Звездни Компромати - Януари 2026

• 225 833
  • 2 925
  •   66
Отговори
# 870
Той Лео и на младини не беше уау. Аз лично не го харесвам нито преди, нито сега.
Сакън, моля ти се.
Що рев изревах като потъна с все Титаник Joy

# 871
И аз никога не съм припадала по Лео, макар да харесвам някои негови роли, но сега съвсем не ми харесва.
Госпожа Бочели ми навява мисли за бръмчалка. Може да не е, ама т'ва е положението. Много е инстаграмабъл.

# 872
Jane Fonda
Скрит текст:

# 873
Снимка на Доналд Тръмп и Мелания Кнаус в пентхауса на Тръмп в Манхатън. Апартаментът, разположен на върха на кулата Тръмп на Пето авеню, е вдъхновен от Версайския дворец и е декориран с 24-каратово злато, мраморни подове, кристални полилеи и мебели в стил Луи XIV.
Скрит текст:
И друга, не от пентхауса.
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Бай Дончо открай време си е падал по шукаритетния блясък.
А Мелания е класически случай на трофейна съпруга.

# 874
  • София
Бърди, той е добър актьор, просто аз не си падам по сладникава хубост.

# 875
  • Sofia
Драго защо все в черно облечен води предаването по бнт?
От мин.год.все в този костюм 🧐
Скрит текст:

# 876
И аз не си припадам по Лео, едно широко лице. И не остарява добре.
Госпожа Бочели малко мъжествена ми идва. Виж мъжът ѝ го харесвам и като мъж и певец. Синът им Матео също.
Обаче Мелания и Камила най-добре се уредиха. Едната бръмчалка, другата-любовница, но я ги вижте къде са сега.

# 877
  • Glasgow
Да, ама толкова спънки по пътя...
Не като Мария- одма, решава и се жени

# 878
Колко пък ескорт да е била Мелания? Заминава за НЙ ,уредена от агенцията й за модели през 96-та и на следващата година се запознава с Тръмп и са заедно от тогава? Да сте чули скандали с нейното име,изневери,любовници,измами,наркотици и дори проституция?!
Девственица не е била,но да се нарича една жена ескорт (на база на какво всъщност? факта, доказателства,нещо по-солидно от едни клюки?), звучи като ненужна злоба.

# 879
Адреналинката на Рачков си открива салона. Иван от Иван и Андрей е там със семейството , както и хора от екипа на Халваджиян са там
Скрит текст:

# 880
Започна кастинга за филма за Христо Стоичков.
Започна с кадри с Димитър Пенев и част от снимките, които показвахме в темата. Плюс интервю от 80 годишнината му. След това беше изписано "В памет на Димитър Пенев" .

Сега говорят различни личности за Христо. Направи ми впечатление, че един  тях беше Боби Мохайлов. Явно е снимано преди случилото се. Христо доста му сипваше на Боби, но той е застанал и е заел доброжелателна позиция към него. И Боби не харесвам, но ми направи добро впечатление.
И нещо смешно. Сред коментиращите е и певицата Дара, явно покрай общите им рекламни кампании...

# 881
Мъж ми беше потресен от устата на Лили Иванова! Толкова шумно се възмути, че чак аз се изненадах.

# 882
Започна кастинга за филма за Христо Стоичков.
Започна с кадри с Димитър Пенев и част от снимките, които показвахме в темата. Плюс интервю от 80 годишнината му. След това беше изписано "В памет на Димитър Пенев" .

Сега говорят различни личности за Христо. Направи ми впечатление, че един  тях беше Боби Мохайлов. Явно е снимано преди случилото се. Христо доста му сипваше на Боби, но той е застанал и е заел доброжелателна позиция към него. И Боби не харесвам, но ми направи добро впечатление.
И нещо смешно. Сред коментиращите е и певицата Дара, явно покрай общите им рекламни кампании...

И аз му хвърлям око, но малко са се пренавили, все едно двойник ще му търсят, такива превъзнасяния. Малко по-спокойно, роля е.
Аня Пенчева ще ми е трудна за гледане, но ще опитам Simple Smile
Онзи ден пак Пипи прехлипа нещо за "мама" в разговор с Камелия...

# 883
Мартин Макариев и Аня Пенчева (скрийн)
Скрит текст:

# 884
Явно е някакво фрийк шоу:-) аз не гледам реалитита никакви и няма да си наруша принципа.. тя и снимката ми стига 🤪

И цитат от фб “ Гледам кастинга за Стоичков по Нова и искам да ви кажа, че е далеч по-страшно от Мамник.“ 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт