Търся електронна книга - 54

• 34 312
  • 310
  •   6
Отговори
# 300

и като аудиокнига тук

# 301
Имам проблем с изтеглянето на тези две книги, моля някой да ми ги прати🙏

1. „Ако утрото настъпи“ (Оригиналът на Сидни Шелдън)
2. „Следи от миналото“ (Продължението на Тили Багшоу, което на английски е Sidney Sheldon's Chasing Tomorrow)

# 302
Търся "Пророческа песен" на Пол Линч. Ако някой я има, благодаря предварително!

genifer1976@abv.bg

# 303
1. „Ако утрото настъпи“ (Оригиналът на Сидни Шелдън)
2. „Следи от миналото“ (Продължението на Тили Багшоу, което на английски е Sidney Sheldon's Chasing Tomorrow)
Този стар линк работи?!, а я има и на Читанката
За продължението - Познатия линк към творбите на тандема, само на англиски.

# 304
Здравейте пак Simple Smile След първата, сега търся и останалите книги на Илейн Арън (Elaine Aron) - особено тези две:

Psychotherapy and the Highly Sensitive Person
The Undervalued Self

Доколкото знам, всички освен "Свръхчувствителните хора" и "Свръхчувствителните деца" не са издавани на български (но ако случайно са, предпочитам българската версия). Сърдечно благодаря!

# 305
Безделник, благодаря, в Тайланд съм и по необясними за мен причини, нямам достъп до много сайтове, които не знам с какво намират че не са ок. Ще опитам от линка който даде. В единият линк който ми прати една дама по назад мисля имаше и двете книги, но не можех да ги сваля.
Нищо де ще чета първата, а другата ще мъча да сваля от България.

# 306
Здравейте, някой дали има или да е срещал някъде Шъги Бейн на Дъглас Стюарт?

# 307
Здравейте, някой дали има или да е срещал някъде Шъги Бейн на Дъглас Стюарт?
Много е затрогваща, четох я на хартия. На всякъде казват, че втората на Дъглас Стюарт - "Младият Мънго“ е още по-добра. Надявам се някой да я сподели и нея, благодаря, че ме подсетихте! 🙂

# 308
Безделник, благодаря, в Тайланд съм и по необясними за мен причини, нямам достъп до много сайтове, които не знам с какво намират че не са ок. Ще опитам от линка който даде. В единият линк който ми прати една дама по назад мисля имаше и двете книги, но не можех да ги сваля.
Нищо де ще чета първата, а другата ще мъча да сваля от България.
Цензурата в Тайланд е на ниво Китай и Русия

# 309
Psychotherapy and the Highly Sensitive Person
The Undervalued Self
Elaine N. Aron

# 310
БезДелник!  Ribbon Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Страхотен/а, благодаря!!

Общи условия

Активация на акаунт