Звездни Компромати - Януари 2026

• 178 629
  • 2 351
  •   74
Отговори
# 2 190
  • София
Вaлерия чичко- Вaньова:
Скрит текст:

Добре, че се появи Валерия преди 1 година, та 60-годишния чичо Ваньо най-накрая да заживее с жена JoyJoyJoyJoy

И тази нещо я е ударила съчмата.

Упс - обърках темата с тази за Ергенът. Тук само чета Simple Smile

# 2 191
Чичо Ваньо, да не им сменя мозъка като на Степфордските съпруги?

# 2 192
  • Бургас
Едва ли не е някакво голямо призвание да живее човек с него!

Защо им отговаря и тя?Себе си ли убеждава?

# 2 193
И наградата за Първата и Единствена жена, с която Ваньо е живял, отива при... Валето! 🏆👏

# 2 194
  • Berlin
Абе, може и да е първата, кой знае, хаха.😀
Добре, че беше Бруклин Бекъм, че фийдът ми да спре с японския чийзкек… ъъъ, сори, кисело мляко с бисквити.
Чудя се, ако бракът му не е дълъг, после какво ще прави Бруклин. Сега ясно, че жена му ще го издържа, ама после? Ще се мъчи с някакви “проекти” сигурно, ако не стане с името “Бекъм”. Аз помня само как някакви пържоли правеше, ама явно не става за готвач.

# 2 195
А тя дава ли си сметка, че с тази информация го излага? 60 + годишен мъж, едва сега заживял с жена...
До сега само с кучета! 🤐

# 2 196
Самозабрави се Валерия, все едно живот за Вуйчо преди нея не е имало. Може би защото всички й завиждат и отвръща с агресия. Sunglasses

# 2 197
  • София
Да не намеква, че преди е живял с мъже?

# 2 198
Абе тя е единствена и неповторима, ясно. Що за мания за величие я тресе? Глупава жена.

# 2 199
Викиту Бекъм ѝ препоръчвам да изяде един дюнер и вече няма да е като веяна скумрия 😂

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 00:23 от Тумбел Нехранимайски

# 2 200
  • Glasgow
А тя дава ли си сметка, че с тази информация го излага? 60 + годишен мъж, едва сега заживял с жена...
До сега само с кучета! 🤐
може би с мъже

# 2 201
  • София
Стресна ме Лора Караджова.
Изключвайки неадекватното ѝ поведение през годините и липсата на грам талант, беше хубава към секси на моменти.

# 2 202
До сега само с кучета! 🤐

или с мъже Smiling Imp

пп. Нали Бруклин имал свои 10 милиона, някъде някой спомена. Няма какво да го мислим. И на Мичка дъщерята завърши, в темата остава вакуум, няма кой да жалим.

# 2 203
Лора Караджова се извини, че е леко подпухнала от недоспиване.
Не ме учудва вида й, майка на три деца, едното от които на няма и два месеца, и доста бурен начин на живот назад във времето Simple Smile

# 2 204
Вaлерия чичко- Вaньова:
Скрит текст:

Добре, че се появи Валерия преди 1 година, та 60-годишния чичо Ваньо най-накрая да заживее с жена JoyJoyJoyJoy

И тази нещо я е ударила съчмата.

Упс - обърках темата с тази за Ергенът. Тук само чета Simple Smile
Хахах, тамън с тази новина идвах и аз. Сторито ѝ е много двусмислено. 😅

Общи условия

Активация на акаунт