Звездни Компромати - Януари 2026

• 180 848
  • 2 367
  •   41
Отговори
# 2 295
Валерия поне си е веган и кучкар още преди Ваньо.

Цвети бе за кратко веган, ама след раздялата си набива риба и месо. Даже в инстаграм още преди да я разберем, че е с Маламов имаше сторита на нейни приятелки от море в Лозенец, където се виждаше, че нищо от чинията й не е веган. Същото и с кучетата - от 2024насам в профила й куче се появява само веднъж и то за реклама.

Аз много й се радвам, сега изглежда по-здравословно, качила е килограми, но й отиват. В крайна сметка жената си остана с бмв-то от Ваньо, марковите чанти и рокли си ги носи, продала е само част от тях. Много малко могат да излезнат от връзка с милионер с 1 апартамент, коли, маркови придобивки. Повечето им взимат всичките подаръци и си тръгват голи и боси и после като Мария и Светлана Гущерова реват.

# 2 296
То па един тренд, веднага си помислих, че човек който слага диаманди на болчета, със сигурност може да различи реплика от оригинал. Дааа, дааа...

# 2 297
Какви килограми е качила Цвети?!? Виждали ли сте нейни снимки публикувани скоро в ИГ? Че тя е живи мощи, сякаш е на въпросното лекарство и тя. Преди, като беше с Ваньо, поне тренираше повече и изглеждаше, че си има мускули, докато сега е доста страшно положението и отива към анорексия.

# 2 298
Гледам Надежда Неински по бтв - пълнила е устни, явно, защото фъфли на момента и прави много странни патешки физиономии с изнасяне на устните напред с повод и без повод. Не е нищо драстично, но се забелязва. А може и зъби да е правила, защото като цяло артикулацията и лицевото и поведение е малко особено и различно от обикновено.
Като цяло не остарява много красиво, въпреки че за годините си е запазена и поддържана жена.
Ето видеото, ако на някой му се гледа.
https://www.youtube.com/watch?v=UdFS4sWB6yE

# 2 299
Новият тренд е да се допукат умишлени, елементарни правописни грешки, видими за всеки. Цели се яко комнентари- колко е тъпа, негарамотна и прочее, това прави поста много споделян и коментиран- денек вайръл… Дъщеря ми ме светна😅😅😅

Да, май се казва 'rage bait'. Последно попаднах на едно клипче с кадри от Якутск при -72°С. Фейк, всички коментари бяха как това е при макс -31° и авторката отговаряше на негативните коментари да ги дразни още повече 😆
Но най- тъпото, че се случва паралелно със снежната буря в Русия.
Парите са им важни само просто на голяма част от инфлутата по света.

Въпреки, че и това си е похват нали, понякога може много добре да се получи

# 2 300
Тя и Cartier не знае как се пише
Е хем имаш претенции за златотърсачка, хем не знаеш как се пише диамант, то па бива бива простота.
Мая Манолова я виждах миналата година в една болница, много добре изглежда - не казвам, че е красавица, но е в много добра форма и очевидно се поддържа.
Не мога да си представя какво трябва да е причинил Генчо на Валерия, че от него да се наниже на дедовия. И това фукане, че била единствената живяла с него е много ниска топка, жалко, според мен имаше повече потенциал в нея. Тоя сигурно е по-дърт от баща й, бррр.

# 2 301
Според английските медии, Бруклин и Никола са имали първи танц, това с Виктория и Марк Антъни се е случило доста по-нататък по време на купона. Според мен е много грозно да каже - най-красивата жена тук, Виктория Бекъм, когато има булка, за бога. Но майката определено не е влязла на първия танц, което е като виц за свекървище.

Е аз пък не разбирам каква е драмата по някое време по време на тържество някой да направи комплимент на Виктория? Още повече, че Марк Антъни все пак си е чичак, би било странно да се захласва по булката. А Никола чак в сълзи, че някаква треторазрядна засратяваща звезда четка застаряващата Виктория ...Ми позволено им е и на хората на средна възраст да си имат някаква закачка. А Никола чак ревове и драми...

