Сушилнята - Всякакви въпроси и отговори - Тема 29

• 1 672
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
  • Ловеч
Аз промених настройките за сушене. Бяха ми на средна степен, аз ги направих на най-висока и днес като суших на Памук чаршафи и малко дрехи на Гардероб+ и Щадящо сушене, всичко ми беше сухо. В началото ми изписа време 3 часа и нещо, но после го намали значително.

# 76
  • Варна
Ани Ангелова 667048, аз също нямам нито гаранция, нито касов бон, а на имейл и телефон никой не отговаря. Имам само една касова бележка от куриерската фирма..
Когато си взех сушилнята от куриерите, ми казаха, че вече те издавали касовия бон. Да го пазя. Преди са ми давали бележка само за куриерската услуга. Сега на бележката пише цялата сума на сушилнята.

# 77
Да изкажа мнение за АЕГ 8-ма серия. Спря да работи на 6-тия месец. Сервиз- ще посети след 3 седмици. Ремонт- не е ясно колко ще я задържат.
Та НИКОГА повече нищо на АЕГ. И всичко, което се обслужва от техния сервиз с тия срокове.

# 78
Приключение имахме и ние със сервиза на АЕГ за пералня. По време на ковид срока да отремонтират уреда стана повече от месец. Причината, че били в карантина , частите се бавели и т. н. Бях се засилила за сушилня АЕГ за родителите ми, въпреки това, четейки масовите препоръки тук за тази марка. Спря ме това, че новите модели са само 550w. и сушенето ще е дълго при пералня ( стара ) с ниски обороти на центрофугата. Избрахме Sharp и засега сме много доволни. Дано и в бъдеще да е така.

# 79
Ако уред оставен в сервиз не е отремонтиран и върнат в 30 дневен срок, имате право да изискате протокол за замяна. И понеже сервизите не посрещат искането радушно,  няколко дни преди да изтече срока, действате чрез магазина от който е купен уреда. И всичко е точно.

# 80
Уреда не беше в сервиз, а у нас и посещението на майсторите се отлагаше заради ковид първо. После при посещение установиха, коя част трябва. Следва забавяне на доставката пак заради ковид. Накрая отремонтираха на място у нас, но това всичкото отне повече от месец. Уреда беше с гаранция 2+3 и беше в четвъртата година от гаранцията. В магазина, от който беше закупен, ми казаха, че те са до втората година, после направо да се обърна към сервиза на марката. Така и направих.КЗП никакво съдействие не ми оказаха тогава, препратиха ме и те към официалния сервиз. Спомням си, че телефона на КЗП в нашия град никой не го вдигна и много трудно намерих някакъв на КЗП в София тогава.След изтичане на гаранцията пак имаше проблем ( не загряваше водата),но вече си извикахме местен майстор, който отремонтира уреда много бързо.

# 81
Ако уред оставен в сервиз не е отремонтиран и върнат в 30 дневен срок, имате право да изискате протокол за замяна. И понеже сервизите не посрещат искането радушно,  няколко дни преди да изтече срока, действате чрез магазина от който е купен уреда. И всичко е точно.
30 дневния Спок от взимането на уреда ли е или от подаването на запитването за сервиз? Защото аз ще чакам 15 дни докато изобщо дойдат да погледнат!
А тоя сервиз отговаря и за други марки.

# 82
От оставянето / взимането на уреда в сервиз.

Общи условия

Активация на акаунт