Звездни Компромати - Януари 2026

• 264 543
  • 3 367
  •   18
Отговори
# 135
  • Glasgow
Много го хвалят този филм с Шаламе, не съм го гледала още. Аз бях останала с впечатление, че се разделиха с Кайли, някъде около Безос сватбата. Готино е да ти се обяснят от сцената🥰

# 136
Лурдес по зърна от шоуто на Ив Сен Лоран. На повечето снимки, където позира, се е прикрила с ръка, но има и такива, на които няма скрито-покрито Smiley

Скрит текст:

И за какво бяха всичките тия приказки и тупане в гърдите, колко строго си гледа Мадона децата, колко ги контролира, как сериозно учат и не се занимават с глупости? То е ясно, че сливата не ражда круши.

# 137
Благодаря за новата тема и светла памет на Пената. Ще го помним завинаги!

Този Тимъти изглежда като някое келешче пред избраницата си. Кристен Стюарт направо ме плаши напоследък. Майли и тя.

# 138
По бтв дават сбогуването с Димитър Пенев. Не искам да слагам снимка. Не съм футболен фен, но е много докосващо. Големи мъже плачат. Бил е душа човек. Голям.
Светъл да му е пътят!
Поплаках си... Кадрите от 1994-та са знаменателни.
Светъл път на Пената!

# 139
До Лурдес е същи Сандокан.

# 140
  • на село
Е, как Сандокан! На Принс се е въобразил, а ти веднага да го посечеш с двата ножа.

Тимъти Шаламе е на 30, а приятелката му 2 години по-млада. Аз ги харесвам като двойка - явно си се обичат.

# 141
  • София
И за какво бяха всичките тия приказки и тупане в гърдите, колко строго си гледа Мадона децата, колко ги контролира, как сериозно учат и не се занимават с глупости? То е ясно, че сливата не ражда круши.
Лурдес е на 29 години, отдавна ѝ е минало времето за строг майчин контрол и за училище.
Не убива, не върши престъпления, не напада, не обижда, не гласува за Тръмп.
Толкова ли е лошо и странно да е по цици?

# 142
3 години (Шаламе-Кайли) не е малко за Холивуд и между хора с достатъчни доходи да правят каквото си поискат/достатъчно харесвани да избират

Явно си се харесват младите, точка за Шаламе, че е с момиче, което не е слабо като скелет.

# 143
  • Враца
Кой е филмът с Тимъти Шаламе?

Лурдес не ми харесва по външен вид.
И не разбирам защо й е да търси медийно внимание, след като винаги го има, и без да го търси.
Дъщеря на майка си е все пак.
Тъпо е да тръгнеш откровено гола, пък после свенливо да закриваш с ръка сисите.
Да се правиш на срамежлива ли? Ми то, ако си срамежлива, няма да имаш такива дрехи в гардероба си, а и да попаднат- през ум няма да ти мине да ги облечеш извън дома си.

# 144
# 145
Толкова ли е лошо и странно да е по цици?
Да. Нито е актриса, нито е модел, че да се изисква да показва голо тяло. А и тялото и не никак хубаво, въпреки че е млада.

Грам не се вълнувам от футбол, но онова лято го помня. Толкова радост ни донесе! И ми е мило, че всеки си спомня с хубаво( и с лафовете) Пенев! Не се сещам за друг, за когото само с добро да се споменава.
Светъл път!

# 146
Хич не е странно някой да се развява по цици. Хич.

# 147
  • София
Да. Нито е актриса, нито е модел, че да се изисква да показва голо тяло. А и тялото и не никак хубаво, въпреки че е млада. ...
Лурдес е модел от години и моделството ѝ включва работа с Луи Вюитон, Миу Миу, Стела Маккартни, Том Форд, Тиери Мюглер, Бърбъри, Марк Джейкъбс и т.н.

# 148
Психотерапевт Биляна и нейния сфинкс.

A.k.a шоколадовата фея,
Скрит текст:

Цялата проницателна история е в профила, ….

# 149
Мики Рурк е започнал кампания за набиране на средства в Gofundme, за да не бъде изгонен от имота, който обитава, заради неплащане на наема.

Общи условия

Активация на акаунт