Звездни Компромати - Януари 2026

• 168 573
  • 2 226
  •   104
Отговори
# 2 175
  • София
Макрон защо е със слънчеви очила?

# 2 176
Щото баба го е набила Joy

Сега сериозно - око му било насинено.

# 2 177
  • Наблизо
Не,има кръвоизлив в окото.

# 2 178
Преди дни се е появил на друго събитие със зачервено око и се пошегувал с вида си. Явно има някакъв проблем.

# 2 179
Скрит текст:
Предполагам, Диско, че е иронично 🙈
Правилно предполагаш, Веселяшке. Иронично е, аз съм фенка на Макрончо. С тия очила е навсякъде в медиите днес и предположенията са от смешни по-смешни.
Благодаря ти за лекцията за Кристин Лагард, но добре знам коя е, както и милионите хора в EU. А пък тя защо се изказва за 50 годишните, не знам. 50 годишна е Виктория Бекъм. Кристин Лагард може да й е майка (на 70г. е). Точно в таргета на Макрончо е 😂

# 2 180
# 2 181
Естествено знаем коя е К. Лагард, нали беше шефка и на Международния Валутен Фонд (или както там се превежда FMI = Fond Monétaire International).
Тя е точно на 70 и се е произнесла за жените над 50 понеже е сред тях и е била апострофирана по повод на сексулното щастие на дамите над 50 и е реагирала.
А Макрон бил с точно такъв (тип пилотни) цайси за да бъде в унисон с Еър Форс Уан на Тръмпчо.

# 2 182
И да отмести фокуса от президента:))) смешно е. То два дни целия интернет е Бекъм, ще е още 2-3, както беше и с Колдплей двойката от концерта, но е много смешно Grinning В медии вече го видях като 'Bexit'  Joy
Bexit - много добро 😂

# 2 183
Вадят някакви стари снимки на Бруклин и Виктория, на които тя се държи все едно му е гадже, не майка. Ми не е ок, подобно поведение.
Скрит текст:
А къде е другата и кълка? Нямам въображение за позата.
Подава се точно над маратонката му.

# 2 184
Кофти кадър или така изглежда Караджова? Rolling Eyes

# 2 185
Вaлерия чичко- Вaньова:
Скрит текст:

# 2 186
  • софия
Сутринта така изглеждаше.

# 2 187
Вуйчо нали има син? С майка му не е ли живял?! Щъркел ли е донесъл детето му?
С Цвети няколко години не е ли живял? Тая Валерия много си повярва

# 2 188
Ми ....другите къде са живяли? Или са се прибирали  у  майкини си след 10 като си легне вуйчо като пепеляшки?🤣

# 2 189
Е, нали живееше колко години с Цвети? Тя снимаше сума ти неща от стъклената бяла къща. 🙄🙄
Таз Валерия в ред ли е?

Общи условия

Активация на акаунт