Звездни Компромати - Януари 2026

• 224 385
  • 2 906
  •   60
Отговори
# 2 790
Гледам, гледам... гащи не виждам! Ако има, явно са две кончета, та не мога да ги регистрирам, признавам! За мен си е чистак гола под роклята 🤓

Скрит текст:

# 2 791
Правилно ли разбрах-награда за Виктория Бекъм за принос в музиката и модата?.... Хвани едното, удари другото, както се казва......

# 2 792
  • Sofia
Не се чудете, световният елит и особено звездният напоследък просто остави лицемерието и вкупом държат да ни покажат точно с какво са стигнали дотам.

Иначе за Виктория и катуна - ако майка ми получава подобна награда, разбира се, че всичките деца ще сме там.

# 2 793
  • София
Не че е важно, но ми се привиждат нещо като бели Тантелени гащи Joy

# 2 794
  • Sofia
Забравих да се изкажа за Кание - май нарочно избра момента, когато неговата основна опонентка Тейлър се е покрила и историята между двамата пак се извади от килера. Хората точно започнаха да се чудят дали Тейлър е била бялата лястовичка тогава и хайде хоп - Кание се извинява Simple Smile

# 2 795
Сидни Суини може да бъде арестувана по обвинение за вандализъм, след като се изкачила на надписа „Холивуд“ и провесила сутиените си на него, за да популяризира новата си марка бельо.
https://www.tmz.com/2026/01/26/sydney-sweeney-climbs-hollywood-sign-bras/

# 2 796
Още от Диор

Ана Уинтур и Джон Галиано
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

Готие и Олга Карпут (основателката на KM20)
Скрит текст:

Джонатан Андерсън (творческият директор на Диор) с гости
Скрит текст:
с Галиано

с Безосови и Делфина Арно

с Карли Клос

с Карпут

# 2 797
Орденът беше връчен. В името на големи заслуги в областта на модата. Нито дума за певческа кариера нито какъвто и да е музикален принос.
Рашида Дати, протеже на Саркози, връчи отличието в качеството си на Министър на културата и Виктория не пропусна да отбележи абсолютните си адмирации към френската мода и стил.
Скрит текст:

С Рашида

Дейвид стана Сър, тя - почетна модна икона на фр. територия.
Велико величаене на фамилията Бекъмови.

# 2 798
  • Glasgow
Този до Дейвид на Салма мъжът ли е?
Снахите са готини.
В същото време Бруклин и жена пуснаха стори с готини моменти, вечери, разходки 🤣на Бруклинови по ми хареса
Скрит текст:

# 2 799
  • Наблизо
Той е,да.А къде е Салма?

# 2 800
  • на село
Има гащи Карли Клос - вижда се даже шевът.
Роклята е от тия, дето прозират на светкавица. Карли не е за първи път обект на снимки - трябвало е да го предвиди.
Иначе аз приветствам ходенето без сутиен (не с прозрачни блузи). За някои размери е необходимост, но когато не си пищен, използваш всяка възможност да се освободиш от това стягащо нещо.

# 2 801
Anna Wintour
Скрит текст:

# 2 802
Карли Клос е облечена от Джонатан Андерсон Диор с избрана за събитието рокля не е неин избор. Както по-горе се писа само при светкавица прозира..

Скрит текст:

# 2 803
Ох, Виктория няма ли да престане с тази поза! На всички снимки една и съща, много оригинална.
За Давос и представителите му нищо няма да кажа. Толкова години се провежда този "форум" и какво са постигнали или променили? Какви права на децата, какви 5 лева... Да слязат от гълфстриймите и да се огледат малко.

# 2 804
Народа с чорапЕ, с ботуши, англичанките - боси.
Тук Викито се е заметнала с копитцето 😆

Общи условия

Активация на акаунт