Звездни Компромати - Януари 2026

• 264 952
  • 3 367
  •   5
Отговори
# 555
Скъпа жена е Деничка, има френски вид, но пък е твърде едра за това. Иначе консервативни и скучни дрешки, ама Chanel. Чантички Celine, едната е 5К, часовниче VC&A - 8K в CHF...

Дженифър Лопес и Бети Уайт на по 55
Скрит текст:
Джена Ортега и Мерилин Монро на по 23
Скрит текст:
Ема Уотсън и Грейс Кели на по 35
Скрит текст:
Скарлет Йохансон и Джейн Фонда на по 41
Скрит текст:
Ан Хатауей и Мерил Стрийп на по 43
Скрит текст:
Флорънс Пю и Елизабет Тейлър на по 29
Скрит текст:
Рийз Уидърспуун и Даян Кийтън на по 49
Скрит текст:
Кейт Бланшет и Хелън Мирън на по 56
Скрит текст:
Натали Портман и Джули Андрюс на по 44
Скрит текст:
Анджелина Джоли и Сюзън Сарандън на по 50
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой и Бриджит Бардо на по 29
Скрит текст:
Калинка се е докарала на това нещо... Защо, за Бога, така се съсипа тази жена и се довършва даже!?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 14:52 от DiaMia

# 556
А, Деница никак не е едра жена, тя е много фина. Може камерата да не го показва добре, но тя е като птица една такава, доста дребна и фина.

# 557
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А, Деница никак не е едра жена, тя е много фина. Може камерата да не го показва добре, но тя е като птица една такава, доста дребна и фина.
Преди години съм я виждала, как ще е едра?

# 558
  • София
Още една баба, освен тази на Роузи, удари в земята обсъжданите тук особи. 😂 "Съвършенство", постигнато със скалпел срещу естественост и миловидност. Съвсем се бъгна тоя свят.

Коя баба?
На потребителката от предната страница, дето баба ѝ се обличала по-хубаво от Гергова.

# 559
Нито е дребна, нито е едра. Деница е поне 165-170см. Може би си е имплантирала бюст, но едра не е. Тя винаги подържа минимум кг и го рекетира така мъжа си, че ще спре да яде....Има нещо психопатско в тази жена

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 17:13 от Г-жа Рамацоти

# 560
Още една баба, освен тази на Роузи, удари в земята обсъжданите тук особи. 😂 "Съвършенство", постигнато със скалпел срещу естественост и миловидност. Съвсем се бъгна тоя свят.

Коя баба?
На потребителката от предната страница, дето баба ѝ се обличала по-хубаво от Гергова.

Тука взехме като в оня виц “Бабата на Филип Буков, бабата на Роузи и бабата на (еди коя си потребителка) влезли в един бар…”

Колкото до скучните и скъпи дрехи на Гергова, аз не знам как точно хората си представят the so called “old money” стил, ама то това е то…

# 561
Калина е заприличала на Долф Лундгрен с тия бицепси Close
Не, той е по-женствен.

# 562
Калина е заприличала на Долф Лундгрен с тия бицепси Close
Не, той е по-женствен.

И доста по-красив.

# 563
Висока е! Може в лицето да е като пиле, но не е миньонче като Мара, примерно.

# 564
Скъпа жена е Деничка, има френски вид, но пък е твърде едра за това. Иначе консервативни и скучни дрешки, ама Chanel. Чантички Celine, едната е 5К, часовниче VC&A - 8K в CHF...

На Симона Кръстева чантичките са по 10-15000, но въпреки това докарва стил на участничка в Ергенът, която се моли за олд мъни милионер.

# 565
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Висока е! Може в лицето да е като пиле, но не е миньонче като Мара, примерно.
Да де, висока и болезнено слаба, покрай нея глътнах бързо корема, и се почувствах като слонче...
 Богданска - Петканова го отнася за едра, но Деница не бих я определила така.

# 566
Далеч е Герговица от олд мънито с тези арлекинови якички, ама айде. Smile

Свят ми се зави от кич Simple Smile
Като гледам колко често сменя прическите и цвета на косата през годините, явно е "търсела себе си".
Дано да се е намерила вече.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 16:26 от *Hellena*

# 567
  • Пловдив
Брат Пит кулинарства Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/1MjzwFRoBr/
Дъщерята на М.Джексън...
Скрит текст:

# 568
Да, Деница Г. от години държи линия на отличен стил, питала съм я за някои дрехи и ми е отговаряла много мило.

# 569
Българският актьор Юлиан Костов получи номинация за SAG-AFTRA Actor Awards като част от актьорския състав на популярния сериал „Белият лотос“. Това обявиха официално организаторите на отличията.
Екипът на сериала е номиниран в категорията „Най-добър актьорски състав в драматичен сериал“, която оценява силата на колективното актьорско изпълнение в телевизионните продукции.
Церемонията по връчването на наградите ще се проведе на 1 март 2026 г. в Лос Анджелис. Отличията SAG-AFTRA се смятат за едни от най-авторитетните в индустрията, тъй като победителите се избират чрез гласуване от самите актьори.
Номинацията е още едно международно признание за Юлиан Костов и значим успех за българското присъствие на световната екранна сцена.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт