При нас снегът е малко. Тази сутрин беше пухкав и бързо падна от колата. Малко фитнес преди работа.
Ниа, тайната на крем супата от тиква е в подправките. А и, разбира се, не е само от тиква. У нас е на уважение особено през зимата, с къри, индийско орехче. А и трябва да е леко люта, т.е. няма да е подходяща за твоя малък злоядко.
Синът на братовчедка ми не сядаше на масата без салам. Все искаше "люто кани" т.и. лют салам, разбирай с черен пипер. Дано се вредите за Боровец.
Аз правих резервация и през нощта, за потвърждението се чака да е в работно време. Защото резервация се прави онлайн, но пак трябва да я види и потвърди човек, което е най-тъпото в случая. Но в хотела я видяха още на сутринта, преди клубовете в София да заработят. И по-лесно става от компютър.
Радинка, аз пък вчера откарах час и нещо в банката, за да внеса едни не много пари по фирмената сметка. Ми то става много бавно заради не знам си колко документа, които се попълват. И като се падне някой пред теб с неподредени пари или да не знае какви суми къде трябва да внесе, и става опашка. Абе голямо писане пада. Но и това ще мине.
Не успявам да спомена всички, това само Фло го може.
Прекрасен и усмихнат ден от мен.
Да идва вече утре и да си се прибирам, макар и само за 2 дни

Ужасно е! Отварям вратата на етажа постоянно, за да се проветрява (на стълбищата държим поне един прозорец отворен), но на етажа сме 4 апартамента и постоянно някой я затваря. Миризмата е отвратителна - на моменти дори ми се повдига, когато вратата към стълбищата е била затворена повече време