Звездни Компромати - Януари 2026

• 206 725
  • 2 688
  •   59
Отговори
# 2 670
На днешният ден е роден и нареченият "Елвис Пресли на Балканите" - Тоше Проески. Голяма загуба на този феноменален глас вече 19 г. Невероятна харизма, има награда "Майка Тереза "за благотворителност. Щеше да стане световна звезда, сигурна съм. Тъкмо го оцениха в MTV и издаде англоезичен албум и загина. Обичан и почитан и до днес. Щеше да стане на 45г.
Скрит текст:
,

# 2 671
Не знаех, че Тоше е издал англоезичен албум, нито нещо знам за благотворителната му дейност. Ще е интересно, който знае да сподели.

Едно време имах едно гадже дето  ми пращаше една негова песен, беше си нещо като наша, оттам и го знам изобщо като изпълнител, харесвам го.
Поздрав за тези, които го харесват:

# 2 672
Имал е няколко концерта,чиито приходи са били за благотворителност.Помагал е на болни деца,помагал е да се реновира манастира в родният му град Крушево,посланик на Уницеф.Неговата песен This world става химн на организацията.В негова памет има два форума за благотворителност-международен и български.Хората помагат на разни училища,домове и всичко е в името на любовта към Тоше.Той се смята и за посланик на добра воля и приобщаване на републиките на Югославия ,които се разединиха след войната.Тоше пътуваше и пееше във всичките.Пееше народно,поп,опера.
Скрит текст:

,

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 20:34 от *Амбър*

# 2 673
Годишна вечеря на The Gotham по време на Sundance film festival

Alec Baldwin
Скрит текст:

Patrick Wilson
Скрит текст:

# 2 674
  • София
Сега препрочетох интервюто на Даниела в Ева и там споменява, че имала връзка с Тоше Проески, когато били на по 19 години - много интересно, не знаех. И аз много я харесвам, още когато бяха заедно с Андрей се чудех какво прави такава хубава и прятна жена с него.  Ето интервюто:
https://eva.bg/article/9473-Daniela-Yankov-sas-sigurnost-nyakade-ima-mazh-za-men

# 2 675
  • Sofia
Добре де, как им плащат по 10 000 на тези певици, как им излиза сметката на тези кръчми? Колко оборот трябва да направиш, че да платиш тези пари?

Интервюто на Даниела го помня и аз, както и предаването им. Прекрасна жена!

# 2 676
То, защото чалгарниците от куверти се издържат...

# 2 677
Днес минах през църквата да запаля свещ за Тоше, винаги го правя. Тоше Проески има само датум на раѓање.
Затоа што глас како неговиот не заминува, тој одекнува.

# 2 678
Събитие на Paramount+  - стартиране на UFC

Brandon Sklenar
Скрит текст:

Luke Grimes
Скрит текст:

Miles Teller
Скрит текст:

# 2 679
# 2 680
  • София
Днес хванах Гала при Лора Крумова. Много човешки и искрено говореше за дъщеря си и какво се случва в живота ѝ. Каза, че Мари трябва да си прави контролни изследвания на всеки 3 месеца, което сега е невъзможно поради бременността. Усетих болката ѝ като майка. Изведнъж ми стана много по-симпатична. Пожелавам на цялото им семейство всичко лошо да е минало и да са здрави.

# 2 681
  • Sofia
Брандън Скленар дали са го опазили от неудобните въпроси, след като му видяхме съобщенията с Блейк? Simple Smile

# 2 682
Брандън Скленар дали са го опазили от неудобните въпроси, след като му видяхме съобщенията с Блейк? Simple Smile
Какви са им съобщенията ... изпуснала съм 😃

# 2 683
Имаме тема за делото на Блейк с Балдони.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1731587

# 2 684
ОК, но щом се споменаха тези съобщения тук, защо да не получа отговор?

Общи условия

Активация на акаунт