Звездни Компромати - Януари 2026

• 204 835
  • 2 679
  •   106
Отговори
# 2 655
Емануела изкарва доста пари от участия .

НАП знае ли? Innocent

# 2 656
Ааа не съм и счетоводител 🤣 предполагам , че плаща данък , преди години ги бяха подпукали певците . Над 10 000 и е хонорара за участие.

# 2 657
Да. Фолк певиците изкарват огромни суми напълно законно. Като нищо спряганата сума може да се конфигурира от 7 - 8 участие.
Колко хора могат да се похвалят да изкарат 20 - 30 хил. лева (все още) за едно денонощие? Половината да е чиста печалба, пак не е никак малко.

# 2 658
  • Glasgow
И от бакшиши доста Simple Smile

# 2 659
Jenna Ortega, Natalie Portman и Charli xcx на премиерата на "The Gallerist" по време на Sundance Film Festival
Скрит текст:

# 2 660
Прекрасна жена е Натали Портман, но отново изглежда някак унила.

# 2 661
Винаги е била меланхолична Натали Портман.
Джена Ортега не знам защо ми е много антипатична.

# 2 662
Банова госпоЙца ли е към момента?

Относно Даниела (бившата на Арнаудов)- Жокер, мисля, че ти (ако бъркам, се извинявам) покрай развода им беше писала, че връзка/ брак между сръбкиня и българин и "проклет" един вид и не издържа във времето; обратното не важи. Тогава ми направи силно впечатление и съм го запомнила. Много я харесвам Даниела и се радвам, че намери щастието тя.

Теди Кацарова беше омъжена за финландец, дали някакъв танцьор не беше? Мисля, че никак не е бил хубав бракът ѝ- върти ми се из главата, че пиел много, тормозел я, дали и физически не ѝ е посягал. Хубаво е, че си е тръгнала. Но пак се върна при полата на мама и- до там.

Няма значение коя и с какъв акцент говори. Щом пускате връзки към видео и канал, значи е "важна" за някои.
Браво на подгласничките в темата, които се грижат за нейната "известност"

Тази персона също редовно се лансира тук, но аз така и не зная нито как изглежда, нито чия бивша е. Просто не отварям посочваните линкове, скролвам постовете с коментарите по неин адрес и си тъна в неведение.

# 2 663
  • Glasgow
Не знам дали съм била аз, защото аз нямам много наблюдения от такива връзки..Аз помня, че тя беше много тъжна, нямаше обвинения, нямаше негативна преса, само каза нещо от рода "един ден го погледнах и видях, че ме гледа различно. Видях, че любовта я няма". И помня че и на Валерко сръбкинята си позволи да се покаже като уязвена жена и каза, че много я е наранил с това, че тя го следва и в добри и лоши моменти, а той така и не е намерил сили да контролира нагона си.
Много ги почувствах. Нашите нали все го играят сякаш не им дреме, давай веднага следващия

# 2 664
Още си спомням, бях малка, но в нас се гледаше едно предаване по БНТ, Ах, тези муцуни, една много флегматична водеща имаше, беше в стил Търси се… Та там гостуваше Теди Кацарова и в рубриката “ябълката на изненадите” (оригинално) бяха записали или дали не беше на живо, финландецът, който й предложи брак.
Нейната реакция не беше очакваната и смотуляви някакво “Да”, но дори аз като дете загрях, че нещо не е съвсем ок.
След години май Силвия жалеше Теди в каква депресия била в брака си, как финландската култура била различна от нашата.. разведоха се де.

# 2 665
На днешния ден е роден феноменът Владимир Висоцки

Скрит текст:

Поздрав с една от вечните му песни

Апропо, за да сме политкоректни, да отбележим, че и един негов адаш днес става на 48 год - Володимир Зеленски (ще мине без снимка, него само бебетата не го знаят)

# 2 666
  • До морето
Имаше едно интервю с Даниела в Ева когато се разделиха. Наистина беше много тъжно. Тя разбира, че Андрей е ходил в Рим с една балерина Маргарита Будинова (по едно време се снимаше в почти всички клипове). А той първоначално май я лъже, че е по работа. После тя разбира и го пита директно и той дори не си прави труда да отрече. Тогава тя пали колата и си тръгва за Белград, но катастрофира. Помня, че каза, че после в болницата той вече е бил друг човек. Държал се е изключително студено и дистанцирано.

Но наистина цялото интервю беше тъжно, нямаше обиди, обвинения по нашенски, само тъга. Още един път си пролича какъв космос разлика имат с нашия опосум.

# 2 667
Иван и Андрей се държаха отвратително с бившите си жени, преди да се вкопчат по един почти комичен начин в сегашните си ерзац мамчета.

# 2 668
Явно са кофти като хора.

А като професионалисти, 20+ години са в тази сфера, това им е единственият "талант".  
Хареса ми филмът за Гунди, но толкова. Ютубстват, което е потресаващо нелепо, предвид факта, че се връщат от един пазар, който можеше да им донесе доста възможности, ако имаха малко нюх, акъл и способности.
Като ги махнаха от БТВ, отидоха в ... ютуб. Големите продуценти. Всичко, което имат е опит. Не е е малко, но явно не е достатъчно.

Между другото преди няколко дни гледах един от клиповете им в тубата и Иван си правеше шеги свързани с ерекцията, а Ава беше зад кадър. После той изкментира нещо от рода на " много съм тъп, а дъщеря ми даже е тук" Така е Иване, тъп си и не беше смешно. Хубаво е, че момичето се е научило да те търпи и такъв.

# 2 669
Духовникова на ски
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт