Съпруги на военнослужещи - 35

• 4 207
  • 225
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Какво ви стана, момичета? Цял ден никакви ви няма. Сигурно много сте работили днес.
Добре, минавам на пръсти, за да не ви събудя. Казвам ви тихо Лека нощ и гася ламБите.

# 166

Flo 51, моето момченце е вече 6-ти клас. Времето лети, лети!

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 00:14 от СГГ

# 167
Добро утро! Нямаме тези дни,ама мн работа и вечер като се прибера буквално заспивам като кон. С всеки изминал ден се убеждавам,че губим човешкото в себе си. Дано някога не се загубим като хора. Усмихнат ден прекрасни момичета!

# 168
Добро утрооо!
Ако трети ден не ви се работи, нали знаете- Сряда е!
Хубав ден! Ще се включа пак после за повече!

# 169
Добро утро, момичета. Мис Ю ме изпревари с една усмивка. 😊
Радвам се, че в темата цари оживление. Днес празнуват хората, които са с нас в най- съкровената част от живота ни, раждането… С учениците вчера говорихме за хората, които днес биха постъпили като Сали Яшар от “Песента на колелетата”. Да направиш себап, благодеяние, без да чакаш нищо в замяна. Да помислиш за хората, да направиш добро. Замислиха се… И казаха, че лекарите са хората, които са винаги до нас, когато имаме нужда. Трудно е да преподаваш за герои, които са като бяла лястовица днес.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 07:08 от Лунно цвете

# 170
  • София
Добро утро, прекрасни!
Дръжте се! Сряда като мине, остават само два дни до бленуваните почивни дни.
Радвам се на ЛУННО ЦВЕТЕ, че е сред нас - не й е лесно - в работата ври и кипи - олимпиади, изпитвания, класни, оформяне на срочния успех.
РАДИНКА, само сега ли ти е напрегнато или това е постоянно?
СГГ, не мислех, че сте вече в 6 клас. Малко затишие пред кошмарния 7 клас. Растат децата. И ние с тях.
На този ден - Денят на родилната помощ си спомням за моите две срещи с тези хора. Честити и благословени да са! След малко ще се обадя на моята гинеколожка - мила, внимателна, добър специалист и човек!
На вас, момичета, желая спорен ден!

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 22:09 от Flo 51

# 171
Здравейте, момичета!
Нещо много задължения имам тези дни, вечер само ви чета от телефона и рано лягам, че сутрин ми е много трудно ставането. Засега сме добре, за уикенда пак се заформиха ангажименти - детски рожден ден, аз имам час за козметик. Поне ще гледам в неделята да си почина, помързелувам и поспя след обед - много обичам.

Желая ви един слънчев ден, в който всички хора, с които ви се наложи да работите или просто срещнете, да са усмихнати и позитивни!

# 172
И аз последно време доста се изморявам и вечер си лягам с дребоса. Сутрин и на двете не ни се става изобщо, ама няма начин.
Но пък и нищо интересно няма, на работа, на градина. Днес е на танци, та май ще я закарам и ще се прибера, после ще ида да я взема. Не ми се стои на студа. Обикновено ги чакаме с моята приятелка, ама сега нали са шаркави, та ги няма, сама не ми се стои.
Вчера наготвихме, днес ще съм освободена от тази занимавка.
И при нас е малко напрегнато на работа, ама и този период ще мине. Вече обсъждаме къде да се съберем за 8.03. колектива. Поне празници не липсват в обикновените делници.

Пожелавам ви приятен следобед, спокойно да ви е! По-малко напрежение и изнервени ситуации! ❤️
Прегръдки!

# 173
# 174
  • София
И при мен се струпа много работа, не ми стига времето, не ми стига и съня.
Сутринта като ви писах, бързах и не си проверих написаното. Сега го прочетох и си открих правописни грешки, та се редактирах и ги оправих. Срам! Посипвам си главата с пепел.
Сутринта тръгна добре - поздравих моята гинеколожка, няколко познати акушерки, после имах няколко задачки, които отметнах за нула време. И ако някой ви каже, че денят се познава от сутринта, изобщо да не му вярвате. След обяд бях на тръстиката. Първата пациентка закъсня. От нея нататък изостанах с графика. Имах и една много капризна пациентка. Капризна без основание. Вместо планувания половин час, минаха 45 мин. Отново закъснение! След това ми доведоха едно хлапе, дето само на челна стойка не застана на стола. Налудува се, отвори си устата и успях да пломбирам едно млечно зъбче. И като за финал, вадене на зъб, който на снимката не предвещаваше вадене час и половина. Три корена, всеки изкривен на различна страна. Истински кошмар. След като го изпратих ми трепереха и ръцете и краката. А Ромео стана свидетел на цялата тази лудница. И той трябваше да седне на стола. Категорично отказа. Оставихме лечението за утре.
Прибрахме се, без да вечерям полегнах уж за малко, та съм спала почти два часа. Сега по нощите отивам да поровя в хладилника.
Лека нощ и спокойни сънища! Hug

