Звездни Компромати - Януари 2026

• 128 829
  • 1 701
  •   62
Отговори
# 1 650
Колкото и да се оправдава Пипи, не вяравам да не е знаела...Цяла Бългрия знае за далаверите на Батинкови, само милата Пипи не знае (уж журналист). Направо сълза ще пусна за нея...

# 1 651
Аз ще се направя, че й вярвам.
Все още има възможност да постъпи правилно. Има възможност да излезе от ситуацията.
Ако не излъчат това гостуване, ще закърпят поне малко положението.

# 1 652
Пипи се оказа, че няма пипе (акъл). Не и върви на гости и това е. А тя самата е толкова безгръбначна, че няма накъде. Винаги ми е била бездарна и глуповата, а сега го и доказа. Готовите и съобщения са пълна нелепица. Такова лигавене компрометира журналистическите и претенции. Тя се държа бетер Венета. Не мога да си представя Лора Крумова или Диана Любенова така да се лигавят и да се превъзнасят по краката и талията на някой крокодил. Но хубавото от цялата ситуация е, че ще се вдигне шум и ще се коментират негативно, както трябва да бъде. И тези, които не знаят го разбраха. Дано си получат заслуженото тези отвратителни свине.

# 1 653
На мен странното ми е, че масата реакции са лайкове, докато почти всички коментари са негативни. Как става това нямам идея. Някак са манипулирали поста според мен.

# 1 654
Е как ще сравнявате Лора Крумова с Пипи?
Двете водят съвсем различни предавания със съвсем различни тематика и насоченост.
Не че и Лора Крумова не сме я виждали да се държи угоднически и да сервилничи с гости.

Нивото на журналистиката е ужасно ниско. И то на сериозната журналистика, на т.нар. разследващи журналисти, които нямат капацитета да направят едно истинско разследване както трябва, нямат куража да задават неудобни въпроси, не са независими. Виждате колко бързо биват уволнявани журналисти, които станат неудобни. В тези среди сигурно е много трудно, да не кажа невъзможно да си намериш добра работа. Остават някакви треторазрядни кабеларки или в интернет, където нямат особена гледаемост. Не ги оправдавам, но такова е нивото, такава е реалността. Някак много високи очаквания към Пипи, която води предаване тип таблоид. Какви журналистически претенции? Тя винаги се е занимава с такъв тип репортажи и интервюта, никога не е работила по сериозни теми, по въпроси, свързани с обществено-политически въпроси.

# 1 655
Направих паралела между двете, защото Пипи на моменти го раздава много делова и сериозна в това, което прави, голям професионалист. И изведнъж я виждаме да се държи супер непрофесионално, неадекватно и лигаво. Все едно са първи приятелки в парка, не в телевизията. Не съм гледала предаването, само лентата, но и това ми беше предостатъчно. Ако уважава зрителите си, би трябвало поне в другото предаване да направи някакъв коментар, а не  да се прави отново на две и половина.

# 1 656
Да видим на Пипи колко ще ѝ стиска да посочи позицията на компанията

# 1 657
  • София
Само да кажа, че Пипи май по-принцип така се държи и сервилничи и в други излъчвания на предаването с други гости. Имаше едно предаване с Цеци Красимирова, и там лиготии, преструвки, надхвърляне на госта, сякаш е някой цар. Това е положението.
Относно гостенката - 100 % е купено гостуването.

# 1 658
Е как ще сравнявате Лора Крумова с Пипи?
Двете водят съвсем различни предавания със съвсем различни тематика и насоченост.
Не че и Лора Крумова не сме я виждали да се държи угоднически и да сервилничи с гости.

Нивото на журналистиката е ужасно ниско. И то на сериозната журналистика, на т.нар. разследващи журналисти, които нямат капацитета да направят едно истинско разследване както трябва, нямат куража да задават неудобни въпроси, не са независими. Виждате колко бързо биват уволнявани журналисти, които станат неудобни. В тези среди сигурно е много трудно, да не кажа невъзможно да си намериш добра работа. Остават някакви треторазрядни кабеларки или в интернет, където нямат особена гледаемост. Не ги оправдавам, но такова е нивото, такава е реалността. Някак много високи очаквания към Пипи, която води предаване тип таблоид. Какви журналистически претенции? Тя винаги се е занимава с такъв тип репортажи и интервюта, никога не е работила по сериозни теми, по въпроси, свързани с обществено-политически въпроси.

Същите аргументи се дадоха и в защита на Венета, когато онази гостува при нея. Добре, Пипи не е журналист, не е разследващ такъв също, но е майка, жена, човек как ѝ позволи морала и човещината в нея да я засипва с ласкателства тая, когато знае какви ужасяващи разкрития има около техните фирми. Това не ми го побира ума.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 23:38 от Април

# 1 659
Аз казах по-назад, въпрос на елементарно достойнство е, да бъде учтива и да си задава написаните и одобрени въпроси, без да се прави на клоун. Е, да, де, ама... йок!

# 1 660
От това, което съм хващала по ТВ, Пипи винаги се държи лигаво в Култ. Такъв й е маниерът. Не е конкретно към Батинкова. На мен лично ми е било най-интересно и приятно да я гледам и слушам в предавания за разни събития, свързани с британското кралско семейство или Оскарите. Там е била по-обрана, подготвена, подхождала е професионално.

Пак ще се повторя - нямам да цел за защитавам нито Венета, нито Пипи. Батинкови не трябва да бъдат канени в подобни таблоидни предавания, за да демонстрират перфектен лайфстайл. Трябва да отговарят на много важни и сериозни въпроси, но на всички ни е ясно, че това няма как да стане в Култ. Не знам дали поведението на Пипи и Венета е естествено, дали не виждат проблем или просто това им е работата и я вършат - мога само да спекулирам. Дори и да пусне позиция на компанията, прекрасно знаете каква ще е въпросната позиция.

Тук, както винаги, от едната крайност в другата. До вчера не давахте дума да се издума за Батинкови, днес чак се търси сметка на онези, които харесвали Пипи.

# 1 661
И аз го видях това току-що, много странно.Ако не са го манипулирали явно тези, които са го харесали са с ай кю на амеба.А 99,9 % от коментарите са негативни.И да знаят всички бъдещи водещи, които тепърва ще канят този пластмасов социопат, че няма да им е на късмет.Ето, едната водеща я уволниха, на втората в момента ѝ горят ушите…
На мен странното ми е, че масата реакции са лайкове, докато почти всички коментари са негативни. Как става това нямам идея. Някак са манипулирали поста според мен.

# 1 662
И да, продължавам да я смятам за добре образована спрямо интересите си и професионалния си път. Дъщеря е на родителите си и вероятно това й е помогнало да е там, където е, но все пак е положила някакви усилия, учила е, образовала се, за разлика от много други. Откара немалко време и зад кадър, продължи да работи там, въпреки че не беше в ефир. Не следя нон-стоп в изявите й, но от това, което съм виждала, е отговорна към работата си, подготвя се, има някакъв капацитет, няма скандали около нея, гледа си семейството и децата - в този смисъл я харесвам, да.

Защо се съгласява да го прави? Не знам, може наистина да не вижда проблем, но може пък нещата да са "или правиш каквото ти се каже, или си аут".
На мен лично би ми било крайно неприятно, ако ми се налага да избирам дали да правя неща против принципите ми или да остана без работа.
Ти сериозно ли? Ако е отговорна и се подготвя за интервютата, защо не знае, че госпожата харчи кървави пари?!
Всеки образован човек има избор! Тя седи като плужек там! Свалиха я от екран за да забравим гафа с Вики Мастилото и после пак се появи. А ако и налагат кой да кани и какво да ( не) пита - ами да си намери друга работа. Нали е голям капацитет?

# 1 663
Е, аз вече имам заметени мнения, така че и светът да опищим с престъпленията на семейство Смърт, не е ясно какво ще остане за четене в крайна сметка.

# 1 664
И да, продължавам да я смятам за добре образована спрямо интересите си и професионалния си път. Дъщеря е на родителите си и вероятно това й е помогнало да е там, където е, но все пак е положила някакви усилия, учила е, образовала се, за разлика от много други. Откара немалко време и зад кадър, продължи да работи там, въпреки че не беше в ефир. Не следя нон-стоп в изявите й, но от това, което съм виждала, е отговорна към работата си, подготвя се, има някакъв капацитет, няма скандали около нея, гледа си семейството и децата - в този смисъл я харесвам, да.

Защо се съгласява да го прави? Не знам, може наистина да не вижда проблем, но може пък нещата да са "или правиш каквото ти се каже, или си аут".
На мен лично би ми било крайно неприятно, ако ми се налага да избирам дали да правя неща против принципите ми или да остана без работа.
Ти сериозно ли? Ако е отговорна и се подготвя за интервютата, защо не знае, че госпожата харчи кървави пари?!
Всеки образован човек има избор! Тя седи като плужек там! Свалиха я от екран за да забравим гафа с Вики Мастилото и после пак се появи. А ако и налагат кой да кани и какво да ( не) пита - ами да си намери друга работа. Нали е голям капацитет?
Аха, отстрани е много лесно да пращаш някой да си търси друга работа Simple Smile

И да, сериозно. Обясних вече кога и къде ми е било най-интересно да я гледам. Нев задължително да си съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт