Звездни Компромати - Януари 2026

• 103 758
  • 1 302
  •   47
Отговори
# 1 215
Духовникова, за разлика от фамилията си, ми навява нечистоплътност във всякакъв смисъл. Мърлява ми е тази жена, като застаряваща труженичка. И с тези жълти зъби, бррр.

# 1 216
Духовникова подкрепя приятелките си, а Димитрова явно не е била в този кръг, за разлика от Вергов.

# 1 217
Духовникова, за разлика от фамилията си, ми навява нечистоплътност във всякакъв смисъл. Мърлява ми е тази жена, като застаряваща труженичка. И с тези жълти зъби, бррр.
И аз не я харесвам! Никога не съм в харесвала

# 1 218
  • Пловдив
Зуека...
Скрит текст:

# 1 219
Зуека...
Скрит текст:

Зуека страшно ми опротивя. Човек явно може да се изложи и на дърти години.

# 1 220
Новата Шарън сякаш са и изкривили при опъването от едната страна лицето.. Доста странна изглежда и никога не бих предположила че е тя. Ама щом се харесва...

"Шарън Стоун преодолява почти смъртоносен инсулт през 2001 година, последван от мозъчен кръвоизлив, който карат лекарите да сметнат, че ѝ остава едва 1% шанс за живот. "

Скрит текст:
Скрит текст:
След като я изписват от болницата, Стоун има проблеми с придвижването и губи значителна част от теглото си. „Кървях толкова много в субарахноидалния дял (главата, врата и гръбнака), че дясната страна на лицето ми се свлече, левият ми крак се влачеше видимо и заеквах сериозно“, разказва актрисата.

Допълва, че в ранните стадии на възстановяването дори не е можела да вижда добре и страдала от загуба на паметта. Намирала е странни малки възли, подобни на кокалчета, по цялата горна част на главата си, които сравнява с цицини. Спомня си, че нивото на болка е било неописуемо.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/130349-sharan-stoun-e-imala-1- … ivot-no-otselyava

Вероятно се виждат следите от горното събитие и до днес.
O, не знаех това! Напълно обяснява разминаването..тогава.
Нищо не обяснява. След 25г си е направила ново лице. Аз я харесвам и като актриса, и особено като много, много силна личност. Но не е тя в момента

# 1 221
Мадона не може да се откъсне от Мароко, явно.
Скрит текст:

# 1 222
  • Glasgow
.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 23:15 от Jokerr

# 1 223
Неве тази вечер от "Кой да знае" - не мога да я позная, пипнала устни, бузки. Нищо общо с лицето си от Трейтърс. Много е добре и с мярка.

# 1 224
Новата Шарън сякаш са и изкривили при опъването от едната страна лицето.. Доста странна изглежда и никога не бих предположила че е тя. Ама щом се харесва...

"Шарън Стоун преодолява почти смъртоносен инсулт през 2001 година, последван от мозъчен кръвоизлив, който карат лекарите да сметнат, че ѝ остава едва 1% шанс за живот. "

Скрит текст:
Скрит текст:
След като я изписват от болницата, Стоун има проблеми с придвижването и губи значителна част от теглото си. „Кървях толкова много в субарахноидалния дял (главата, врата и гръбнака), че дясната страна на лицето ми се свлече, левият ми крак се влачеше видимо и заеквах сериозно“, разказва актрисата.

Допълва, че в ранните стадии на възстановяването дори не е можела да вижда добре и страдала от загуба на паметта. Намирала е странни малки възли, подобни на кокалчета, по цялата горна част на главата си, които сравнява с цицини. Спомня си, че нивото на болка е било неописуемо.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/130349-sharan-stoun-e-imala-1- … ivot-no-otselyava

Вероятно се виждат следите от горното събитие и до днес.
O, не знаех това! Напълно обяснява разминаването..тогава.
Нищо не обяснява. След 25г си е направила ново лице. Аз я харесвам и като актриса, и особено като много, много силна личност. Но не е тя в момента
Направила е ново лице. Но може да има някаква пареза на лицеви мускули, която сега при подписването от процедурите да личи повече. Или да не се повлиява от нищо. Или да се е засилила от възрастта.

# 1 225
Еее много сполучливи корекции при Невена -браво!

# 1 226
  • До морето
Неве е като всяка първонабодена. Те всички в началото светят и ефектът е уау, затова отиват и пак, и пак. Само че всеки път този ефект е по-малък и по - краткотраен. Никой не се събужда като питка в лицето от веднъж.

# 1 227
  • sofia
Неве тази вечер от "Кой да знае" - не мога да я позная, пипнала устни, бузки. Нищо общо с лицето си от Трейтърс. Много е добре и с мярка.

Тц,тц,тц, Мерил Стрийп на млади години😉

# 1 228
Не знам на колко е, ама в Трейтърс беше като стафида. Сега е супер.

# 1 229
Koe e сполучливп при Неве, скулите като две присадени топчета за пинг-понг?

Глория и Петканов не са се разделили, даже напротив -  засилили са се да рекламират всичко от прах за пране до енергийни напитки и айкоси. Откакто е с Лудия Репортер фийда на Глория се превърна и той в телешоп. Явно се налага да изкарва пари по този начин, при бизнесмена беше софистицирания й период.

В Духовникова има нещо много цинично и махленско. Няма да забрая как при Монди се опитваше да осмива metoo и да обяснява, че ще й е приятно мъж да я плясне по д...то, защото това е комплимент, а не harassment. На такива като Духовникова им казват pick me girl - в компания на мъже се правят на много печени, отворени и широкоскроени, хранят други жени в отчаяния си стремеж да са вечно харесваните момичета. То онова седене в скута на онзи арт дядка най-чисто показва ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт