Звездни Компромати - Януари 2026

• 266 032
  • 3 367
  •   8
Отговори
# 300
  • Пловдив
Днес празнува 88-я си рожден ден Адриано Челентано
Скрит текст:

Да е жив и здрав! Купихме си билети за концерта му в София на 20 март, да видим какъв концерт ще направи Simple Smile

# 301
  • София
Скрит текст:

Да е жив и здрав! Купихме си билети за концерта му в София на 20 март, да видим какъв концерт ще направи Simple Smile
Този концерт не е ли трибют, а не на Челентано?

# 302
  • Пловдив
Скрит текст:

Този концерт не е ли трибют, а не на Челентано?

Ще си призная със срам, че не знам. Питаха ме искам ли на Челентано, аз казах, че искам и ми купиха билет Flushed

# 303
Трибют е, с "официален" двойник на Челентано, одобрен лично от него.

# 304
  • Пловдив
Ходих да гледам дали и Ерос Рамацоти не е двойник, но там вече е оригинал, успокоих се.

# 305
  • Пловдив
Джереми Ренър...
Скрит текст:

# 306
Трибют е, с "официален" двойник на Челентано, одобрен лично от него.
Тъкмо се зачудих, че ще идва насам, той нещо се е обявил за отшелник. Дано да са му спокойни и уютни старините на този чаровен грозник.

# 307
Hugh Jackman и Sutton Foster
Скрит текст:

# 308
  • София
Браво на Хю Джакман, в много добра форма е

# 309
По бтв в анонса за "Преди обед" - Севдалина Спасова и втори живот - мистерията стигна до телевизията... Не се шегува жената. Nerd

# 310
Бтв и без това вече ровят дъното

# 311
Навсякъде трибюти на музикални легенди, разноглед да станеш😅
В началото превъзбудено подскачах, но като видиш цената, се сещаш, че няма как точно Депеш Мод да ми се появи на крака за 34 евро, нали😂😂😂
Истинските обаче ни минаха под носа като бяхме на 20км от мястото на събитието и ги изтървахме😆
Чета аз на следващия ден в местния вестник “На Палео фестивала в Nyon, заслужени овации обраха снощи вечните Депеш Мод.” Направо замръзнах. ММ е луд фен, има всички възможни албуми, викам му “Ти разбра ли сега кои ти минаха под носа?” Аз щях да получа удар, за него не знам. Беше преди 15г (или сто, не помня точно, все тая, беше отдавна), билетът беше 200 шв, франка тогава. Много важно, давахме ги с кеф, веднъж в живота си струва, но просто ги изтървахме най-левашки!
Сега пак Депеш Мод в моя град, ама 34 евро😂😂😂 Птичето веднъж каца на рамото, нали😆
Знам, че ще го изтрият, но дано сте се посмяли за моя сметка🙈

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 00:54 от Веселяшка

# 312
Мария Бакалова в Бали Индонезия
Скрит текст:

Хилария Болдуин в топ форма снимана от папарак..
https://www.instagram.com/p/DTMBAL-EQ_v/

# 313
  • Down south
Защо Мария Бакалова, която е звезда от световна величина, залага на такива коси - пораснали корени, грешни цветове и груби придадъци.

# 314
И за мен е необяснимо. Косата и е много зле.

Общи условия

Активация на акаунт