Звездни Компромати - Януари 2026

• 263 494
  • 3 367
  •   26
Отговори
# 3 315
  • Bayern
Calvin Klein, 83г, и гаджето 36г модел на среща (date night)
Frowning
https://www.instagram.com/reel/DRoVd4PjlUd/?igsh=OHhlZ3AybmxiY3gy
Oт 10г са заедно... С предишния му партньор разликата им е била 47 г...   Странно ми е как се поддържат сериозни връзки с такава огромна разлика в годините...

# 3 316
  • До морето
Деденсон отишъл на райско място и прави клекове май?! Толковя е глътнал бастуня, че само като го гледам и аз се няпрягам. Егати навитата пружина!

Момиченцето на Глория Петкова е като героиня от приказките.

# 3 317
Въх, къде остана неподсладеното ядково мляко …

# 3 318
  • Glasgow
Вуйчови имат чийт дей, отпуснали са му края 😅

# 3 319
Каква точно "връзка" може да има между тези... СК и момъка.
Вуйче, клекове, ама висят отзад крачетата, възрастта никой не е надвил и излъгал...

# 3 320
  • София
Oт 10г са заедно... С предишния му партньор разликата им е била 47 г...   Странно ми е как се поддържат сериозни връзки с такава огромна разлика в годините...
'Сериозна връзка' е много относително понятие и различни хора биха го изпълнили с различно съдържание.
Може да включва само да бъдеш придружаван по мероприятия. Примерно.
Взаимната изгода във всичките възможни нюанси съвсем не е нещо осъдително.

# 3 321
  • Glasgow
Спиритуалистична връзка, като Ал Пачино и Нур сигурно 😅вечери, компания. Друго наистина не мога да си представя

# 3 322
Клекове, ама с жилетка с тежести. Както имаше един коментар: Когато забогатея, ще има знаци - ще си пренасям жилетката с тежести по самолетите 😁

# 3 323
Валерия става все по-противна с вуйчо си. Жалко, защото е хубаво момиче. Цветка не ми е симпатична, но пък нямаше такива изцепки докато беше с него. Е не знам дали е била, защото нали според Валето тя е първата и единствена жена с която някога е живял вуйчо.

# 3 324
Вики от Мастило и Мария Илиева. Страшно й липсва вкус за обличане на Вики, досега не бях виждала официален панталон с ръб, натъпкан в ботуши 
А Мария Илиева се е сдобила с ozempic face
Скрит текст:

# 3 325
Май няма интерес към "Мелания" и в България, хора споделят празна зала с нула продадени билети :

Скрит текст:

Без да защитавам този дългоочакван биографичен филм, ама в работен ден 16:45ч, кой ходи на кино? Евентуално тийновете, които са били първа смяна, ама точно те не са таргет да слушат 2ч. разваления английски на Мелания.

# 3 326
Never skip leg day !

Повярвахме, че някой от тях яде пица, освен ако не е от блат с тиквички, веган топингс Simple Smile
Вуйчо ви и Валка на бели пясъци
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 327
Вики от Мастило и Мария Илиева. Страшно й липсва вкус за обличане на Вики, досега не бях виждала официален панталон с ръб, натъпкан в ботуши  
А Мария Илиева се е сдобила с ozempic face
Скрит текст:

Панталон в ботуш е супер актуална тенденцията в момента, не е до вкус просто е модерно..
Скрит текст:

https://www.pinterest.com/pin/112590059429306829/

Гришо и любимата му Ейза Гонзалес
Скрит текст:

# 3 328
Чета, че и снощната премиера на филма Мелания в Пловдив е преминала при "мижав интерес", но в материала няма конкретика.

Гала премиера на "3 килограма щастие"
Дария Симеонова и Стефка Янорова
Скрит текст:
Дария Симеонова, Аръков, Зомбори и Зорница София
Скрит текст:

Панталоните в ботуши не са ми особено симпатични, но наистина са актуална тенденция и Вики си е тъкмо по модата. В последно време често ми излизат клипчета на българки, които се стайлват по подобен начин.

# 3 329
Панталон с ръб не помня да е бил някога тенденция, и актуална тенденция не е.
Иначе панталон с ботуши всички знаем, че е ок...

Общи условия

Активация на акаунт