Звездни Компромати - Януари 2026

• 244 662
  • 3 177
  •   28
Отговори
# 2 940
Много красиви снимки, Мишел е невероятна! Много ме впечатли Кейт Мос, в която и с бръчки има нещо мнооого магнетично. Обичам си я Кейт, винаги ще е красива за мен.  Част от тези жени наистина не ги ловят годините.  Много ми хареса Пенелопе Круз и като тоалет и като обща визия.
На Марго Роби нещо не ми хареса роклето, но красотата й е безупречна Heart.

# 2 941
Да, може да иска да копира Глория, която е много откачена и щура…

# 2 942
Aз не следя Петкан, ама той нали има нова жена, Александра да не се е докарала така по тоя повод.
Двете "семейства" си другаруват и купонясват заедно.

Женя не може да подели първото място за клоун на републиката с Азо...

# 2 943
Много е красива тая Петканова. Както и да се облече

Те децата вече какво ли не са виждали, нищо и няма на аутфита

# 2 944
Това си е аутфит на жена с определена професия. Не е смекчено от нищо, нито е само загатнато. На мен ми е прекалено, но явно това е начина да си известен днес Simple Smile

# 2 945
Още няколко снимки от РД на Александра и ексцентричната и визия..
Скрит текст:

# 2 946
с KFC ли си е хранила гостите? С изключение на стридите и хляба, всичко останало изглежда оттам.

# 2 947
Вай, вай къв е тоя садо мазо тюрлю гювеч?!? Стриди, цаРвица, пържени кълки, презВеративи, чехли… работата е за психиатър….
Чоева сефте да ми хареса повече от Петканова, тя кой набор е сякаш и е рано да изплисква легена още😂🤪🤪🤪🤫🤫🤫

# 2 948
Петконова е в шоубизнеса, не в политиката. Трябва да е интересна и обсъждана с нещо.

# 2 949
  • До морето
Някакви тежки дефицити запълва това момиче. Що се чална така?
А пържените картофи до стридите е просто епик гейм. Някой гурме шеф в момента си прави сепуко някъде от мъка!

# 2 950
Някакви тежки дефицити запълва това момиче. Що се чална така?
А пържените картофи до стридите е просто епик гейм. Някой гурме шеф в момента си прави сепуко някъде от мъка!

хаха, точно!
не е ексцентрична, пошла е. тя няма нужда от това, защо такава жалка история....

# 2 951
И аз много харесвам Кейт Мос с бръчките. Възхищавам се на всяка икона, която има самочувствието да старее естествено.

В лондонският театър Vueе, се е продал само ЕДИН билет, за филмът посветен на Мелания. Smile

# 2 952
Горната част на тоалета ми харесва.

# 2 953
Декадентска е атмосферата, кочанчета, стриди, сиси.

В лондонският театър Vueе, се е продал само ЕДИН билет, за филмът посветен на Мелания. Smile

Каролайн Ливит сигурно го е купила дистанционно. Продажбите на билети на практика не съществували и вероятно филмът няма да отчита приходи, защото няма смисъл.

Скъпичко му излезе на Безос това подмазване с филма, ама няма къде да мърда, щом трябва филм - филм.

# 2 954
Богданска все едно се е облякла да празнува с любимия, а пък то се оказало парти изненада Joy

Общи условия

Активация на акаунт