Звездни Компромати - Януари 2026

• 157 916
  • 2 105
  •   135
Отговори
# 2 085
...
Бруклин пък като е толкова задушаван да беше си заключил профила и да си живее в анонимност, да беше учил нещо, да си живее някъде сам, не да се пъне в 101 направления (всичките щедро подкрепяни финансово и присъствено от същото това семейство) и да си брои последователите в Инстаграм.
Още помня безумното му празнуване, че имал 1 000 000 последователи и благодареше на родителите си. Даже си спомням, че ми стана смешно защото си помислих Добре поне, че си признава, че ако не беше Бекъм нямаше да и има и 10% от тия последователи. Грам енкзаяти нямаше тогава.
...
Бохо, не съм го гледала това празнуване, но ми попадна това клипче. От сърце съм се смяла, но и ми е жал за Бруклин, направо е съкрушен.
https://youtube.com/shorts/vFQznJDokPY?si=aSZ-NrpLA-2VHO_r
Накратко, Бруклин се хвали, че вече има един милион последователи, Дейвид го затапва, че той има 52.

# 2 086
Бруклин сигурно е трогнат, че Блажев е на негова страна.

.

Ей за това обичам тази тема

# 2 087
Пош спайс ми беше любимата спайска, с малките черни рокли и косата на черта, нищо че беше най-дървената от всички, явно поза.
Като се ожени за Бекъм обаче ми стана рязко безинтересна.

# 2 088
Бохо, кажи добра ли беше в танците Вики, аз не помня, само мяташе ръце 😅

Както казах от мен за нея или добро, или нищо 😂 Значи нищо!

Защо, да не е умряла (шегувам се)

Жокер, никак не я бива в танците Виктория, много скована, дървена и като се опитва да танцува изглежда смешно. Имаше някакво клипче, как дъщеря и я учи да танцува и тя не може, че чак детето се ядоса и изнерви, толкова е зле.

Да са живи и здрави, едните милионери, другите милиардере, не мога да ги мисля Sunglasses

# 2 089
Виктория е такова дърво и скумрия, която се въобразява, че е аристократка, че направо от смешна става противна. Тази жена от глад е изперкала.

# 2 090
Ей какви сте, значи, такава мила жена...
Скрит текст:

# 2 091
  • София
На мен винаги ми е била противна. Още от времето на Спайс гърлс. Имам позната, която умираше за нея-в приятелите ми е в инстаграм и продължава да пуска нейни видеа.
По начало не ги харесвам с мъжа и ми изглеждат позьори. Тя повече, а той като някоя българска свекърва Satisfied
Определено вярвам, че са се провинили и Бруклин постъпва смело, като къса синджира. Много хора търпят с години, за да е мир, но в един момент им прелива чашата.
Всеки намила, че е глезен, но това, че ти осигуряват всичко не те прави автоматично такъв. В някои ситуации те прави зависим, притиснат... и ти трябва много време, за да пораснеш и да посмееш да се заявиш. Имам лични примери за хора, които са гледани като писано яйце и сега не могат да вземат решение ябълка или банан да ядат.
Хората не са само глезени и неглезени....има много повече нюанси, зависимости, травми, токсични връзки, шантажите...и какво ли не.
И за това са виновни родителите, не детето, че е глезено.
Та ако кажем, че е глезен, всъщност казваме, че мама му и тате му не са се справили във възпитанието.
Между него и онази карикатура Хари има основна разлика. Онзи уж избяга, ама ламти за всички привилегии-охрани, издръжки, титли. Каквото може, ще докопа. Жена му и тя-много и тежало, кралското семейство било такова и такова, ама си ползва титлата, слага си монограма.
Това момче ще го видим какво ще направи, може пък да не се изложи като батко си Хари.
А, че има всевъзможни занимания-ми има...и аз да имах милиони и милиарди, щях да правя 100 неща. Ако не правеше-защо не прави, защо само лежи и пазарува. Готви, рекламира и това е...ще си намери своето нещо. На 26 години е.

# 2 092
  • София
Госпожа Петрова-Батинкова днес 2 пъти ми изскача в инстаграм. Голяма кампания се вихри и се плащат кинти.

# 2 093
Интересно как при всички напъни на г-жа Смърт, никога не й хрумна да се похвали с поне минимална благотворителна дейност.

# 2 094
Интересно как при всички напъни на г-жа Смърт, никога не й хрумна да се похвали с поне минимална благотворителна дейност.
Не ѝ иде отвътре такова нещо на нея.

# 2 095
Не знам откъде ви хрумна, че някой като Антония Петрова, която заедно с мъжа си краде животоспасяващи лекарства от умиращи хора, може да прави благотворителност.