# 175
Аз днес реших да се запозная с това чудо системата за онлайн резервации на ВКВПД. Направо... Хубава работа, ама военна. За да направиш резервация, трябва да е в работно време... Моето свободно време е само късно вечер или рано сутрин Grinning  Греда. Май ще пращам сър пак на място. Иска ми се да отидем за две нощувки на Боровец децата да видят сняг, шейни, ама... Божа работа.
Голям студ. Аз по принцип съм студенолюбива, ама нещо тези дни ми е много студено. Готвя само супи Grinning Днес правих за първи път в живота си кремсупа от тиква. Не е моето... На сър също. Ама Стоянчо я яде - с шунка и маслини вътре (каза, че трябвало да сложим)... Утре ще правя едно извращение от детските ми години - доматена супа с шпеков салам. Може и да я хареса злоядко... Вика  дай там сам (разбирай слагай вътре салам) Grinning

# 176
Добро утро! Фло като цяло винаги съм работела с хора. Преди в аптека все си казвах болни са трябват им тези лекарства за да облекчат болката и така. От както съм в банката е не намирам оправдания. Нагли,арогантни,обиждащи пускащи жалби. Особено покарай обмяната сега. Преди винаги за празниците Коледа, сурва е нямало никакви монети. Сега на ден през ръцете ми минават тонове. И нали сърце македонско не търпи,познайте кой може да работи само с машината за монети 😂. Че онзи ден даже я разглобих с нож за писма. Шефа ми се скъса от смях вика опитваш се да правиш саботажи
И така усмихнат снежен ден! Забравих да кажа,че днес при нас има сняг,дребния ще е доволен. А относно храната и двамата са на вълна сандвичи,всичко друго отива в кофата. Чаооо!

# 177
Добро утро, момичета! Вали сняг и аз съм щастлива, знаете, че обичам снега. 😉
Пия кафето си с вас, после цял ден имам задачи, но ще се радвам на децата, които ще правят снежни човеци, ще се търкалят в снега и ще ме връщат в моето детство. С една малка шейничка/ баба го наричаше чинче/ се пусках по улицата, но пораснах.
Хубав снежен ден от мен!

# 178
Добро утро,
Аз пък за разлика от Лунно цвете съм ей така:

Днес и тук има, ще слизам да видя в какво състояние е колата, че после да будя и дребчето и да се запътваме по разпределение.

Това с резервация в работно време е пълна глупост, който го е измислил да му кажем едно голямо браво 😂

Пожелавам ви приятен ден, аз отивам да мета колата 🫣🌞

# 179
  • Пловдив
Добро утро!
И в Пловдив снощи заваляло, та тавах инструкции по телефона, къде са ръкавиците и шаловете - малката е оформена почти по всичко и днес ще играе в снега (ако още го има, докато приключи училище).
Имаме си традиция ние, началото на втория срок, да им пусна по седмица почивка и да сме е планината, но вече втора година няма как да стане, защото аз съм до средата на февруари всеки ден.
Ще видим как е времето и като се прибера, може да измислим нещо - всичките обичаме снега - кой да се пързалят, кой да строи снежни човеци и иглута...кой да пие греяно винце на капака на колата Joy
Имам една снимка от преди 3 години Hug

Тогава изкарахме почти 2 седмици в планината, а сняг имаше предоволно, а и валеше непрекъснато почти 4 денонощия. Като спря, снежната покривка беше над метър и половина Heart
Децата май за пръв път видяха толкова сняг. В целият курорт бяхме общо 3 вили и даже в местната група писали, че "бедстваме" Joy
Майка ми звъня тогава притеснена, за да пита какво се случва - изпратих ѝ друга любима снимка:
Айде, стига толкова лирически отклонения, че станало време, да се обличам Stuck Out Tongue Winking Eye

Усмихнат да ви е деня!

Общи условия

Активация на акаунт