Звездни Компромати - Януари 2026

• 107 020
  • 1 340
  •   28
Отговори
# 1 185
Не, не тя и преди тренирай ще, сега е суха, различно е.

# 1 186
Да, при Златка се вижда как чертите на лицето рязко са ѝ станали по-остри и съответно бръчки/мимики по-дълбоки.

# 1 187
Златка купува екстеншъни от може би най-доброто място в София (онлайн може и да има още по-добри, не знам). Защо тези изглеждат така и от същото място ли са - не знам.

Щото е спала с тях без боне, а може и да е тренирала и те ти тебе - киче!

# 1 188
Десет години без Алън Рикман (професор Снейп, Ханс Грубер, полковник Брандън, Хари в "Наистина любов"....)

Скрит текст:

# 1 189
Мъжът на Златка е в големи неприятности. Сигурно имат финансови проблеми. Тя има две малки деца. Това стига да не е във върхова форма в момента. А екстеншъните наистина са й ужасни и демоде, но тя сигурно така си се харесва.

# 1 190
Златка как се загрози … ужасен екстеншън , брадичка и тен .

# 1 191
  • софия
В Х ми излезе това клипче с дЕдо `Улио 🤐

# 1 192
Ето от къде Енрике е наследил тази си черта. И той доскоро избираше момиче от публиката, което да пее с него и после често имаше и целувка. Четох някъде, че наскоро жена му вече му била забранила да го прави и не се случвало по концертите, ама никой не знае докато нея я няма какви ги върши.

# 1 193
Тоя пък Енрике.... винаги съм се чудела дали няма да хване някой херпес от тия рандъм целувки.

# 1 194
Десет години без Алън Рикман (професор Снейп, Ханс Грубер, полковник Брандън, Хари в "Наистина любов"....)

Скрит текст:

Защо всяка Коледа “мразим”
Алън Рикман:
- защото разби сърцето на Ема Томпсън и
- никога няма да забравим Накатоми Плаза ❤❤❤☺☺☺😎🤘🤘

# 1 195
  • Glasgow
И аз много го мразя по Коледа заради Ема Томпсън. Имаше тази Коледа тема в един чужд форум да споделим Ема Томпсън момента си по Коледа, какво преглътнахме и се събрахме, за да не развалим празника, много се разстроих 😓
Но така го обичам.
Скрит текст:

# 1 196
  • София
Мат Деймън и Бен Афлек
Скрит текст:
Мат и жена му Лусиана
Скрит текст:
и дъщерите
Скрит текст:
Леонардо ди Каприо
Скрит текст:
Емили Блънт
Скрит текст:
Хелена Бонъм Картър
Скрит текст:
Опра Уинфри
Скрит текст:
Голди Хоун и Кейт Хъдсън
Скрит текст:

# 1 197
Новата Шарън сякаш са и изкривили при опъването от едната страна лицето.. Доста странна изглежда и никога не бих предположила че е тя. Ама щом се харесва...

"Шарън Стоун преодолява почти смъртоносен инсулт през 2001 година, последван от мозъчен кръвоизлив, който карат лекарите да сметнат, че ѝ остава едва 1% шанс за живот. "

Скрит текст:
След като я изписват от болницата, Стоун има проблеми с придвижването и губи значителна част от теглото си. „Кървях толкова много в субарахноидалния дял (главата, врата и гръбнака), че дясната страна на лицето ми се свлече, левият ми крак се влачеше видимо и заеквах сериозно“, разказва актрисата.

Допълва, че в ранните стадии на възстановяването дори не е можела да вижда добре и страдала от загуба на паметта. Намирала е странни малки възли, подобни на кокалчета, по цялата горна част на главата си, които сравнява с цицини. Спомня си, че нивото на болка е било неописуемо.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/130349-sharan-stoun-e-imala-1- … ivot-no-otselyava

Вероятно се виждат следите от горното събитие и до днес.

# 1 198
Новата Шарън сякаш са и изкривили при опъването от едната страна лицето.. Доста странна изглежда и никога не бих предположила че е тя. Ама щом се харесва...

"Шарън Стоун преодолява почти смъртоносен инсулт през 2001 година, последван от мозъчен кръвоизлив, който карат лекарите да сметнат, че ѝ остава едва 1% шанс за живот. "

Скрит текст:
Скрит текст:
След като я изписват от болницата, Стоун има проблеми с придвижването и губи значителна част от теглото си. „Кървях толкова много в субарахноидалния дял (главата, врата и гръбнака), че дясната страна на лицето ми се свлече, левият ми крак се влачеше видимо и заеквах сериозно“, разказва актрисата.

Допълва, че в ранните стадии на възстановяването дори не е можела да вижда добре и страдала от загуба на паметта. Намирала е странни малки възли, подобни на кокалчета, по цялата горна част на главата си, които сравнява с цицини. Спомня си, че нивото на болка е било неописуемо.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/130349-sharan-stoun-e-imala-1- … ivot-no-otselyava

Вероятно се виждат следите от горното събитие и до днес.
O, не знаех това! Напълно обяснява разминаването..тогава.

# 1 199
  • Bayern
Хулио и нашата Петя Дикова е целувал
https://prekrasna.bg/hulio-iglesias-celuna-goresto-petya-dikova-v-efir-video/

Бен Афлек е в топ форма Sparkling Heart
Мат Деймън и Бен Афлек
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт