Звездни Компромати - Януари 2026

• 131 305
  • 1 752
  •   66
Отговори
# 1 695
Не е. Но все пак Пипи му е дъщеря. Той поне не се страхува да пита неудобни неща.

# 1 696
Ясно е че Пипи не поръчва музиката, а рипа по зададена нота. Можеш да не се позамазва толкова глупаво, то олио и течеше от устата….

# 1 697
  • София
Сашо Диков пък откога е пример за разследващ журналист, разкриващ свръх секретни случаи?
Кой пък е твърдял това?

# 1 698
Тънкият момент е "до изясняване на противното".
Всички обвинения са налице, черно на бяло, докато от виновните има притаяване по български, белким мине. Тоест, имаме виновни до доказване на противното.

В такъв случай, въпросните виновни не се канят, за да се хихикат по обществени телевизии, най-безочливо говорейки за харченето на съмнителните си пари. До доказване на невинността им е редно да не получават никаква гласност.

Ако стане ясно, че семейство Смърт са набедени и нищо не е вярно, тогава ако щат и в прайм тайма да ги показват.

Но тук е взето нискоморално решение от Пипи и сие, поради което аз, незначителния зрител, ги канселирам.

# 1 699
Петя е на 40+ години ???
Такова перманентно лигаво държание на такава възраст определено не е ок. Какво и е? Не е получавала достатъчно обич в детството? Расла в сянката на красива майка и популярен баща?
Цялото същество на Петя крещи : харесвайте ме, моля ви харесвайте ме!
За това всички тези роболепнически чупки, стойки, лигавене, подлизурничене, роболепничене...
Лепкава е, лигава, неприятна и некомпетентна.
Продължавам да твърдя, че ако не бяха известните и родители, не става даже за дълбоко провинциална кабеларка.

# 1 700
  • Viena
Такова мазнене не съм виждала,чак неудобно ми стана😅😅😅

# 1 701
Мистър Франс 2026
Скрит текст:
Бивш професионален тенисист, 26 годишен, от областта Auvergne.
В момента развива проекти по финансово и банково дело.
(Конкурсът изобщо не бе отразен никъде освен в мрежата днес)!

# 1 702
Този го запомних, беше най-приличен. Ако махне брадата още по-добре!

# 1 703
Е, хубаво е момчето, но не ми е нещо УАУ! Като го видя и да припадам.

# 1 704
  • София
Странен избор 🙃 Но пък може на фона на останалите да е бил очакван.
Като съвсем млад и без брада е още по-незабележим :

Скрит текст:

# 1 705
Наистина този беше най-приличен, с най-правилни черти.

Искам да ви поздравя, дами, за твърдата гражданска позиция, която заемате тук по повод на безобразното семейство, за чиито безчинства научих точно в тази тема (никъде другаде не съм чела за тях)!
Похвална е вашата мобилизация🙌

# 1 706
  • Glasgow
Аз един с по близкоизточни черти бях харесала 😅

Нали скоро питах какво се случва с Ал Пачино и Нур, алгоритъмът ми услужливо ми показа днес, били на вечеря. Той на 85, тя на 32.
Скрит текст:

# 1 707
Явно чуваме различни неща. Аз лично не чувам страхотен глас и тембър от Пипи. Винаги ме е дразнела с говоренето си, това шептене и лигавене не е много професионално. Водещи могат да предразполагат госта си със спокойно и мило отношение, а не с мазни и лигави комплименти, завършващи с "пу, пу"! Страшно непрофесионално. Даже и в неангажиращ разговор би ми било противно, тя го качила в мрежата. Естествено никой не очаква от нея да разследва и да издава присъди. Да приемем даже, че не е чула тази история, макар, че е от години...хм.....Но след като чу, би трябвало да има адекватна реакция и коментар. Да видим.

# 1 708
Аз се включих в коментарите, малко като луд с картечница, Joy
Копирала съм линковете по назад, които бяха качени.
Все от някъде трябва да се започне.
Може би подобна вълна от "обич" при всяко гостуване? Колкото и да трият коментари от бтв, не могат да насмогнат.

# 1 709
  • София
И определението за правилни черти ми е странно.
Има много остра брадичка и оттам устата му стои хлътнала навътре, очите също стоят хлътнали. И носът му е далеч от изящен.
Иначе е висок и с много тренирано, хубаво тяло. Гаджето му е по-хубаво 🙃

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт