Добър ден и от мен,
Днес при мен е лежерно..до колко е възможно?!
Спахме до по-късно, после бях на фризьор, после пазарувах, уж отидох за продукти за бисквитена торта на дребчето, демек мляко банани и бисквити, ама се прибрах с едва мъкнеща 2 големи торби продукти. Приготвих едни хотдог-ове (както ги нарича дребосъка) за обяд, по инфлуенсърска рецепта от тик ток 😂 сега следва тортата, едни картофи с месце за основно и една салата с кус кус, че имам едни продукти за обиране от хладилника 😂
Довечера мисля да си сипя едно вино и да лежа 😂
Е, не напразно има приказка "Мара подробната", та и аз така всичко да си кажа,всичко.
Дафиново листенце, ситуацията е доста неприятна, ама не мога и да разбера как вътре ще им е уж всичко мега якото, скъпото и претендират явно за някакво положение, а отвън такава свинщина (без извинение). Както е казала и Мъничето, аз също мисля така, че отношенията биха се развалили след разговор, пък макар и абсолютно добронамерен от твоя страна.
СГГ, планът за деня ти ми харесва, приятно да си изкараш!
Sturanka, аз не мога да помогна по въпроса с Боровец, не съм била там. Може би Маги ще може да каже или Дунди, те са били, ама дали скоро не знам.
Отивам, че тортичка ме чака за правене. До после! 🍀

. Както е казала Мис Ю - и наполовина на вашата енергия да имаме на тези години голяма работа ще е това. Явно разковничето е в работата - човек се държи във форма, но все пак ти като специалист ни кажи така ли е? Магнавира си го запаметих за спешни случаи. Я кажи какво стана с твоята група Танцьорки, щеше да ни разказваш?

Добре сте си уплътнили времето - радвате се на трите си чудесни деца! Браво на вас!!! 
А работата наистина крепи човека. Не мога да си представя, че ще навлека пеньоара, ще нахлузя пантофите и ще гледам индийски сериали. Това не е моето!