Звездни Компромати - Януари 2026

• 109 046
  • 1 367
  •   44
Отговори
# 1 320
А той Мъск изобщо жени като за връзка има ли или само им прави бебета?
Много се съмнявам, че той ги прави. Има си клиники за тези неща

# 1 321
Е, не изкарва същите пари. Може би 10 пъти повече от лекарите, което обаче не променя факта, че работата, с която се занимава никога няма да има смисълът и значението на работата на един доктор.
Колкото и да се обясняват инфлуенсърите колко работят и пр.

# 1 322
Гала хич не изглежда добре, да се обади на Неве Close

И Кремена с невероятно "стилно" облекло. Как пъм веднъж не каза на мъжа си да разкара дънките с веригите?! Ей така, за разнообразие

# 1 323
Някои лекари работят в няколко клиники едновременно и смея да твърдя, че може да се сравнява със сегашния доход на Телешопови. И говоря за посредствени доктори, които хем печелят от направления, хем от частното обслужване.

# 1 324
"Работата" на Наум е до време, скоро и той ще се очичка, само дето у нас се котират и такива на екран... Ако искаше да прави кариера като лекар, досега трябваше да е набрал скорост. Ама по-лесно е да изкарваш парички у Инстаграма, докато си млад. Нито за актьор го бива, за лекар да не говорим. Да е жив и здрав и да кешират с все фамилията, докато още са актуални!

# 1 325
Някои лекари работят в няколко клиники едновременно и смея да твърдя, че може да се сравнява със сегашния доход на Телешопови. И говоря за посредствени доктори, които хем печелят от направления, хем от частното обслужване.
Така е, но за да работиш в няколко клиники едновременно трябва да имаш едни стабилни 10г. учене зад гърба си. И 1 или 2 специалности. Друго е без толкова инвестиция на най-значимия ресурс - време, да вадиш по 20 хилки минимум на месец. И дори не се налага да си фолк певица.

Няма причина, но излъчването на Халваджиянови ми е доста неприятно.

# 1 326
Специално за Наум, като играеше в Откраднат живот беше с поза, “аз съм лекар, под нивото ми е сктьорче”, е, сега рекламира лидъл. За мен е падение. Но може и да не му е призванието. Добре, че е Тея да го дърпа, структурира и подрежда.

# 1 327
Е, хайде сега, то и Шварценегер рекламира Лидл. Въпросът е, че Шопов просто е неприятен и това е, каквото ще да рекламира.

# 1 328
И на мен Шопов ми е анти. Плюс това за мен има чичак вайб, а е млад и тренира. Честно, не знам как успя да го придобие.
Според това, което са споделяли, Шопов май е бил девствен преди Теа. Което не намирам за минус, просто е любопитен факт жената да е имала повече бройки от мъжа. Но виж прическата му е нелепа.

# 1 329
Много се дразня на тия продажници в ИГ, които почват клип от типа " да ви споделя един наш ден . Небрежен, без да бързаме, и хоп- ей тука се мия с един крем за 30 кинта на промоция и случайно имам код за 10% отстъпка"

# 1 330
Е, хайде сега, то и Шварценегер рекламира Лидл. Въпросът е, че Шопов просто е неприятен и това е, каквото ще да рекламира.

Той не рекламира Лидл, а неговата марка инструменти, която Лидл продава.

# 1 331
Моника Белучи на гала вечерта в чест на Le Figaro (юбилей 200 год)
в прозрачно боди и силно подмладена
Скрит текст:

с Дейвид Даян Фишър
Скрит текст:

с Изабел Юпер
Скрит текст:

На същата гала вечер и двамата Арно - баща и син
Скрит текст:

Франсуа-Анри Пино
Скрит текст:

Ариел Домбал (тази се води секс-символ, моля ви се Rolling Eyes ) и съпругът й
Скрит текст:

Тук е по-добре Ариел
Скрит текст:

# 1 332

Той не рекламира Лидл, а неговата марка инструменти, която Лидл продава.
Парксайд е марка на Шварц груп, която притежава Лидъл и Кауфланд, иначе се правят в бош, айнхел и други производители уредите. И Арнолд е нает за реклама.

# 1 333
Неве не е чак уау, тия топки на бузите... Да, по-свежа е от преди, ама нещо не съм много впечатлена. Това май и с добър грим щеше да стане. Сега бузите ѝ висят като на Деми Мур.
Скрит текст:

# 1 334
  • SF
Добре изглеждаше. Аз от промото не я познах. Чудех се кои ще са тази вечер в предаването. Заприлича ми на нея, но докато не й обявиха името, не бях 100 про сигурна. Разглеждах я да не би да е от грима, защото беше много добре гримирана, но от бабичка е станала хубава жена на средна възраст. Даже мисля, че това е най-най-хубавият й вариант. По-хубава е от времената на "Аламинут", а преди тях аз не я познавах и не я бях виждала.
В една Черешка на тортата я гледах преди години, когато им рисуваше някакви портретчета. Тогава разбрах, че умее да рисува, но като я видях там, се уплаших. С едни дълбоки побелели корени на косата, сбръчкана...

Общи условия

Активация на акаунт