Звездни Компромати - Януари 2026

• 132 339
  • 1 766
  •   98
Отговори
# 1 680
Натали Трифонова като водеше култ, защо не правеше такива неща?
Не съм и фен, но нямаше толкова мазнене.

# 1 681
Е, Трифонова си беше мазна по принцип, с вечно разтегната до уши усмивка. Изобщо не е по-голям капацитет от Дикова.
Интересно, че във фейса още не ми излизат коментари за това гостуване. И дали ще има изобщо....???
Петя е писала, че ще провери и сподели, "защото сте наши зрители и доверието Ви е важно...".   Ще видим!

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 08:55 от #Frozen#

# 1 682
Ама тези коментари само заради анонса ли са, не е ли минало вече? Не знам кога се излъчва CoolT.

# 1 683
  • София
Предполагам, че неПипи си подбира гостите, но предвид, че баща и имаше лредаване или коментар по темата след излизане на разследването на Ахчиева е тъпо да пише, че не знае.
По тъпото е, че БТВ изпълняват поръчки. Мотае ми се, че един от собствениците има и участие в лекарствения бизнес.

# 1 684
Не вярвам "цяла Бълария" да знае за случая с Батинкови, в това число и Петя, която оправдавам, но не оправдавам целия й екип. От 5-6 души би трябвало поне 1 да знае, но си мълчи? Защо ли, пази си работното място или какво.
Харесва ми вълната от възмущения отправени към Петя и предаването й. Така се форимра общество с гражданска позиция. Никаква прошка! Само се питам къде е Прокуратурата? Ще минат 2 години от разследванията на Валя Ахчиева. Поредно доказателство, че държавните институции са враг номер 1 на нашето общество.

# 1 685
Ралица Паскалева е качила в ИГ видео на голямото си дете. Говори много добре английски език.

# 1 686
И аз съм леко възмутена от Пипи
Преди хвърлях по някой поглед, сега няма да го гледам.
Да дадеш терен на Г-жа Смърт да говори за това как харчи парите на болни хора в безизходица... по обществена телевизия...

# 1 687
Натали Трифонова като водеше култ, защо не правеше такива неща?
Не съм и фен, но нямаше толкова мазнене.
Щото по него време не е имало спешна нужда да се препира нечий имидж и не са й го натресли.
Каквото и да си обсъждаме тук, колкото и да се възмущава е, всички сме едни Пипита, които не могат нищо да променят. Като е канселирана от темата г-жа Смърт да не би да не си получава национална гласност? Два пъти за два месеца.

# 1 688
Госпожата получава гласност с действия, които в нормална държава са криминализирани, а не за интелект и визия.
Има голямо значение.
Току-виж, Пипи Дикова чете бг-мамма и научи оттук.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 09:47 от Фрау К

# 1 689
Добре, да се поставим на мястото на Дикова. Ако вие сте водещ на това или друго предаване и ви кажат, така и така, няма мърдане, ще направиш интервю с Антония Петрова. Вие знаете, че името й и това на мъжа й, са замесени в мръсни сделки с лекарства на онко болни хора. Знаете също и че в телевизията, в която работите, а и във всяка друга, своеволия не се търпят, защото са подчинени на тежки структури, които протежират въпросното семейство.
Как ще си проведете интервюто?

П.п. Апропо, назад някой писа и съм напълно съгласна, че реакцията на Пипи Дикова е тънко манипулативна "Получавам сигнали относно казуси свързани с миналото на компанията на Батинкови...".
Нещо, някога, евентуално случило се.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 09:51 от Tess d`Urberville

# 1 690
  • София
Интересно ми е татко Диков какво мисли за интервюто на тази безгръбначна некадърница дъщеря си. Цял живот да си известен с това, че не те е страх да задаваш неудобни въпроси и да правиш разкрития на схеми и престъпления и накрая ... дъщеря ти да е платена перачка на имиджа на престъпници.

# 1 691
  • sofia
Да не очакваме революции и бойкот на гости от една водеща на развлекателно предаване. А и всеки е невинен до доказване на противното.  На фона на фъфлещи и мънкащи водещи по всички телевизии, някои с ограничен речник, други с интонация на изкуствен интелект, ПД си е направо добре. Опитва се уж да е оригинална, води по неин си начин. За мен има страхотен глас и тембър, дикция, интонация. Вероятно си мисли, че като ги ласкае ги предразполага към разговор. Не мисля, че има възможност да казва кой ще гостува и кой не.
   Не изисквам Пипи да реши казуса на Батинкови, но очаквам институциите и всички правораздавателни органи да го направят.

# 1 692
Тес, ще се държа професионално, няма да лижа г@зове и да ръкомахам в екстаз. 🤦♀

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 10:00 от Лятo

# 1 693
Аха, то всички престъпници в България, които играят на едро са невинни, за тях съд и присъда няма. Само кокошкарите са по затворите. Аз пък очаквам дори от водещите на лековати и безсмислени предавания да бъдат хора с морал и достойнство.

# 1 694
  • София
Сашо Диков пък откога е пример за разследващ журналист, разкриващ свръх секретни случаи?

Общи условия

Активация на акаунт