Никола и Бруклин обвиняваха и семейство Бекъмови, че Ромео излиза с някакво момиче само за да дразни Никола и Бруклин. А се оказа, че става дума за момиче, в което Бруклин е бил влюбен навремето, което не го е харесвало. Никола е много голяма комплексарка и дребна душица. Това да си наследница на милиардер не е лично качество. 
Смешни са ми Бруклин и Никола с претеннциите ревовете и врътките. Да видим какво ще пишат и ще говорят при едни преустановени взаимоотношения. Хората им обръщат внимание САМО, защото плюят по световноизвестните родители на Бруклин и вадят мръсно бельо на световноизвестни хора.

И все пак съм уверена, че Виктория, която е родила Бруклин доста млада, и е била подложена на постоянните изневери на мъжа си като инстинкт за самосъхранение се е вкопчила в децата си, и то сигурно най-вече в Бруклимн, защото е най-голям. Тоест, със сигурност Бруклин не е бил отглеждан от идеални родители и  в хубава атмосфера. Но на мен ми е много жал за Пош. Изобщо не ми дава гаден вайб тя. Никога не съм й харесвала стила, но не мисля, че е кофти човек изобщо. Просто е била млада и нещастна, сто про е правила и грешки като родител, но кой не е в крайна сметка.
Това за бранда и името и аз не можах да го разбера, не съм адвокат...Ако родителите ми ме натискат да си сменя името, бих се отрекла от тях директно.

Залагам си личния бранд, че и Бруклин ще напише книга ала Хари Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 15:15 от MariyaHris

# 2 302
  • Glasgow
Тази от Якутск и на мен ми излиза, много ме успокоява като ми се мрънка, че е минус 4 и бам- излиза ми тази мацка на минус 67😅иначе има много варианти на rage bait разни дето следя отдавна ползват. Има една британка дето често поства от кухнята си, я ще готви, или показва нещо, или просто дрънка глупости, но се вижда за фон аспираторът ѝ дето виси на един кабел. Ей, побъркват я с него, толкова пари имала и не го поправи/смени, никой не я пита за рецептата, всеки за тъпия аспиратор, но така алгоритъмът откача, излиза на преден план 😅

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 15:40 от Jokerr

# 2 303
Разсмях се с аспиратора. Може даже да не е и нарочен тоя рейждбейт, а жената да е мързелива като мен.

# 2 304
Сега разбирам, че мис Тигрова е изобретила rage bite-а, не може да е било друго при нея.

# 2 305
Да, топ употреба и отдолу отговаря на коментари ikr, емотиконки, putting on my to do list, should get to that.... и ей ти 500 коментара поне

Най ме дразнят тези с 'коментирай за да ти пратя еди какво си', но да не разводнявам темата 😆

П.С. за Тигрова така и не успях да стигна до категоричен извод дали е така

# 2 306
Идвам да кажа, че сега ми излязоха стари снимки на Бруклиновица и за първи път виждам друга жена, освен Николета Лозанова, при която има толкова скандална разлика с руса и с тъмна коса. Фрапиращо бозава и евтина е Николинка Пелц с това жълто русо, потъмнена е мнооооого по-добре!

Според мен само заради грозното русо е поискала втора сватба.

# 2 307
Да я оцени Марк Антъни Simple Smile)))

# 2 308
"Костюмарчето" Габриел Махт днес става на 54 години.

Като тийнейджърче
Скрит текст:

Като Харви Спектър в сериала Suits
Скрит текст:

Със съпругата си Джасинда Барет
Скрит текст:

С двете си деца Сатин и Лука
Скрит текст:

Тук са събрани  интересни цитати от Харви Спектър.

# 2 309

Супер е 😂😂😂😂
Сега, ако се намери някой да го направи с някакъв бесен кючек, ще е ТОП 😂

О, има, има вече 😂

https://www.instagram.com/p/DTxQpuOjdno/

Общи условия

Активация на акаунт