Звездни Компромати - Януари 2026

• 241 077
  • 3 156
  •   74
Отговори
# 2 970
И тя ли е..?

Валето нещо плиска легена-компромис правела с подсладеното ядково мляко… идва ми на ума само мемето с Шон Бийн дето ще вземе една сопа…

Ейй таА Валето.. защо не сложи 2 кутии в багажа неподсладено ядково мляко за вуйчА?

# 2 971
Joy
Топ коментар на помбер.
Нещо е доста странно съчетано облекло с обстановка.
И аз обичам пържени картофи, обаче съчетанието със стридите е странно.
Трябваше да поддържа само един стил за съчетание.
На HBO бяха направили доста хубаво събитие относно IT:Welcome to Derry в стила на 80 със стрийт фууд но беше добре изпипано и пасваше

# 2 972
Изтапанчила се е в този си ансамбъл на своя рожден ден, не на някое събитие с конкретен дрес код, с който не се съобразила.
Съгласна с Тес - млада, красива жена, на своето си парти, ексцентрична, предизвикателна. Не е като да не сме я виждали разсъблечена. Но голям морал, голямо чудо Simple Smile

На Радева тантелата като излязла от ретро чалготека. Като отвързана се метна по сутиен, милата, все едно досега насила са я държали облечена и сега празнува свободата. Чак да му стане мъчно за 9-те години, в които обикаляше света.

# 2 973
Тя и Радева е нелепа, нали всеки може да си изрази мнението?
На едните им харесва на другите не.
Това е положението
В каквато и да е възраст жени които постоянно са голи и всичко е отвън не ми допадат особено.
То гостите ще се чудят къде да гледат че всеки момент ще гръмнат.
Може да покаже повече класа с една по-красива рокля
Това е в стил Бурлеска

# 2 974
Точно пък на Богданска гостите ще се чудят накъде да гледат Grinning

# 2 975
Не е до морал.Разбира се, че всеки има право на лош вкус и да си се облича/съблича както пожелае. Просто избраната изклълчена стилистика е за частно парти 18+ и ако може без деца. При Богданска е съчетание от липса на акъл и лош вкус.

# 2 976
Ама то и деца ли е имало?

# 2 977
На партито е имало деца ли?

# 2 978
Всяка жена с хубаво тяло бърза да го демонстрира по провокативен, натраплив и нахален начин. Млада, не млада, застаряваща, няма значение възрастта, щом поддържа някакво тЕло  по-слабо, го приема, като мисия да ни го натрапи. Виждаме ежедневно ко се случва и  в чужбина и у нас.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 19:17 от Benichka56

# 2 979
Може би не съм разбрала правилно за присъствието на деца, понеже се пишат много мнения и се застъпват. Помислих, че някой е видял нещо по сторитата. Възможно е да стана развален телефон.

# 2 980
За мен е проява на лош вкус и вулгарност, на нея буквално зърната ѝ са отвън с две лепенки.
Скрит текст:

Ако ще да ми е най-добрата приятелка, ако ще да е сестра ми, щеше да ми е най-малкото дискомфортно да се опитвам да празнувам и да се храня до нея в този вид.

# 2 981
За мен е проява на лош вкус и вулгарност, на нея буквално зърната ѝ са отвън с две лепенки.
Скрит текст:

Това е модно недоразумение. Роклята е много интересна. Обаче тази дантела на бюста наистина изглежда сякаш е сложила лепенки на зърната и те надничат. Понякога човек в опита си да е оригинален, прави гаф.

# 2 982
Нито щеше да ми е неудобно да ям, нито да се веселя, от чифт гърди в голямо деколте нищо няма да ми стане, не съм мъж. 🤪
Изобщо не коментирам стил на партито и храна, роклята си е кич, но не ми е скандална и вайканията, че съучениците на синът й ще му се смеят, ме впечатлиха основно. Богданска не е продавачката в нар мага или учителката на село, че някой да се смее на детето й за малко повече плът. Ми нелепо е.

# 2 983
  • София
Възможно е да е тематично паритУ. Напоследък са модерни.

# 2 984
E тематично е, да Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт