Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 847
  • 3 367
  •   9
Отговори
# 330
Филип Буков за държанките :

"Когато не си се борила да си личност, да си идентичност, а си като всички останали, ти ще ще бъдеш заменена с по-новия модел."

Ох , много ми е  неприятен.Grinning

# 331
  • Glasgow
Той на последната снимка дето постнахте прилича на кандидат мъжка държанка, та не знам в качеството на какъв се изказва🤷🏻‍♀️

# 332
Мисля ,че  е отхвърлен бил  ,малко в стил "гроздето е кисело".Grinning

# 333
  • софия
Пике отказал на фенове да се снима с тях в Барселона. Като отмъщение те карат след него и годеницата му, като са пуснали песента на Шакира, която е написала след развода им.
Цък

Започват и гаданията за турнето на Хари:
Скрит текст:

# 334
Хахаха, Филип...
Сладур
Точно така си е

# 335
Филип Буков за държанките :

"Когато не си се борила да си личност, да си идентичност, а си като всички останали, ти ще ще бъдеш заменена с по-новия модел."

Ох , много ми е  неприятен.Grinning

не знам дали е неприятен, но аз го намирам за посредствен актьор, така по-меко казано.

# 336
  • на село
Леле, не мога да се сетя за повече от една песен на Хари Стайлс. Даже и за нея се чудех защо е толкова известна.

Филип Буков е като някаква досадна лелка, коментираща махленски този и онзи. Последната му изява не съм я гледала, нямам и намерение, но се чудя защо е решил да трупа популярност по тоя начин.

Мария Бакалова доста поотслабнала ми се вижда, ама май и разтегля снимките. Няма нужда.

# 337
Аз пък точно като актьор си промених мнението за Филип.
Играе отлично.
Макар че не знам какво ще прави, като му изтече времето да изглежда като момче от boy band.

# 338
Филип е страшно дърво. Имам чувството, че ползва Инстаграм само за да плюе и осмива жени. Много жалко.

# 339
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
За мен Филип Буков ми е типичната мъжка кифла взела се за кроасан. Няма грам харизма и актьорски умения завалията.

# 340
Бакалова на почти всички снимки от светски събития е с тъмни корени. Явно е модерно.
Буков според мен търчи по другия тротоар, но пък е добряк и възпитан човек, амбициозен, но се прави на интересен малко инфантилно.

# 341
Като сте заговорили за лоша коса, Елън Мъск е пуснал своя снимка с Доналд и Мелания. Ето това е лоша коса, дори за квартална фризьорка, какво остава за първа дама - милиардерка. Правят я на две стотинки в коментарите. "Кичури като на скункс", "раздърпана" и още много..
"No blending?"
"Whoever's in charge of Melania's hair should be fired."

# 342
  • На морето!
Филип Буков съм го гледала само в комедии, където играе чудесно. Споделете в кои роли го намирате за дърво.

Харесвам го и заради ясната и смела гражданска позиция. За разлика от повечето му колеги – особено от по-старата гилдия – които често са политкоректни и нагаждащи се.
Допадат ми и представителите на новата плеяда български актьори – Буков, Бабинова, Зомбори, Бойко Кръстанов и др. Намирам ги за много интересни, земни и автентични, далеч от клиширания образ на пиещия, пушещ и онеправдан артист, който дълго време беше стереотип за българските актьори.

# 343
  • Glasgow
Мъск и Тръмп пак ли са приятелки?

# 344
Мъск и Тръмп пак ли са приятелки?

Да, Мъск допълзя с извинения обратно.

Общи условия

Активация на акаунт