Звездни Компромати - Януари 2026

• 158 714
  • 2 115
  •   89
Отговори
# 2 055
Виктория нали беше с благородническо потекло, никога не е била гладна въшка като Николета или Алисия.

# 2 056
  • sofia
Не виждам нищо благородническо.
Victoria Caroline Adams was born on 17 April 1974 at the Princess Alexandra Hospital in Harlow, Essex, England, and raised in Goffs Oak, Hertfordshire. She is the eldest of three children of Jacqueline Doreen (née Cannon), a former insurance clerk and hairdresser  and Anthony William Adams, who worked as an electronics engineer.
  Бащата имал приличен бизнес, за да отгледат трите деца.

# 2 057
Последно си мислех, че все пак трябва да се чуе и гледната точка на Бекъмови. Ако кажат нещо де. Сега гледах Дейвид пристига в Давос (само той липсва там) и журналистите го питат за Бруклин, той ги игнорира, но очевидно се напрегна.

# 2 058
  • на село
Не е с потекло Виктория. И поведението ѝ е на типична свекърва - борба за надмощие. Ама синът е отишъл в семейство на влиятелни и богати хора, които не отстъпват. А Вики е свикнала да е звездата на шоуто.

Отделен е въпросът колко е богата снахата, че те там са супурнайсе деца, а някои милиардери не са много щедри.

# 2 059
Започвам и аз да вярвам, че Венета нещо не е в час, няма никакво гадже и само яде

Тази госпожа.. нали уж гадже чужденец имаше.. как точно и чете съобщенията, и изобщо каква злоба и самота лъжа от написаното.. Определено има проблеми с приемането на възрастта си Венетка.

# 2 060
Ееее сигурно ползва Гугъл транслейт човекът, ти пък сега!

# 2 061
  • Glasgow
Не е с благородническо потекло Виктория, просто спориха в неговия филм, тя твърдеше, че семейството ѝ е от работническата класа, а Дейвид твърдеше, че е от upper class

# 2 062
  • на село
Баща ѝ е бил търговец на нещо си и в един момент му е провървяло, та си е купил въпросния Ролс Ройс, с който Дейвид дразни Виктория (във филма на Нетфликс). Това тя го каза в някакво интервю, което ми беше преминало като кратко видео във фийда.

# 2 063
# 2 064
Бекъм е дал първи коментар - “Много съм говорил за силата на социалните медии, опитвал съм да науча децата си да ги ползват за добри каузи. Те правят грешки, но на децата им е позволено да правят грешки, защото така се учат”.

# 2 065
Коскоджами ми ти Валентино умря. Очаквах да видя творчеството му в снимков материал. Вместо това турския сериала Бекъм-Пелц. Оставете ги на мира
Утре ще пляснатжръцете и ще седнат н една банкетната маса заедно.

# 2 066
  • Пловдив
J Lo пуснала стори с Валентино...
Скрит текст:

# 2 067
Днес светът е Бекъм явно. Доста си личи какви сме сеирджии хората глобално. Хич не ми е за техните проблеми. Не знам и каква е истерията толкова по това семейство. Сигурно съм от малкото, които не припадат по Дейвид, а Виктория освен на скумрия малко и на неандерталка ми прилича 🙊

# 2 068
Доли на 80, Майли и баща й
Скрит текст:

# 2 069
Цялото фемили Бекъм е изтрещяло. Аз винаги съм се чудила, какво толкова й харесвате на Виктория. Умряла физиономия, вечно кисела, носа й вирнат толкова, че ако завали дъжд ще се удави. Снахата същата, само дето е по млада. Цялото това вадене на кирливи ризи, само заради един танц и рокля ли са? Егати драмите...

Общи условия

Активация на акаунт