ходи 💃🏻🎶

# 324
Не следя особено Мария Бакалова, но ми е симпатична.  Понякога е с красиви тоалети и много добър стайлинг, понякога е просто жена на почивка. Не изглежда да звездее и да се е взела страшно насериозно. Има излъчване на позитивен и спокоен човек, който се наслаждава на живота.

# 325
  • На морето!
Не мисля, че на този етап на кариерата си Мария Бакалова може да си позволи самоволни промени с външия вид.
Типажът й е такъв, като такъв се "продава" в продукциите, които агенцията й намира и докато не се случи проект, който да изисква различна от "съседското момиче" визия, ще я виждаме с тази коса.
Аз я харесвам, жалко е, че отнася хейт дори с изключително нормални снимки от екзотична почивка.

Парова е страшна, ето тази визия, при това налагана от известен треньор, трябва да бъде сериозно обсъждана и публично порицавана, ако ще и русото й да е с най-добрия нюанс на света.

# 326
  • софия
Скрит текст:
не мога да намеря информация, много ми се ходи 💃🏻🎶
ДА! За него, освен за ДМ, ще се жертвам да ходя и спя за ограда. Много е добро момчето.
Скрит текст:
По миналата седмица пусна песен от концерт от последното турне и всички фенове бяха полудели какво иска да каже.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 09:36 от zvаnchе

# 327
  • Glasgow
На мен много ми харесва последните години, преди не го забелязвах, аз нали съм Зейн Малик ултрас😂😅 За него разбирам да се спи за огради, за Били Aйлиш бях изумена, че имаше кампове преди концерта ѝ, нещо изпускам явно😂

# 328
  • софия
Забелязах го след като ходихме с дъщерята на негов концерт преди 2 години. Преди това само тя беше фен от 1Д. Атмосферата на неговите концерти е много готина - позитивни, пъстри, облечени като Хари-та, весело.

Ето статията в Билборд.

# 329
  • Враца
Golden Eve:

Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
с мъжа си Матю Бродерик и сина си Джеймс Уилки Бродерик
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:
Мишел Родригес
Скрит текст:
Виола Дейвис
Скрит текст:
Колман Доминго
Скрит текст:
Аманда Сейфрид
Скрит текст:
Стелан Скарсгард
Скрит текст:
Теса Томпсън
Скрит текст:
Суприя Ганеш
Скрит текст:
Стейси Мартин
Скрит текст:
Евън Хандлър
Скрит текст:
Кристин Дейвис
Скрит текст:
Уолтън Гогинс
Скрит текст:

Виждайки този пост се сетих за нещо любопитно, може да е интересно и на вас.
Холивудските звезди, които нямат деца.
Тук има списък с 50 от тях, като не е изчерпателен, разбира се.
https://www.imdb.com/list/ls565183170/
От тези в списъка знаех за някои, други ме изненадаха- не съм се интересувала от тях достатъчно и не съм знаела как е протекъл животът им. По-известните в списъка от линка са:
Леонардо ди Каприо
Киану Рийвс
Мики Рурк
Кристофър Уокън
Джон Сина
Дженифър Анистън
Опра
Ким Катрал
Хелън Мирън
Кайли Миног
Доли Партън
Уинона Райдър
Елън ди Дженерис
Лайза Минели
Рене Зеуегър
Мери Джей Блайдж
Аксел роуз
Ения
Мат Дилън
Бой Джойрдж
Пола Абдул

Аз добавям от мен и Мишел Родригес, която е споделяла че е гей (не значи, че никога няма да има деца, но като че ли не й е сред приоритетите).

Общи условия

Активация на акаунт