Съпруги на военнослужещи - 35

• 4 564
  • 245
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Гледате ли конкурса за Евровизия? Ние нали цял ден мързелуваме с внучката, та още не сме заспали и чакаме резултата. Или вече нищо не разбирам, но песните не са ми по вкуса. Гледам заради внучката.
Лека нощ!

# 241
Аз по принцип от 15 години телевизия не гледам, в последните три - хептен Grinning Кандидатите ни за Евровизия никога не са били конкурентноспособни (изключение Елица и Студжи и "Вода"). Обикновено печели нещо различно, уникално или политкоректно. Нашите са постни и обикновено копиращи предходния победител. Не следя какво става в момента, но вероятно Михаела или Дара  ще спечелят. И ще им лепнат някоя постна песен

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 23:39 от N-i-a

# 242
  • София
Дара спечели. Нямах фаворит и ние ги гледахме повеже сме у мама. Зависи какво ще и дадат да пее.
Мис Ю, ще ги видя тия Явори (нищо не ми говорят), Центръл Парк - първият (нещо вторият ми се губи къде беше) ни е заведението за по пантофи, и там сме откакто се помня за всичко, та ми се искаше друго, но ще видим, засега това си е.в списъка.
.
.
.
Хохо, утрото да е добро!!!
Никой не е писал среднощно и пак аз тук!!!
Честит ни нов месец!!! Ей го на 1/12 от тази година отлетя!!!

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 08:32 от magi_sveta

# 243
"Кафето е като Любовта, колкото по-търпелив си с него, толкова по-хубаво става..." Елиф Шафак
Добро утро!

Тази сутрин се събудих малко по-късно, към 8,00 ч. и едно такова мрачно, неприятно навън, но все пак е февруари, какво да искам от времето - зима си е. Нещо почнах много да се дразня на снимките с кафе, които са из нета - повечето вече са създадени си изкуствен интелект. Ами дразнещо си е - къде остава естественото, сътвореното от човека. Нали съм в тази сфера и виждам какво става - все повече генерирани изкуствено реклами, снимки и т.н. Много колеги ще загубят работата си. Аз още се крепя, но докога??? Вижте какви мрачни мисли в неделя сутрин, в унисон с времето.
Фло - дано е малкия дявол. Не знам какви са условията в Пирогов, казваш, че си почиваш, възползвай се. А за Евровизия и нашите представители - не го гледам, не го харесвам този конкурс, за Дара просто ще замълча възпитано. Гледах я като подгряваща на Роби Уилямс. Ами ..... не
Дунди, радвам се, че са ги изписали. Оченцето ще се оправи. А на твоя съпруг му пожелавам спокойствие.
Мис Ю, лоша работа, но за съжаление сме зависими от технологиите и то много. Скоро четох, че строители и ел. техници примерно ще вземат /дори някои вече наистина получават/ към 3000 евро и нагоре. Странно ми е да пиша евро, странно ми е да плащам с такива пари, да мисля в евро също ми е трудно, но от днес край - няма го левчето. Относно съседите - прочетох правилника за вътрешния ред - подлежат на глоба, но все пак чакам домоуправителя или неговия представител от входа да се задействат.
Ниа - много интересни предложения даваш Satisfied Дано успеете за Боровец.
Маги, аз като заведение в Пловдив, което си държи на качеството и обслужването от години признавам Йегерхоф - приятно е там и вътре и навън. Относно Пловдив - аз съм вече почти 5 години тук и става все по-зле. Какво направиха с този хубав град??? Навсякъде е кално и мръсно, градския транспорт го няма никакъв, за табла и спирки да не говоря - изобщо лоша работа. Дано се намери свестен управник и да се подобри положението. Ти сън не си спала да напишеш добро утро Laughing
Сети, почина ли си?
СГГ - чудесно е, че поддържаш темичката.
След този дълъг пост ви оставям - ще наготвя, ще се разкрася и ако остане време ще гледам нещо. Проекта не върви, слаб ми е лаптопа и ще трябва май на работа да го правя - ще остана след работно време, но това е положението.
Хубав, макар и мрачен ден и успешна седмица и месец.

# 244
  • София
Привет и от мен.
Изтърколи се януари, пристигна февруари. Малък сечко дано да се държи прилично.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, за съжаление и най-големите оптимисти не виждат нищо хубаво в заобикалящата ни среда. Вътрешно се бунтувам срещу еврото. А колко ни убеждаваха, че нищо няма да се промени. Ей тия, дето говореха това, ако ги пипна, ще ги удуша. Ежедневно пазарувам и виждам какво се случва. А в Пирогов си избрахме т.н. ВИП стая - сами сме, чисто и топло е, персоналът е много вежлив, имаме И-нет и ТВ - те са платени - всяко по 4 € за 24 часа. Имаме още хладилник, а в допълнение на парното и климатик. Не се налага. Трите нощувки са 180 €, без другите екстри. Казаха, че утре ще ни изпишат - толкова е по Каса. Детето се чувства добре, взеха кръв за пълна кръвна картина. Дано всичко да е наред.
НИА, напълно споделям написаното от теб. И аз от години не гледам ТВ. Само от време навреме.
ДУНДИ, мисля си за това, дето сподели, че раждането в частна болница е една шапка пари. Така на времето във Виена зет ми плати няколко хиляди €, та направига на детето акушерска пареза. Второто дете се роди в Общинската болница - живо и здраво, без пари. Grinning Според мен това е някаква мода да кажеш, че си родила в частна болница. Може и да не съм права. Същото мисля и за детските партита на малките деца - те нищо не разбират, но родителите да се покажат пред родата и приятелите.
Неспоменатите момичета ги гушкам. Телефонът ми звъни непрекъснато и давам отчет.

# 245
Добро утроо,

Гледах Евровизия миналата седмица, още тогава ми стана ясно, че Дара ще изберат. Снощи не съм гледала.
Дафиново листенце, както казваш за времето, така е, но така и да си остане, макар че утре сутрин май ще ни посрещне и със сняг...при мама вече вали силно, трупа си, та очакваме го и тук следобяд.
Магии, за Йегерхоф изключих, но да, той е много добър вариант също.
Близка приятелка ходили в Асадо, каза натъпкано с маси, за да идеш до тоалетна трябва да вдигнеш минимум 10 човека, защото няма от къде да минеш. Много хора, много глъчка. Иначе детските кътове си ги бивало, за всякакви възрасти имало.
Фло, как сте тази сутрин? Какво казват лекарите? ❤️
Ниа, как са децата? Слушат ли момците?
Какво става с градината, кога е при вас кандидатстването?
Ние тази година чакаме отварянето на системата за 1-ви клас, ще имаме есенни вълнения. Сигурно майчините вълнение по това време са повече отколкото на първолаците, ама все пак.
Вчера наготвих след работа, днес ще е ден за подготовка за седмицата и повече почивка.
Хубава Неделя!
П.С. Фло ме е изпреварила, сега ще изчетааа 🌞

Общи условия

Активация на акаунт