Звездни Компромати - Януари 2026

• 241 247
  • 3 159
  •   81
Отговори
# 3 060
Преувеличавате. Аз единствено казвам, че е облечена като компаньонка. За мен, която не я следвам и познавам, ще си остане такава в съзнанието ми. А каква е реално жената си знаят само нейните близки. Хубава е, просто облеклото й е потрес за рожден ден с приятели.

Нямам за какво да й завиждам. Мен известността на модел  и това да си окачен на реклами по летищата само би ме притеснило.

# 3 061
Даже не съм фенка на Богданска, но всеки път се изумявам колко нахъсан хейт отнася. Защо? Не е известна гаднярка прецакала някого, не търгува с лекарства за онкоболни, не е известно да е спала с мъжа на най-добрата си приятелка?
Обличала се кичозно, ходела разголена и всичко й се виждало, яла стриди и пържени картофи на рожденият си ден - достатъчно тежки грехове, че да я обявим за компаньонка! Но, както и да си изкарва парите, не е полезна за обществото! 🙄🙄
Съвсем очевидна женска злоба се лее, ще ме прощавате. Явно е по-хубава, от колкото я намирам, щом буди такава кръвожадност. Невзрачните никога не са такава мишена.

Марго Роби и Джейкъб Елорди на премиерата на "Брулени хълмове" в Ел Ей
Скрит текст:
В тази тема някои селебритита задължително отнасят една камара хейт, независимо какво правят или не правят, и Богданска е една от тях.
Не я следя, не съм й фенка, не одобрявам толкова много корекции, особено тези по лицето й, но в тяло изглежда страхотно. И на инфлуенсърството не съм фен, в нейния случай обаче жената печели от моделство и реклами по цял свят, та и репликите, че изкарва пари от нищоправене не са съвсем коректни. Ама ей на, не е полезна на обществото. Сигурно 90% от нас сме полезни на обществото.
Не съм скандализирана от избора й на тема за РД, нито от облеклото й. Да, не бих се облякла така, но съм много далеч от средата, в която се движи Богдаска, а и от ръста и формите й Grinning
Припадане не виждам, по тази логика сигурно и коментарите, че Чоева е красива са припадане? А останалите, които се радват на положителни коментари? И по тях ли се припада или само по тези, които ние не харесваме? Simple Smile
Спирам, че пак ще ме обвинят, че съм адвокат на Богданска и ми плаща да я защитавам Grinning

# 3 062
Мен по същия начин ме удивлява хейта по Антоанет ли беше, тази жената на Иво Карамански младши. А тя е с 4 деца и тук е форум за майки. Все се явявам и аз като неин защитник в споровете, а изобщо не я знам, въобще аз инфлуенсъри не следя.

# 3 063
  • Наблизо
Беа,Богданска не се е опитвала да си изоставя кучетата,които иначе държи в студ и пек на терасата,за да не пречат.И какво ли още не друго.
По твоята логика и госпожа Смърт не трябва да ''хейтваме'',щото има три деца.

# 3 064
Аз се чудя също и на хейта по Пепе. Всякаква може да е, но нито е откраднала, нито е убила. Ама розов балон била, ми нейна си работа.
А за Лили Иванова що простотии се изписаха? И най-дразнещото било, че правела концерти и пълнела зали, вместо да вземе да се пенсионира. Така и не разбрах, защо да го прави, след като все още има много хора, които са готови да платят исканата цена на билет. Ами докато я кефи, ще си пее и ще си прави концерти.
В днешно време е много лесно да прескочиш всичко, което те дразни. Хиксчет или копчето на телевизора и готово.

# 3 065
Х Х Х Х
по темите Богданска, Иванова, Пепе, Б@...ва

А каталозите - дайте да ги видим? Вчера имаше статия за две каталожни дами. Имат проблеми в Италия... за недекларирани приходи.

