Звездни Компромати - Януари 2026

• 266 498
  • 3 367
  •   1
Отговори
# 360
Сигурно не той е собственик на логото.

# 361
То аз защо ли и питам, то всеки в интернет е гледал всичко и е бил разбира се на "Петък вечер", представление, което се открива с един клик в нета Rolling Eyes
(Точно там Филип е страхотен, той умее да работи с изражение, не е скован, фразите/репликите му са уверени и убедителни, справя се перфектно)
Всеки в интернет включва и теб. И да въртиш очи, и да не въртиш, не съм го открила с един клик, отишла съм, защото харесвам останалите в състава. Как да кажа нещо лошо за Пъдев, Стоян Дойчев или Павел Иванов, като са супер. Буков стои като кръпка до тях.

# 362
Е то това е да кажеш да бялото черно.
Добре, разбрахме, не играе по твоя вкус.
Очи се въртят напълно заслужено.

# 363
Филип Буков не играе зле. Има и гражданска позиция - да. Аз лично смятам, а и доста се говори, че той не си пада по жени, а ги ползва за параван. Попадала съм на негови клипчета, които са малко прекалени по отношение на женския пол, но какъв си е в личния си живот си е негова работа честно казано.
Напомня ми малко за една друга звезда на българския небосклон Наско Колев, който също имаше доста брутални песни по отношение на жените и накрая си падна по чалгарка, че и доста трудно я преживя.

# 364
Азис на Хавай
Корема му е целия надупчен..
Скрит текст:

# 365
Кой го гледа Азис, аз гледам плажа - прочутия Уайкики.

# 366
Азис на Хавай
Корема му е целия надупчен..
Скрит текст:

Простене за невежеството, но това заради липосукции и пластични интервенции ли е?

# 367
И аз съм също толкова невежа, ама това си помислих:-)

# 368
Със сигурност е правил липосукции, защото съм виждала след тях същите дупки.

# 369
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е той нали и балон в корема си беше слагал, пък после имаше усложнения с махането...

# 370
  • Наблизо
Това изглежда повече като слиив операция - рязане на стомаха.

# 371
Буков много неприятни изказвания прави за жените, а всъщност точно по такива тип плеймейтки и кокони си пада. Явно наистина някоя го е отхвърлила.

# 372
Буков много неприятни изказвания прави за жените, а всъщност точно по такива тип плеймейтки и кокони си пада. Явно наистина някоя го е отхвърлила.

И според мен има огорчение в думите му, май говори от опит. Малко е в ситуация - гроздето е кисело.
Грозно е и никак не е мъжкарско да се говори така за жена, каквато и да е тя. Като не ти харесват - подмини и не им обръщай внимание.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 16:28 от ilieva_i

# 373
  • на село
След като видях дупките на корема на Азис, горилскито окосмяване, което беше отгледал по едно време, придоби смисъл.

Тези дупки от липосукцията си остават форевър ли? Ами как се разголват по бански мацките, които си я правят, малко ми е странно.

# 374
  • Viena
На мен на белези от бариеритрична ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт