Звездни Компромати - Януари 2026

• 128 473
  • 1 693
  •   69
Отговори
# 1 635
Пипи има лошия късмет от баща си да е наследила чертите, а от майка си акъла ...

# 1 636
Момичета, копирах линковете, които бяха публикувани в темата - с разследването за злоупотребите на Семейство Смърт в коментарите към гостуването. Колкото повече, толкова повече!
Да се включим и останалите предлагам?!
Дай линк, аз ще сложа нов коментар, ще повдигна твоя, ще сложа хаштагове. 20-30 души  от тук да се групираме все е нещо

# 1 637
В Преди обед явно пак си бяха платили. Пипи заслужава сега съдбата на Венета.

# 1 638
Някой спомена Милен Цветков. Може да не беше с нещо твърде интересен, но не беше послушко. Питаше и си плащаше цената с десетки уволнения и затръшнати врати. Вече няма такива като него. Той обичаше да чува хората. Сега има ли предаване ( че дори и в ютуб ) , което има жива връзка с хората? Няма и да има.
Може да го убиха по един нелеп начин и това, че е известна личност не му помогна, така че дрогирания убиец да получи адекватно наказание... Но поне, докато беше жив, живя свободен Broken Heart

# 1 639
Аз се надявам да има официални обвинения срещу всички зверове, които спекулират с живота и здравето на другите. Освен тях, толкова много други дребни риби са замесени, а за тяхното мизерно съществуване няма и да разберем. Толкова много хора са замесени в тази помия, дано някой ден всекиму според заслуженото.

# 1 640
Венета поне е отявлена клюкарка и чалгарка, а Дикова е с претенции за интелектуалка...

# 1 641
  • Glasgow
Венета в нейното интервю взе думата, отплесна се от темата, говори за травматичното си раждане, дали не рева малко. иска ми се да вярвам, че беше умишлено, за да не ѝ остави време да говори

# 1 642
  • sofia
Ама то това предаване...докато търсех клип на изданието с Батинкова, попаднах на изданието с Азис. О, боже, какви интелектуални разговори и реакции😂

# 1 643
  • Down south
Оставете линк.
Семейство Смърт не трябва да се оставя  без съответната гласност.
А това пипе направо вдлъбнато.
Язък, че има баща, като баща си.

# 1 644
На свинска мас може да стане рекламно лице...
(не съм гледала, просто ѝ знам възможностите...)
Това е толкова добро,че и супер креативният съпруг на Пипи/ Пиги не може да го измисли! Браво!
В тази тема доста хора харесваха Пипи, ама кво стана?! Ако е толкова умна и добре образована( за каквато я смятате) защо се съгласява да прави интервюта(ако Ах, ох, их е интервю) с чалгари и убийци?!
Аз съм от тези.
И да, продължавам да я смятам за добре образована спрямо интересите си и професионалния си път. Дъщеря е на родителите си и вероятно това й е помогнало да е там, където е, но все пак е положила някакви усилия, учила е, образовала се, за разлика от много други. Откара немалко време и зад кадър, продължи да работи там, въпреки че не беше в ефир. Не следя нон-стоп в изявите й, но от това, което съм виждала, е отговорна към работата си, подготвя се, има някакъв капацитет, няма скандали около нея, гледа си семейството и децата - в този смисъл я харесвам, да.

Нямам представа как стоят нещата в телевизията - Пипи конкретно и останалите водещи на подобни предавания имат ли думата за гостите и темите, какви биха били последиците, ако не се съобразят и своеволно демонстрират мнение и отношение извън зададените рамки. Защо се съгласява да го прави? Не знам, може наистина да не вижда проблем, но може пък нещата да са "или правиш каквото ти се каже, или си аут".
На мен лично би ми било крайно неприятно, ако ми се налага да избирам дали да правя неща против принципите ми или да остана без работа. Не завиждам на никой в подобна позиция. И не, това не са оправдания за Пипи, просто лични разсъждения.

# 1 645
Пипи съвсем сериозно твърди, че не знае...

Скрит текст:

Добре, не е знаела. Сега знае. Може да реагира.

# 1 646
  • София
Семейство Смърт не се интересува от чуждите деца. Откраднатите лекарства отнемат и детски животи.
Петя Дикова лъже, за да защити името на работодателя си,  няма избор. Сега изглежда смешна.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 22:41 от buni

# 1 647
Венета в нейното интервю взе думата, отплесна се от темата, говори за травматичното си раждане, дали не рева малко. иска ми се да вярвам, че беше умишлено, за да не ѝ остави време да говори

Иска ти се ама не е това случаят...
Скрит текст:

Семейство Смърт не се интересува от чуждите деца. Откраднатите лекарства отнемат и детски животи.

Те затова започнаха да им крият лицата на собствените.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 22:43 от FB762563BG

# 1 648
Удобното оправдание е да каже, че не е знаела. Първият коментар по темата на страницата на предаването е от преди повече от 20 ча̀са.

# 1 649
В Преди обед явно пак си бяха платили. Пипи заслужава сега съдбата на Венета.
Хайде, дано! И без това не я търпя тая Пипи, а сега съвсем изплиска легена. Ако не са мама и тати никой да не беше и чул за нея и по-добре…

Общи условия

Активация на акаунт