# 3 066
  • София
Да ви кажа, хейта по Пепе започна много рано и не беше съвсем незаслужен - гледам я от самото начало на кариерата и, беше с малко бебе и ръсеше чутовни глупости. Как било лесно да се забременява, лесно се ражда, лесно се гледат деца, как всичко можеш да правиш с детето си, дори и да го водиш на работа с теб (много интересно, как една медицинска сестра може да си води детето на работа, например). Също така, наред с глупостите, показваше една супер розова реалност, която се оказа доста фалшива - това си е нейна работа, разбира се, но съм убедена, че много жени, които са се чувствали като глигани с анцузи, докато са държали новородените си деца на ръце, са се чудили какво точно се е объркало при тях, та нито раждането е било леко, нито нощите минават бързо, нито съпругът примира от обожание като те види. После започна смяната на мъжете и някак за човек, който до вчера е демонстрирал перфектен живот и семейство, всичко това изглежда много странно, изненадващо и нелогично. Разбира се, не можем да виним Пепе за нашето нещастие, но си мисля, че хейта към нея нямаше да е такъв, ако беше показвала реалността такава, каквато е, а не захаросана и розова.

# 3 067
За външния вид на Богданска се грижат цял екип. Със сигурност са запознати със световните трендове и тенденции. Всичко, до което се докосне тя, става хитово.

# 3 068
Винаги има хора, на които някакви неща им се случват, по-лесно от на други. И си мислят, че е изцяло тяхна заслуга. Не една и две такива има във форума, та човещинка. Това по повод на Пепе.

# 3 069
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Винаги има хора, на които някакви неща им се случват, по-лесно от на други. И си мислят, че е изцяло тяхна заслуга. Не една и две такива има във форума, та човещинка. Това по повод на Пепе.
Не става въпрос за лесно, и трудно, а за честност. Затова много хора "хранят" инфлуенсърите, защото премълчават и леко послъгват за живота и нещата, които представят.

# 3 070
За мен проблемът с Богданска е, че наистина е много красива. Чак ми е жал, че няма някакъв стил на тая хубост..
Рождения ден е баш торлю гювеч отвсякъде. Нейн е, надявам се, че се 3 забавлявала, но това не значи, че не можем да изкоментираме взривоопасната комбинация от пържени картофи със стриди.. Не виждам с какво това е хейт. Облеклото и е под всякаква критика. Толкова.

# 3 071
Ама, то на нея явно не ѝ е трудно. Мама и татко зад гърба ѝ, работа, която дава възможност да си водиш детето с теб, някакви други неща, които са се случили лесно и човек вземе, че си повярва. Особено като си млад. С времето се вижда, че се променя и тя, не е същата намахана девойка от преди няколко години.

пп. А както казва д-р Хаус - "Всички лъжат".

# 3 072
Мен най-много ме дразни това, че се възхищавате и наричате красива една абсолютно прекроена жена. Тя е успешна не заради работата, която върши с желание и добра организация, а заради лекарите, които са я наблъскали с филъри, за да пасне на инстаграм потребителските необходимости в момента. След 10 години не искам да знам как ще изглежда, не я мисля, да се оправя.

# 3 073
Мен най-много ме дразни това, че се възхищавате и наричате красива една абсолютно прекроена жена. Тя е успешна не заради работата, която върши с желание и добра организация, а заради лекарите, които са я наблъскали с филъри, за да пасне на инстаграм потребителските необходимости в момента. След 10 години не искам да знам как ще изглежда, не я мисля, да се оправя.

И преди и след корекциите винаги ми е била красива Богданска и в тяло и в лице.. Има много хора с корекции, които не стават по-красиви, така че няма как да кажа на бялото черно.

# 3 074
Някакви тежки дефицити запълва това момиче. Що се чална така?
А пържените картофи до стридите е просто епик гейм. Някой гурме шеф в момента си прави сепуко някъде от мъка!

Един ден в годината е решила да се наяде с любимите си храни, ако ще да са тотално несъвместими. Общо взето поведение на гладувал човек.

Това за поръчваните компаньонки са глупости. Всеки може да каже, че е поръчвал всяка.

Общи условия

Активация на акаунт