Звездни Компромати - Януари 2026

• 142 268
  • 1 843
  •   78
Отговори
# 1 815
На Дара косата ѝ май наистина е така боядисана
Скрит текст:

Ооо, моята щерка, почти на 12г, ми разправяше тези дни как искала да се боядиса като миеща мечка....Joy явно е някаква мода, сигурно в тик- ток....
А, Том Круз като вампир не носеше ли специални обувки, за да не е фрапантна разликата във височината с Брад Пит?...

# 1 816
Сашка С. далеч не изглежда така. Видях я буквално преди 2-3 дни. Снимката е супер замазана и обработена, заради рекламата на клиниката.
И за да не е спам, Нели (настояща Елея) "твори реалности" в ролята на нестинарка...

Скрит текст:

# 1 817
Kevin Costner
Скрит текст:

# 1 818
  • До морето
Явно бащата е много красив или това момче има страхотен късмет от генетичната лотария!
Късмет има. Но изобщо не е топвал краче в генетичния басейн с актьорски талант, в който се е плацикал чичо му.
Ето ги родителите на Хироу Файнс Тифин
Скрит текст:

Точно вчера хванах по телевизията някаква колежанска боза с него. На всяка сцена изглеждаше така все едно всеки момент ще ревне.

П.П. Селма Блеър играеше майката на колежанката, а сякаш беше вчера, когато тя беше злобната колежанка в Професия Блондинка.

# 1 819
  • София
Седмица на модата в Милано

Алберто Томба
Скрит текст:
Ед Уестуик
Скрит текст:
Ленън Галахър
Скрит текст:
Джеймс Нортън
Скрит текст:
Левон Хоук и Мая Хоук - децата на  Ума Търман и Итън Хоук
Скрит текст:
Флориан Пикасо
Скрит текст:
Гергана Лазарова...не знам коя е, но предполагам е българка.
Скрит текст:
с Парми Сингх
Скрит текст:
Лий Пейс и Мадс Микелсен
Скрит текст:

# 1 820
Мариянини имат ново поприще. Плачков станал овчар.
Даже не знам как да го коментирам Grinning

https://telegraph.bg/svetski/novini/levski-stana-ovchar.-2026-a- … hkov-video-481334

# 1 821
Мисля, че и на двамата много ще им отива, особено на Мариана. Щом Мария Антоанета е пасла овци в Трианон, нашата ведно недооценена културна икона също може като една кралица в селското си имение да подкара стадо.

# 1 822
Ще продават мляко и вълна 😀 добре са се ориентирали
Щото с актьорство и пеене не им се получава

# 1 823
Ще продават мляко и вълна 😀 добре са се ориентирали
Щото с актьорство и пеене не им се получава
Аха, легитимират някой проект за получаване на субсидии.

# 1 824
Да, да, почти същото. Много искам да видя Мариана с венец на главата да пее на овцете някоя от нейните протяжни псевдоестрадни кошмари, ако не се разбягат горките.

# 1 825
  • софия
Не знам дали помните интервюто, излъчено на живо по Би Би Си на 10 март 2017 г., което даваше политологът Робърт Кели и дъщеря му (4 г.) нахлу в стаята, последвана от бебето с проходилка. Съпругата му се втурна да ги изведе. Децата почти 9 години по-късно.

# 1 826
  • София
Анди Гарсия с внучката му Виолет Роуз Борело
Скрит текст:
Риана и Роки.....четох, че Риана била готова за 4-то дете
Скрит текст:
Мира Сорвино
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Парис Джексън
Скрит текст:
Хилари Дъф за списание V
Скрит текст:

# 1 827
Плачков винаги е изглеждал все едно се върти около овце, сега вече ще си ги има.

# 1 828
Мариянини имат ново поприще. Плачков станал овчар.
Даже не знам как да го коментирам Grinning

https://telegraph.bg/svetski/novini/levski-stana-ovchar.-2026-a- … hkov-video-481334
Най- накрая откри призванието си! Да му пожелаем успех, че всичко с което се е захванал все е крах Grinning

# 1 829
Това ще са най-културно отгледаните овце на света. С песен и монолози, с анализ на културната криза на обществото и много морал.

Общи условия

Активация на акаунт