Звездни Компромати - Януари 2026

• 258 426
  • 3 338
  •   65
Отговори
# 690
Вуйчо ви и Валка - morning routine [spoiler[/spoiler]
Вуйче е много смешен. Хилав в гърба и с тези подплънки в раменете... А дали се е набрал наистина или се е качил на нещо за снимката? Не се виждат краци във въздуха.😁 И кой по дяволите тренира по боксерки...?

# 691
Нещо ме смущава в таз постановка. На Ваньо гащите:-). Там по средата се вижда нещо бяло което преди да сложа очилата се зачудих какво е:-) като сложих гледам че е фон от самия уред. Ма нещо до много високо на д-то се вижда фон Simple Smile)нещо с обработката изглежда прецанако
Предвид че е изцяло в гръб, десния крак изглежда по-голям така.

# 692
Ма да видим най-накрая Валка и Вуйчо в по-така, интимна сцена! 😜 Че досега само подпряни до скъпи коли и с ледени физиономии, тук поне са ни спестили израженията си.

# 693
Видеото от тренировката на Валерия и Вуйчо
https://www.instagram.com/p/DTUycTjDB7S/

# 694
  • Glasgow
Ехее, Вуйче, вземете си стая 😈
Липсваха ми 👩‍❤️‍💋‍👨

# 695
Юхууу, Satisfied браво на него. Дърт, дърт, ама колко от мъжете на по 40-50г ще могат така, аа Simple Smile

# 696
Как "така"? Да се снимат ли? Всички до един Wink

# 697
Тренират си яко и двама и се хранят като пилци, то си личи по всичко. Момичето има почти съвършена физика. На бялото черно не може да се каже.

# 698
Мен ми става мъчно единствено за възрастни жени които наистина няма кой да помогне и да платят, тя не е от тях!
Точно! На възрастни помагам с най-голямо удоволствие. Повечето са много мили. Тета Мариана е доста едра и никак не е безпомощна.

# 699
Ох, ужас, внуче и дядо е положението. То бива за пари да правиш всичко, ама кому е нужна тази показност не знам….

# 700
И аз идвах с вуйчо и валето.
Явно той ѝ казва Уили
Скрит текст:

Къде може да видите тонове черен хайвер, безкрай Дом Периньон, Ищар, Джипси Кингс и Аватари?
Ами на рождения ден на годината,

Скрит текст:

Тортата

# 701
Майко мила, какво е това чудо. Куршум трябва да си лея Flushed

Скрит текст:

# 702
  • Glasgow
Добре де, Ветко защо винаги трябва да е облечен като пиколо, толкова пари има

# 703
Тони Димитрова рожденичка. Поздрав от Стоичков:

Скрит текст: