Звездни Компромати - Януари 2026

• 263 349
  • 3 367
  •   19
Отговори
# 645
  • София
Аз пък намирам за нормално да се помогне. Помагала съм много пъти и на съседи и на непознати. И на мен са ми помагали.
Не разбирам какво е пречило да спре в гаража и там да ги разтовари. Така или иначе ги е разтоварил. По-скоро и на двамата не им е хрумнало.

# 646
Браво на Венета за 50-те кг.Това си е трудна задача на нашите години. Нейната закуска ме ужасява иначе.

Категорично тези килограми са лъжа! Висока съм точно 164 см, тежа повече, но не изглеждам като бухта, ъъъ Венета, де.

# 647
Аз я разбирам М.Векилска защото попаднах в същата ситуация преди няколко години с един ПАЛЕТ ламинат. Изрично съм казала на фирмата от която поръчвам че искам да си платя за всичко свързано с доставката, сваляне, качване , каквото там. Те си замълчават и вземат парите.
Пристига буса на същата фирма(магазин), не на външен доставчик. Отваря вратите (аз съм отишла да посрещам доставката с две малки деца) и вика сваляй. Кой аз ли? Ми да вика, доставката ни е до врата на бус.
Звъня на магазина - нали ви казах че искам всичко да е включено. Да любезно ми отговарят, това ни е максимума, ние имаме шофьор. Ама защо не казахте като плащах. Емиииии…
Поне го свали и го тръсна отпред. Висях три часа с хлапетата докато се отзоват хамали. А това нещо можеше да бъде по друг начин.
Така че напълно я разбирам и смятам че нещо подобно се е случило.

# 648
Лято, зависи ако само сланинка е лека, мускулите тежат. Аз съм по тежка от ВИнета и по- ниска, ма имам корем ренде, хваля се😅😂❤

Ама реално къв и е филма- защо ни интересува а) има ли тя цикъл, Б) колко кила е В) има ли лЬобовник, Г) какво муА за закуска, обЕд и вечеря?!?

# 649
Защото иска някой да се интересува от нея.

# 650
Не се е получило. Опити за лигоч "аз съм крехка женичка, няма мъже на този свят" е това. Не може да чакаш 30 пакета ламинат, това не е кибрит и да не си осигуриш носач. И никоя фирма не носи доставките си, освен ако изрично не е платено и договорено, и за това!
Храна за кучетата като получавам и тежи 25 кила, не мога да я кача в обемен кашон сама. Давам си на човека пари, качва ми я на ръце до втори етаж и готово.

# 651
  • Glasgow
Добре, до вратата може да не са се доразбрали с фирмата. Ами после да очаква минувачи да се юрнат? аз бих се чувствала супер некомфортно, после какво- пари ли да им предложа, да им взема кафе и нещо ли, в смисъл ако са хамали чиста работа, плащаш и всичко е точно. Затова и не обичам да занимавам познати, комшии, рандъм минувачи.

# 652
Е, щото е Векилска, не Маргаритка от Люлин, не схващаме ли...

# 653
  • София
Изобщо не и е такъв поста. Не ми казвайте, че никога не сте помагали на непознат или, че на вас не са ви помагали.

Ако видя съседка, чудеща се какво да прави с доставка, ще и помогна.

# 654
Повечето фирми карат до адрес. И нашия гардероб беше няколко кашона по 30 кила и оставени на тротоара. Не сме разчитали на случайни минувачи. Ами вярно, ако клиент е на висок етаж, нали не очаква шофьора да запретне ръкави?
Венета е абсурд да е 50 кила. Тя Мара е почти 50 и е живите мощи.

# 655
Възможно е да се е оказала в тъпо положение поради недомислица и лоша организация (собствената си) и понеже на всеки се случва да попадне в тъпо положение да е супер благодарна на човека, че я е измъкнал и поради възрастта както казвате да е обърнала нещата на сълзлив пост и драматизъм за кавалерството, вместо просто да напише (ако изобщо): Оплесках нещата с една доставка и кашоните ми останаха на пътя, но един човек ми помогна - жив и здрав да си!

# 656
  • Варна
Браво на Венета за 50-те кг.Това си е трудна задача на нашите години. Нейната закуска ме ужасява иначе.

Категорично тези килограми са лъжа! Висока съм точно 164 см, тежа повече, но не изглеждам като бухта, ъъъ Венета, де.
Аз също не вярвам на килограмите. Видяхме я.

# 657
  • София
Нормално е да се заплати услугата, но като не я предоставят е сложно. В София има хамали, но в провинцията не е така.
Случва се и да кажат, че е до врата, а се оказва, че стоварват на тротоара. Много неща са.

# 658
Нищо лошо няма да се помага на някой, но не и да му пренесеш пратката от много тежки кашони. Струва ми се нагло. Проблема с организацията си е неин, и явно не добре обмислен, но тя се опитва да вменява вина на другите за това. И накрая паралела на украинеца с българите е глупав. И едните, и другите не са нито толкова добри, нито толкова лоши.

# 659
  • Варна
Векилска не казва, че е платила за допълнителната услуга, но не я е получила.
Представете си, че вие чакате доставка днес, но куриерът не идва, защото е пренасял от добро сърце доставката на някаква женичка и заради това, вие ще си получите пратката утре.
Ще подпалите телефоните на куриера и фирмата... После като оная тема във форума "тези нещастници от спиди си мислят, че са куриери".
Само цитирам темата. Векилска не е казала, че е Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт