Съпруги на военнослужещи - 35

• 4 231
  • 225
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честитоооо, имаме си госпожица в блокчето! Да е здрава, умна, красива и талантлива! Да не плаче, да яде и да е поспалива. Мама бързо да се възстанови. Татко да помага и ухажва двете си момичета. Бабите да не се бутат без да са ги повикали, а за дядовците какво остана? Да си налеят по ракийка, по две и да се почерпят за здравето на това прекрасно дете. На сватбата й гордо да ходят и най-отпред хорото да водят!

# 211
Честита радост! Дунди да е здрава,усмихната и благословена малката принцеса. На мама желая бързо възстановяване!

# 212
Честито и от мен! Да е здравичка и да ви носи много радост! Как се казва?

# 213
Спокойна нощ и на малката госпожица!

# 214
Дунди, честита радост! Много радост да ви донесе малкото бебче. Моята сестра е родена на 26. 01, да ми е жива и здрава! Хубава зодия си е избрало бебето, около мен само водолеи живеят, интересно е.
Трябва да се гримирам, за да не плаша учениците и тръгвам. ММ се шегува, че екранът на телефона се чуди дали да се отключи, когато не съм се пооправила. 😂

# 215
  • Пловдив
Ей, че хубава новина Heart
Да е честита девойката! Да расте здрава, щастлива, палава и обичана!
Вчера се роди и още една девойка - на състудент от предното ми пребиваване тук Simple Smile Все хубави новини Heart
Дунди, да оздравяват болните! И да се пазят много след преболедуването, че повтарял много лошо този грип Sad

Извинявам се, че не писах в неделята, но се събрахме "южняците" по пътя още и вечерта продължихме, че 2 дни не се бяхме виждали Stuck Out Tongue Winking Eye
Тук е топло, макар и слънцето да го няма. Давали го така до средата на месеца - мен ме устройва идеално.
СГГ, много ми хареса картинката ти от понеделник Heart
Фло, от години като пътуваме нанякъде, споделяме местоположението си, за да не се чудим стигна ли пътуващият. Е, давам ѝ знак след всяко паркиране, но така и аз, и те са по-спокойни.
...някой път изиграва и лоша шега, защото каквото една майка може да съчини в главата си, никой друг не може, но нека си пожелаем, на никой да не му се случва това, което си мислят близките му, най-вече майката, когато няма връзка с него.
Отивам сега, да почивам знания, а на вас пожелавам усмихнат и успешен ден!

# 216
  • София
Здравейте, прекрасни!
От снощи съм се закахърила - да намеря принц за нашата принцеса. Чакаме името от баба ДУНДИ.
Та си мисля - може да я сватосаме за принца на баба ЛУННО ЦВЕТЕ. НИА отглежда двама принцове, има и по - големи... Спокойна съм за нашето момиче -  избор има! Grinning Сега да папка, да спинка, да не й се чува много гласа и да расте като гъбка!
Днес моята голяма принцеса отиде на Олимпиада по биология - спокойна, уверена, вярвам, че ще се представи подобаващо.
Отивам в КПП-то, че довечера сме поканили на гости приятели. На годините на децата ни са и са много готини. Харесва ми общуването с млади хора. Говорим си на младежки теми. Няма билки, болки, "гъзобедрени" стави.
Хайде, бъдете здрави, позитивни, усмихнати! Hug

# 217
# 218
  • София
Изкарахме много хубава вечер!
За съжаление си тръгнаха към 21.30, че утре отрано са на работа.
От млади години, след гости всичко прибирам - кое в хладилника, кое навън, а сервизите в миялната. Сега поне имам помощник - миялната машина, а преди - нямах такива екстри. Grinning
Вече няколко пъти правя памук погачата - стана като за изложба! За сега е соления вариант, ще опитам и сладкия.
Кавармата също стана много хубава. Правя я по рецепта на chatGPT. Сигурно и баба ми го е питала как да сготви това вкусище. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ и светли сънища! Hug

# 219
Добро утро, момичета! Ставайте вече!
Аз изпих кафето, нещо ме боли гърлото, но ще се справя!
Фло, аз също обичам са правя памук погача, меся в хлебопекарната и после оформям. Не съм правила сладкия вариант, колко захар се слага?
Моите приятели също са доста по-млади от мен, неусетно се сприятелихме, бях им наставник, сега сме приятели. Колегите ми се чудят защо! Защото са готини, аз също😊.
До скоро!

# 220
  • София
Привет, момичета! Днес поспах малко повече. После кафе, приказки с Ромео и внучките. По обяд имахме среща с преподавателка по химия, която подготвя кандидатстуденти.
Първото впечатление за мен е много важно. Рядко се лъжа в преценката си. Придобила съм това качество през половинвековната ми работа с много хора. След като разказа какви са изискваниуята й, след като препита внучката по хоризонтала и вертикала, я остави да помисли - ще работят ли заедно. Доволна съм, че Кати не постъпи емоционално, а съвсем сериозно каза, че ще й отговори до няколко дни. Да си призная, изпитах задоволство, че на зададените въпроси отговаряше точно и вярно. Получи похвала, че има много логическо мислене. Хареса ми тази жена - скромно облечена, излъчва много финес и това, което винаги ми прави впечатление - топло, здраво ръкостискане. Спечели ме.
ЛУННО ЦВЕТЕ, можеш да се довериш на бабите. Нали имаме рубрика Баба знае цяра. Grinning Още не съм правила сладкия вариант на памук погачата. За сега меся на ръка. По рецепта - слагат се 5 суп. л. захар. Обезателно ще я направя.
Къде изчезна баба ДУНДИ? Хайде де, кажи името на принцесата. Или да започнем да гадаем?

# 221
Добър вечер, момичета!
Правила съм само сладка памук погача, сега разбирам, че има и солена. Интересно, ще бъде изпробвана.

# 222
  • Пловдив
Фло, минавам на бързо. Момата е Никол, тати е избрал името. Още е в болницата. Поплаква по малко, но е мързеланка и нещо не иска да сучи. Заспива.
С дядото хвърчим по задачи. Заради последния ден в казармата може да изпусне изписването на бебка. Дано успее да огрее на двете места. И така. Лека вечер на всички.

# 223
# 224
  • София
Доброто утро го пропуснах, но да ви кажа добър ден.
Да е жива и здрава Принцеса Никол. Има си имен ден на хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт