Звездни Компромати - Януари 2026

• 264 315
  • 3 367
  •   13
Отговори
# 630
  • Glasgow
Аз на Мелания на мястото ще подпиша нов ако може още повече стормита да има, само да не ме занимава и пипа Simple Smile Виж, Фредерик още си е доста shaggable

# 631
Векилска просто не е запозната. Куриерите са претоварени, недостатъчни и в никакъв случай не мъкнат допълнително пратките си. Възможно е по изключение, с лична уговорка и допълнително заплащане. Или си викаш хамалска фирма, това е.

# 632
  • Glasgow
Векилска с малък Карън момент, куриерите не мъкнат пратки, нито минувачите са длъжни.

# 633
Векилска истерясва във фейсбук. Или е на хонорар при Найо или съвсем е изтрещяла.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=26584658874456237&set=a.194524590563025

Само ще кажа. Да, от критическата е.
Безсмислен пост.
Да ревеш, че не си разбрала какво и колко бройки поръчваш. Да страда, че направо не са наредили паркета от буса.

# 634
Във всяка по-голяма фирма има “доставка до етаж”, което включва вкарването в гараж или там където ще го слагаш в жилището си и се заплаща допълнително. Ако фирмата не го предлага - хамалски услуги си заплащаш и това е. Безсмислен пост.

# 635
  • Glasgow
Е не, по добре е да хейтим мъжете във ФБ, ако българин се беше притекъл на помощ може и да го отнесе, че ѝ се меси, то никога не знаеш кой ход е полезен Simple Smile
И да, от възрастта е Simple Smile

# 636
  • София
Госпожа Векилска си мисли, че още е млада и известна и който мине, ще се разстопи от чаровната й усмивка и ще се втурне да й помага.

# 637
Госпожа Векилска верно ли очаква куриер да и разтовари В гаража 15 пакета плочка?! Като им знам цените на куриерите, по евтино щеше да и се върже са си наеме фирма за хамали, да и го товарят и разтоварват. Тя мъж няма ли всъщност?

Знам, знам че ще се смеете, щото казахте за яденето на Венета, та да ви кажа нали и четох 2 книги( много се забавлявах, стилът е преразказ с елементи на фантазия и разсъждение на четвъртокласник) Значи в тая за Кучките - тя е Виктория топ водещата на вселената, фолк певицата Александра по някои неща ми мяса да е Десислвава( млади ММ бойци) третата футболната съпруга от Бояна, Габриела, не знам коя е.
Та на 20 места барем в книгата и се пише за вечеря на трите и голямо ядене пада😅 башка Виктория/ Венета закусва кафе с много захар и сметана и бисквиДи:) Да и е сладък живота!
За още разкази от книгите и пишете “ЕСЕ” под поста ми😅😂🤪😅😂🤪

# 638
Това е вайръл днес

„Простото дипломатическо решение е Барън Тръмп да се ожени за принцеса Изабела Датска, а Гренландия да бъде дадена на Америка като зестра.“

Ако не друго, поне сватите ще стоят добре една до друга. 💃💃

А пък сватовете ще имат общи теми за обсъждане, защото и двамата са известни с извънбрачните си похождения и споделят еднаква слабост към нежния пол, само мащабите са различни.

# 639
Какъв е тоя смешен плач и скърцане на биберони от Векилска ?!? 🤣
И какво иска да каже ,че мъжете украинци са някакви мега кавалери за разлика от нашите ганьовци ли?!?
Имаше подобен пост преди време от безопастната Нели - никой не и помогнал да рзтовари н-брой кутии от колата си - няма мъже ...май и там се е появил спасител ,но не помня точно...
Нещо не са добре тия жени ,обаче...ти ще поръчваш кутии и плочки и ще разчиташ на рандъм  джентълмени да ти ги носят,вместо да се организираш предварително ...WTF 🙄

# 640
Май го усещате правилно, че се  е надявала на чар и  известност да се затичат от всякъде и  и носят. Няма да се изметне  и сама, 15 кг не са 50, и не всичко наведнъж, едно по едно  е.
 Тези без известност и  чар да му мислят за тежести и кръста си.

# 641
Бе айде бе, не е некоя крехка, 45 кила женичка Векилска, баш бая здрава гърбина има, да носи! Силовите тренировки са много важни и полезни за жени в пре и мено:))😂😅
Кога ще се научим ние, че услугите се заплащат и никой ( освен може би мъж ти или син ти) не ти е длъжен да помага на аванта.
Кавалерство е да ми дадат път, са ми отварят врата, понякога да ме пуснат на опашка ако съм с едни яйца . Носенето на 15 кашона не влиза в графата- мъж ли си или не си.

# 642
Е как ще си тестват силата на женското обаяние, ако не скръстят ръце, безпомощна физиономия и пърхане с мигли, кой ще ми помогне.
Това тук е част от новите мантри.
Голяма валидация Joy , че е успяла да накара мъж да свърши нещо, за което не иска да плати. Stuck Out Tongue Winking Eye

Някои жени си слагат 50 хилки тарифа и ги наричаме меркантилни.

Това е същото!

Да изгърбим някои за без пари.

# 643
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Самата Векилска нямаше ли вече пораснал син? Ако не, наема си хамали, плаща си и си решава проблема. Никой не е длъжен да си съсипва здравето и кръста, че да мъкне на леля Марияна плочките щото леля не е имала акъл да прецени, че като и ги докарат трябва и да ги пренесе.

# 644
Леле Фрау, права си! Забелязвам че някои дами зорлем се правят на шашави, за да им помогне някой мъжага и да се почувстват все още вървежни и че стават😅
Тия кашончета ще ги метна докат куриера си оправи бумагиге по доставката, 15 кила?! Не 50
нали…
Марияна, от годините е да знаеш😅😂

Общи условия

Активация на акаунт