Звездни Компромати - Януари 2026

• 262 155
  • 3 369
  •   7
Отговори
# 675
  • SF
Наистина е хубаво да има кой да ти помогне. Ако не можем да върнем жеста, предаваме натам и помагаме на друг.

# 676
  • София
Какво лошо има в това мъжете да са кавалери? Аз знам, че всички сме силни и независими жени, които вдигаме 200 от лежанка, но все пак.....

# 677
  • Glasgow
Кавалери аз разбирам да ти отворят вратата, или както някой писа за летището- да ти издърпат куфара,  ама няколко кашона плочки или каквото там беше, непознат...

# 678
Венета се рекламира чрез Мария и обяснява за завистта (глигани такива!)
Скрит текст:

# 679
Разбира се , че няма нищо лошо , за мен е норма, не виждам нищо “използваческо” да помогнеш на жена.🤣 но да се жалваш , че не са също не го разбирам 😀
Ама и аз се чудя защо толкова и злобеят на Мария във Фейсбук , жената си живее живота и на никого не пречи.

# 680
  • Glasgow

Ама и аз се чудя защо толкова и злобеят на Мария във Фейсбук , жената си живее живота и на никого не пречи.
точно, като че ли на техните мъже парите харчи. А тези дето харчат и демонстрират с пари от данъци или схеми- минават незабелязано

# 681
  • София
Кавалери аз разбирам да ти отворят вратата, или както някой писа за летището- да ти издърпат куфара,  ама няколко кашона плочки или каквото там беше, непознат...

Човешкото отношение е важно. На мен, в чужбина, в 11 вечерта в събота ми изби тръба. Помогна ми напълно непознат човек от местната фб група, в която писах за контакт на водопроводчик.  Не успях да намеря работещи в нета.
Човекът дойде и я спря.
Не си представям, че Векилска умишлено е искала да си спести 100 лв.

# 682
  • Glasgow
Аз потърсих да видя публикацията ѝ, то има и снимка на половин муж, сигурно украинецът. Сега очаквам включване от жена му. Иначе тя на всички 'хейтъри' обяснява, че не разбират какво иска да каже с поста, то и тя май не разбира.

# 683
По-нормално щеше да похвали човекът без да обяснява какъв е по народност и без излишните прелюдия кой съсед я подминал , кой доставчик бързал и тн . Нещо от сорта на “ радвам се , че има мъже , които са кавалери “  .🤣

# 684
Децата на М.Джексън не са негови биологични деца, нали?
Брат Пит кулинарства Simple Smile
https://www.facebook.com/share/r/1MjzwFRoBr/
Дъщерята на М.Джексън...
Скрит текст:

# 685
май са инвитро и биологични, ама не съм сигурна

# 686
Няма безплатен обяд!
Векилска се съмнявам да няма пари че да си плати, какво се жали, много нелепа!
Мен ми става мъчно единствено за възрастни жени които наистина няма кой да им помогне и да платят, тя не е от тях!
Куриерите дори не искат да се качват, не е трудно да си платиш..

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 16:21 от Ssstef

# 687
Абе, че е глезла и изказването на Векилска е меко казано тъпо съм напълно съгласна, но не е съвсем права. Аз помагам, когато мога, но не считам, че другият е длъжен да помогне на мен. Лятото мъжът ми беше в чужбина. Аз купих столове, които ми докараха в делничен ден. Излязох от работа да ги посрещна. Дойде куриерът и ми стовари на тротоара три огромни кашона, бяха по 2 стола в кашон. Обемисти, но не толкова тежки- баш към 15 кг. Пита ме човекът дали не иска да ги занесе до асансьора, защото входът е на около 7-8 стъпала по-нагоре от паркинга на улицата. Казах му, че ще се справя и нарамих единия кашон. Куриерът обаче, веднага се намеси, взе останалите два и ми ги занесе на партерната площадка. Та, има си хора и хора. А това за българи и украинци...егати дребната душица.
Венета и 48 кг. да е, с 52 см. кръстче Joy, вече е изпята песен и то от фалшиво, по-фалшиво. Жалко, че някои хора не остаряват с достойнство.

# 688
Вуйчо ви и Валка - morning routine
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 23:26 от Beauty queen

# 689
  • София
Децата на М.Джексън не са негови биологични деца, нали?
Вероятно е да не са. Но тези неща, и с право, не се коментират извън клюки и конспирации.

*Моля, да не се бъркат хамалството и кавалерството. Нито да се насажда, че мъж за да е кавалер, трябва да е хамалин 🙃
Много мъжко момче съм, кавалер съм. Но хамалин не съм 🙂

Общи условия

Активация на акаунт