Сушилнята - Всякакви въпроси и отговори - Тема 29

• 3 531
  • 172
  •   1
Отговори
# 165
Любопитно ми е , за 1500лв ( не 1700) ,какво бихте избрали ?
Зависи на какво е заложено в уреда- мощен компресор или не, количество охлаждащ агент, филтри, софтуерни глезотийки. За мен мощността е важна. Това ще повлияе и времето за сушене. Не може да се каже просто така.

# 166
Любопитно ми е , за 1500лв ( не 1700) ,какво бихте избрали ?
Не бих избирала според конкретен бюджет, а бих си определила диапазон /който аз винаги надхвърлям за уред, който би се изплатил във времето/. Така и направих.
1500лв никак не са малко, но аз искам и очаквам повече от това, което мога да си купя с тях в момента.  Т.е придържам се към максимума +
И за да отговоря конкретно на въпроса - вероятно бих се насочила към коментирания Шарп стига да се намери.
Факторите, които влияят на моя избор са много.

# 167
Последен въпрос, обещавам. Blush
Знам, че дрехи прани с омекотител не се препоръчва да се сушат в сушилня ( въпреки, че сега си ползвам омекотител). Това важи ли и за парфюмните перли?

# 168
  • Велики Преслав
Не. Парфюмните перли нямат силикони, както в омекотителите, които вредят на сушилнята.

# 169
На първа страница от тази тема съм писала за сушилня Sharp,която купихме за моите родители.

# 170
Нямате никаква нужда от омекотител. След сушене в сушилня дрехите са пухкави и меки и без него. Спрях да използвам омекотител преди 3г.

# 171
Последен въпрос, обещавам. Blush
Знам, че дрехи прани с омекотител не се препоръчва да се сушат в сушилня ( въпреки, че сега си ползвам омекотител). Това важи ли и за парфюмните перли?
Васил ти е отговорил, но искам да добавя, че в сушилнята почти всички миризми "изфирясват", заради обдухването на прането. От практична гледна точка, намирам даването на пари за такова нещо за излишно.
Какво ще реши всеки отделен потребител, си е негово право на избор.

# 172
mimoza ,  имам сушилня повече от 10год , която ползвам дори и лятото. Веднъж реших да спестя ток:grinning: и да простра халатите на вън, е повече не повторих. Който е свикнал на меките кърпи след сушилня едва ли си го причинява.

petiaivanov Странното е , че при мен аромата на омекотител се запазва дори и след сушилнята.
Та си го ползвам повече за ароматизиране.
Имам нова кутия с перли, ще си ги ползвам, но ако аромата не се запазва в новата машинка, няма да купувам повече.

Благодаря Ви. Heart

Общи условия

Активация на акаунт