Звездни Компромати - Януари 2026

• 165 361
  • 2 174
  •   64
Отговори
# 1 965
Бюти, тази подчертаната част, като потърсих излиза, че тя е регистрирала имената, но в правен аспект не ми е ясно какво точно са искали от него, нали това му е името, а и той си е в добри отношения с баби и дядовци, нали е и тяхно име🤔🧐
Скрит текст:

Разбрах сега. Понеже валят обвинения и обяснения и се обърках кой кого в какво обвинява. Ами Виктория и Дейвид са искали явно той да се откаже от правата върху името Бруклин Бекъм като бранд. В смисъл той ще продължи да се казва така, но не може да си кръсти соса така например. И са му предложили заплащане срещу това, което е нормално.
ами този закъснял Payday? и че бързали да е преди сватбата? кой на кого какво плаща? и че ще афектира жена му и бъдещите деца.

Вероятно брандът Бруклин Бекъм е регистриран на името на Бруклин и те са му предложили да им го прехвърли, което винаги се прави срещу заплащане. Те му плащат, не може безплатно. Предполагам, че са му предложили това да стане преди сватбата ( и са му предложили на еди-кой си payday преди брака ти превеждаме парите), за да няма никакви възможности за претенции от страна на Никола.

Никой не може да ти “вземе” името, понеже това право е непрехвърлимо. Подобна клауза е напълно нищожна. Могат само да го ограничат да го използва за търговски цели, реклами, проекти. Според мен думите, че това споразумение ще наруши правото на име на децата му и т.н. е грешка или емоция (нарочна или не) на Бруклин, който очевидно е изкипял чайника. Не могат да спрат него или децата му да са Бекъм, а само да използва името за печалба.

# 1 966
  • Glasgow
Той може затова да е Бекъм-Пелц, да са подписали нещо за името да не е Бруклин Бекъм.

# 1 967
  • Пловдив
Майка Пелц досущ скумрия като Виктория Grin ама руса.

# 1 968
Искали са изцяло да се откаже от фамилията си, както и Никола да не е Бекъм тъй като може да печели дивиденти от името.
Не е само като бранд а изцяло да не го използва и като фамилия и да се представя с него

# 1 969
Другите синове като се заженят, явно и те трябва да взимат фамилията на булката, лелеее

# 1 970
В цялата тая драма Белъм-Пелц, не изключвам и варианта Виктория наистина да е много гадне човек, която като е видяла, че няма тя са кара вече влака с новата снаха на него, може да им е правила номера. Точно на такава си ми изглежда, вайбът и е на зла свекърва:) Та не се знае кой крив кой прав.
Ма аз и сина и не харесвам така че  ич не ми е за цялата рода😅

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 11:45 от JACKLIN*

# 1 971
Не могат да го принудят да се откаже от името си като идентичност, със заплащане или без. Но дали използваш името си като бранд се доказва много трудно. Ти може да не си кръстиш продукта “Бекъм”, но ако той се рекламира като създаден и продаван от Бруклин Бекъм, пак може да има спорове. Затова може да се е прекръстил в мрежите Пелц-Бекъм, за да няма спор, че използва името за търговски цели. Вероятно по паспорт пак си е само Бекъм.

# 1 972
Грам не му вярвам на Бруклин...каквото и да е можеше да спести публичното унижение на майка си,тя много работи за марката и имиджа си на себе си и семейството си.Веднъж премина през изневярата на мъжа си ,сега и това -едва ли не е някаква развратна скумрия дето краде танци да изпъкне коплко е секси ...
Смешно е това за името ...та Пелцови са милиардери какви пари ще изкарват на гърба на бекъмови-хората имат пари за пет поколения напред Rolling Eyes
Всеки трети е имал конфликт със семейството си  и моята майка е контролираща Simple Smile
но не си развяват драмите във интернеДа ...
Never explain ,never complain..Както и да е ,аз съм доволна ...чакам с нетърпение империята да отвърне на удара хехе

# 1 973
Те са му дали документите но той не ги е подписал, то е обидно, не са искали Никола изобщо да е Бекъм ами да си остане Пелц.
То това абсурдно звучи

# 1 974
А той писал ли ѝ е песни?

Работил е с нея, но не съм сигурна дали в крайна сметка е излязло нещо. Не и познавам творчеството.
Ето извадка от негова автобиография:
Скрит текст:

Превод:
Със супер модерното си студио, хитовете зад гърба си и годините, в които работих с едва ли не всеки продуцент и композитор в бизнеса, бях готов да пиша за други хора. На този етап работих със Степс и Виктория Бекъм и макар поради разклатената ми увереност песните да не отразяваха най-доброто, на което съм способен, все пак беше някакво начало.
Тогава получих обаждане от мениджъра на Степс: "Гари, от един вестник ми казаха, че ако включим и едно твое парче в албума, няма да пишат за групата. Опасявам се че трябва да прекратим съвместната си работа, Гари. Трябва ми подкрепата на пресата."
В друг вестник пък Виктория Бекъм отричаше да е работила с мен. Ако е така, тогава не знам както правеше в моето студио. Дейвид идваше да я прибере, когато приключим! От всичко това се чувствах като прокажен. Хората очевидно се притесняваха да ги асоциират с мен.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 11:55 от Дидичка

# 1 975
Май наистина ще се окаже, че Бекъм cа токсично семейство. Грешката на Бруклин е, че при тези възможности и средства, които е имал, нищо не е направил, за да се откъсне от тази среда.
Скрит текст:

# 1 976
Оф Бекъм наистина е световноизвестно име, ама то ще кажеш, че е Кока Кола или Мерцедес. То войни, то драма, ще измъкнат някой дивидент, който се полага на Викито, пък ще остане без пари горката.

# 1 977
  • Glasgow
И то да кажеш, че е взел някоя златотърсачка, а те доколкото чета семейството на булката могат да ги купят и продадат няколко пъти целия им бранд

# 1 978
Тази лоша Виктория. Помолила я снахата да спаси кучетата в ЛА, пък тя отказала. А защо не е помолила майка си или не е отишла лично да ги спасява, все пак са били малко по-близко, не е ясно.

# 1 979
Честит рожден ден на Големия Йордан Караджов 🍀

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт