Звездни Компромати - Януари 2026

• 106 181
  • 1 332
  •   99
Отговори
# 1 125
Офф, това с Хулио вече може да се дължи и на деменция. И тия чак сега се сетили, че са насилени.

# 1 126
Пропуснала съм го това с Алгафари, но се информирах набързо. Laughing Голям смях! И Мадлен му се била обяснила в любов след това... Ми, съвременни хора, психоложка, над нещата са явно. Аз, ако съм му жена, ще го лежа, па нищо че е на 60 или на колкото е там.

# 1 127
Ще се изразя като Даян Кийтън във филма Невъзможно твой  "това е някаква епидемия..". JoyВсе е имало мъже с много млади жени, но сега накъдето и да се обърне човек.. До 10г е ок дори и в  обратният вариант , но повече от 30 г.. бляк. Изроди се всичко - отношения, връзки, бракове.

# 1 128
Снимката на Алгафари е нендамината засега в темата. Не знам как и защо се е появила в публичното пространство. Тази Мадлен акъл няма.

# 1 129
  • Glasgow
Малко неграмотна статия на 24 часа, по материал на дейлимейл, че имало вероятност най малкият син на Майкъл Джексън да е с биологичен баща Марлон Брандо🙄
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/22080490

# 1 130
Снимката на Алгафари е нендамината засега в темата. Не знам как и защо се е появила в публичното пространство. Тази Мадлен акъл няма.
Къде е тази снимка, върнах се няколко страници назад (а уж чета без прескачане) и не схФанах за какво иде реч.

# 1 131
Част от интересната биография на Хулио Иглесиас 😂Има към 60 години разлика с полубрат си и полусестра си. Явно баща му е по-голям коцкар от сина😂

# 1 132
  • на село
Меракът, казват, умирал последен. Малко ли дедита се обебиха  на преклонна възраст - Де Ниро, Мик Джагър и кой беше там от клана Финци се сещам на прима виста.

Хулио Иглесиас май беше и доста плодовит на челяд, ако не бъркам. И хубав ген има, ако съдим по Енрике Иглесиас - младее още и той. Даже и той ги навъртя с Ана 3-4 деца. Опасна работа са тия испанци.

# 1 133
Виждала съм Ицко Финци с детето преди години в една пицария, то заспа на стола и той го носеше на ръце до колата.

# 1 134
И хубав ген има, ако съдим по Енрике Иглесиас - младее още и той. Даже и той ги навъртя с Ана 3-4 деца. Опасна работа са тия испанци.
Скрит текст:
Бях чела, че децата на Енрике и Ана са ин витро.

# 1 135
Абе, Енрикоте така се натягаше на бек вокалистката, че чак неудобно ми стана на концерта. Малко попрекали, според мен.

# 1 136
За него ли съм чела, че целувал фенките на концертите по устните (като Елвис Heart) или бъркам? 😁 Бащичко, не се е чуло нещо има здрав брак, но знаем ли какви ги върши по турнетата.

# 1 137
Тук там, снимката беше пускана доста отдавна. Алгафари чисто гол се натиска прилегнал с някаква гола жена. Ама много нелицеприятно и не за пред публика.

# 1 138
За мен беше шокираща възрастовата разлика при Ицко Финци и жена му, но като гледах техни интервюта, много добро впечатление ми направиха като семейство. Жена му Лиза също е арт личност и са си създали много красив свой свят с детенцето.

# 1 139
Мъск започва съдебна битка за пълни права над сина си Ромулус  (или Ромул) от инфлуенсърката Ашли Сейнт Клеър.
Детето родено преди около 15-16 месеца, първоначално Мъст отрича да е негово. Впоследствие предлага на майката 15 млн долара и месечно по още 10 хил долара, за да мълчи и пази детето в тайна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт