Звездни Компромати - Януари 2026

• 129 012
  • 1 704
  •   71
Отговори
# 1 590
  • Glasgow
това е Луна🤐

# 1 591
По-скоро Лили Иванова е друга класа Simple Smile
Колкото и да е недолюбвана в темата, най-много се доближава до статута и поведението на световните звезди. Прави си концертите, не се вре по всякакви предавания и реалитита, не дава интервюта всяка седмица.

# 1 592
Значи всички знаят за далаверите на Батинкови, само Петя Дикова не е чула ни дума! Журналистката Петя Дикова, чиято професия изисква да е в час с новините, но тя милата явно живее под похлупак! Голяма професионалистка!
Щяла да провери фактите... 🤣
На кого ги продава тия? Още по-жалка стана!

П.п. Тоца и Ветко Арабаджиев си купуват везаните сака от един и същи магазин, сигурно дизайнер е Филип Киркоров! Егати кича, братче... 🤢

# 1 593
Специално за "журналистката" Пипи, която е прочела всички клюки за Уилям и Кейт, но е пропуснала няколко разследвания:
https://bivol.bg/targovia-sas-smart.html

https://eurocom.bg/2023/04/04/sled-razsledvane-na-valya-akhchiev … -onkobolni-video/

# 1 594
Да сме реалисти : къде щеше да бъде Пипиту, ако майка и баща не бяха известни? И тя е от тези, които е ползвала дебелите връзки, че да седне на диванчето и да се прави на журналист.
Ако е нямала връзките и за провинциална кабеларка не става.

# 1 595
  • sofia
А на Мичона и мъж не го ли храним егото, през страница са в устите ни. Тоца е далеч по-заслужила критичния тон.

# 1 596
Не приемам напомнянето тук, в темата, като храна за егото на Антония Батинкова, а като постоянно напомняне, че парите, с които парадират са кървави. Иначе, оказва се, че дори наши известни и потомствени журналисти, като г-жа Петя Дикова, дъщеря на легендарния Сашо Диков, също не знаели нищо по темата.
Ами добре, че сме ние, за да им отворим очите! И айде стига с тая мантра за егото на Тоца, не това е важното!

# 1 597
А трябва да се мълчи ли, та никой освен шепа хора да не разберат за престъпните им схеми с лекарства за онкоболни!?
А Пипи е много жалка. Като се сетя как превзето и лигаво говори, когато съм я виждала да води нещо, особено, когато излъчват на живо нещо свързано с английското кралско семейство, ей тогава е във вихъра си, изживява се като по аристократка и от синьо кръвните. Страшна лигла!

# 1 598
Какво болно его храним, коментирайки престъпната им дейност?
Същото болно его, което плаща за участия в телевизионни предавания и хвалебствени статии.
Ако някой си мисли, че с коментари ще удари госпожа Смърт, а.к.а Антония Петрова, по съвестта, имам новина: съвест няма. Ако имаше, нямаше да краде животоспасяващи лекарства от умиращи хора.
За престъпленията на тези хора вече има отделна тема, но все пак да са набутани и при "звездите".

# 1 599
Kathy Hilton
Скрит текст:

На тези двете хирургът е един и същ 😆
Скрит текст:
Стефания с толкова пълнеж и тя натам се е запътила...
Аааа Джорджи и Дарси. Култови.

# 1 600
Не мисля, че някой иска да събуди крокодилската съвест, знаем, че такава няма. Искаме да не се забравя стореното, защото с тишина по темата, точно това ще се случи.
Както и да е, апелирам за анкета в идната тема, тя ще покаже какво мисли болшинството.

# 1 601
Целият интернет е пламнал с историята и нелепостта на участието и.
Съмнявам се Тоца да е търсила този ефект.
И да е била забравена историята, избухна с пълна сила.

Пипи, вече 2 пъти настъпи мотиката.
Един път с мастилената Вики и децата и.
Сега с Тоца.

Не съм сигурна дали след изцепката с Вики не престана да води това предаване.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 18:37 от Фрау К

# 1 602
Според е мен е напълно ок, когато госпожата има участия из телевизиите да се припомнят/критикуват провиненията им - като контра и анти-реклама на тяхната самореклама.

Иначе нямат място в темата с клюкарски снимки от житието и битието им както присъстваха преди (нищо, че реално е по темата).

# 1 603
Голям зор да ни я показват госпожа СМЪРТ преди и след като е родила. Никой не се интересува и никой не е впечатлен от външния й вид. Като я знам до каква свиня (без извинение) си ляга и от къде са й парите ми се повръща. С кървавите си пари пак е пълна карикатура и тя и мъжлето й!

# 1 604
Какво болно его храним, коментирайки престъпната им дейност?
Същото болно его, което плаща за участия в телевизионни предавания и хвалебствени статии.
Ако някой си мисли, че с коментари ще удари госпожа Смърт, а.к.а Антония Петрова, по съвестта, имам новина: съвест няма. Ако имаше, нямаше да краде животоспасяващи лекарства от умиращи хора.
За престъпленията на тези хора вече има отделна тема, но все пак да са набутани и при "звездите".
Едва ли някой има за цел да удари Батинкови по съвестта. Целта е колкото може повече хора да са информирани за далаверите им и да се говори за това. Защото в противен случай просто ще се забрави и ще потъне, каквато очевидно е нейната основна цел. Видимо я постига в гояма степен, щом масово хората не знаят, включително и доста потребители, които следят тази тема тук. Отделната тема е за разследването, за конкретни факти, доказателства и данни, но понеже липсва всякакво развитие в тази посока, темата не е активна. Едва ли е най-подходящото място, където да коментираме и да се възмущаваме, че госпожата е поканена в поредното светско предаване на Венета или Пипи, за да се хвали с пътуванията си, стандарта си и перфектното си семейство. Съвсем друга е насочеността на онази тема.

Общи условия

Активация на акаунт