# 2 096
Дори и най големите мафиоти за държавата са били благотворители. Но семейство Гнус няма дори наченка за такава мисъл.
Виж за далаверите Батинков е първи. Справка- петскенер а на пета градска.

# 2 097
Дори и да прави благотворителност, това няма как да измие вината от злоупотребите с лекарствата, които на практика са си умишлено убийство. Батинков така и не успя да обясни пред Ахчиева как едно лекарство се появява два пъти в две различни болници и се дава на двама различни пациенти.

Последно името им се появи и покрай петскенера, нает от софийска болница на много завишени цени, по-високи от цената за покупка на нов скенер.
Скрит текст:

Обществена поръчка на софийската Пета градска болница планира тя да плаща за ползване 25.2 млн. лв. с ДДС за три години за апарат за изследвания за рак, който може да купи за 7 млн. лв. Болницата ще запази 20% от тези средства за себе си, а за избраната фирма ще „останат“ 18+ млн. лв. Къде е финансовата логика? Не е ясно защо болницата не желае да закупи такъв апарат, след като всички 12 други конкурентни болници вече го притежават. Още по странно е, че предишната обществена поръчка за същата дейност и период е била за 6 млн. лв. с ДДС или над 4 пъти по-малко от настоящата.
Болницата има приходи 19 млн. лв. с 1 млн. лв. печалба през 2023 г. Така излиза, че тя е готова да отделя над една трета от приходите за въпросния „наем“, вместо да си купи апарата. Чисто нов ПЕТ скенер струва 4-5 или максимум 7 млн. лв. (ако е последен модел от тази година), а цената на консумативите е около 1 млн. лв. за три години. Това означава, че болницата може да спести десетки милиони в следващите години, ако закупи апаратура, вместо да продължава да плаща на външна фирма.
В документацията на новата обществена поръчка има редица странни изисквания като например:
⛔ Формулата, по която се класират кандидати, наказва ако процентът за болницата е повече от 20. Защо? Ако кандидат предложи 25% за болницата формулата в обществената поръчка го класира с по-малко точки (по-зле).
⛔ Обслужващият компютър на скенера да е поне с операционна система Windows 10, чиято поддръжка от Microsoft приключва официално на 14 октомври 2025.
⛔ Апаратурата трябва да бъде доставена и монтирана в рамките на 60 календарни дни, което за мен е ограничаващо условие.
⛔ Цената, заложена в договора по НЗОК, пише че е 1600 лв., а по настоящия договор е 1860 лв. Откъде идва това разминаване?
⛔ Болницата сама трябва  да плаща за изхвърлянето на радиоактивните отпадъци на фирмата доставчик, но консумативите да се заплащат на доставчика.
⛔ Болницата следва да разполага с предоставеното оборудване в рамките на седем последователни часа на ден. Какво се случва с апарата в останалото време?
В момента Пета градска получава финансиране от здравната каса за всяко изследване и реално плаща 80% от цената на частната фирма. Сегашният наемодател на ПЕТ скенера е фирмата „Самостоятелна медико-диагностична лаборатория ПОЛИСКАН“ ООД. Нейни собственици са Ивайло Батинков и съпругата му Антония Петрова-Батинкова, които са съсобственици и на компанията за търговия на едро с лекарства и апаратура „Топ хоспитал сървис“ ЕАД. Управител на „Полискан“ е доц. д-р Тошко Петров, който също така е началник на отделението по нуклеарна медицина на Пета градска болница.
В понеделник, 25 август, от 12:30 предстои изслушване в СОС на изпълнителния директор на МБАЛ „Княгиня Клементина“ (Пета градска болница) във връзка с обявената обществена поръчка за ПЕТ скенер.
В много дейности са набъркани, в много поръчки и доставки. Видя се преди няколко години как рязко им се повиши стандарта.
Изобщо не се чудя как не им е минало през ума за благотворителност, дори и за пармала и замазване на очите. Даже и това не се сещат.

# 2 098
Гледах видео Харито пристига в Лондон за предстоящо дело. Беше смешен - махаше на въображаеми почитатели. Никой човек наоколо не се обърна даже да го погледне.
Съжалявам, че загубих линка, ако пак ми попадне ще го пусна.

# 2 099
  • Sofia
Значи, Дейли мейл са проверили и марката Бруклин Бекъм е под опеката на Виктория до декември. Драмата била какво ще стане с нея след това. Щяла да е свободна. Иначе, Виктория е регистрирала всички деца. Било стандартна практика, когато имат многомилионни договори с рекламодатели и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт