Звездни Компромати - Януари 2026

• 183 635
  • 2 387
  •   77
Отговори
# 2 355
The new Mrs Beckham. Бекъмови явно са имали право да си пазят скъпоценното име 😁
Скрит текст:

# 2 356
  • София
Джейсън Момоа и Адрия Арджона
Скрит текст:
Напълнял ми се струва Момоа.
Скрит текст:
Крис Пайн
Скрит текст:
Кевин Костнър
Скрит текст:
Бенедикт Къмбърбач
Скрит текст:
Норман Рийдъс
Скрит текст:
Нара Баптиста - гаджето на Венсан Касел
Скрит текст:

# 2 357
Ох, Кевин!

# 2 358
Нора Баптиста не може да стъпи на малкия пръст на Моника Белучи. Но пък новото е винаги по-интересно Simple Smile

# 2 359
О, Мамоа вече не става за петък. Жалко!

# 2 360
Значи тази преди Нара беше по хубава в лице. Моника е най- красива за мен де, но като млада.
Аз и Венсан по времето когато беше с нея многооооо го харесвах. Аз грознички ги предпочитам. Например между него и Брат взимам французина!
Само за красавеца Мороне ще направя изключение ❤

# 2 361
Вулева е станала същинска мамаша. Стилът и е потресаващ. За подобен стайлинг, навремето би разкостила всяка, дръзнала да се облече по подобен начин. Даже е трудно да се нарече стил, а безподобна безвкусица, кич и какафония от материи и цветове ала Нона Йотова. Нейничкият има вайб на продавач на кебапчета близо до автогарата.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 12:05 от #Frozen#

# 2 362
Кевин е неотразим дори и на тази възраст. Никога не е бил някакъв мачо, но винаги е излъчвал интелигентност и някак.. "тиха" мъжественост. 🙂

# 2 363
Кевин е неотразим дори и на тази възраст. Никога не е бил някакъв мачо, но винаги е излъчвал интелигентност и някак.. "тиха" мъжественост. 🙂

Много ми харесва как се облича, има хубава фигура и стойка, чудесно изглежда напоследък. Мисля, че преди беше по-плешив.

# 2 364
Никога не съм харесвала Момоа. С тази дълга, невчесана коса, рошавата и неоформена брада, много ми е отблъскващ.

# 2 365
  • София
Джесика Частейн за списание Hia
Скрит текст:
Шейлийн Уудли за Modern Luxury
Скрит текст:
Адриана Лима за Harper's Bazaar España
Скрит текст:

# 2 366
  • Наблизо
Кевин Костнър винаги ми е приличал на Коста Цонев.

# 2 367
Харесва ми снимката на Адриана Лима с червеното боди - уау!

# 2 368
Хайде петъчно да ви покажа един момък, който срещна всеобщо одобрение тук.  Показвам го пак щото най накрая си има гадже, бях се притеснила, че е на другия бряг. Отдъхнах си. Joy Родриго Гуирао, аржентински актьор. А и пее, свири на китара и моделства.
Скрит текст:
, , , , ,

# 2 369
Момоа е заприличал на средностатистически чичак. А какви лиги точех по него едно време...

Общи условия

Активация на акаунт