Професия учител - 24

• 6 903
  • 67
  •   2
Отговори
# 30
Утре трябва да си нося болничния и като знам колко негативно го приеха, направо искам да си го спестя повторно.

# 31
Някой друг да го занесе и остави на охраната..

# 32
Издават ли все още хартиени болнични? Бях чела някъде, че от новата година ще бъдат само в електронен формат болничните и ще се изпращат директно на работодателя.

# 33
  • Пловдив
Аз в момента съм в болница, вчера издадоха хартиени на изписани пациенти.

# 34
Колеги,
Имат ли право да ме задължат да отида на обучение с кредит извън града за 3 дни покрай 1 март при положение, че съм с дете на 2г?

# 35
  • Някъде по Дунава
Не.

# 36
Т.е. мога спокойно да откажа?
Днес това се представи като задължително обучение за колектива.

# 37
  • София
За поредна година отказвам всичко с обучения/кредити. Плашат ме с атестацията, а аз ги чакам с нетърпение. Wink

# 38
Как ще задължават някой 3 дни да ходи някъде си и то през почивни дни? Прекаляват...

# 39
  • София
Имат да изперат едни пари от ръководството и учителите са потърпевшите. Това е. И при нас ги въртят същите схеми тази година.

# 40
Само трябва да видя откъде ще си набавя кредит за четвъртото ПКС тогава.
Това атестиране не беше ли на 5г в едно и също училище без прекъсване, или се бъркам? Може ли някой да сподели набързо какво представлява 🙂 Благодаря!! 😇🙏🏻

# 41
В Просвета  пускат безплатни онлайн обучения с по един кредит.

# 42
Запишете се на безплатните на Просвета. Графика е обявен. Първото е на 11.01.
prosveti.se
Аз от началото на учебната година имам вече 3 кредита. Записах се на безплатните в преподаваме бг.

# 43
  • Пловдив
Запишете се на безплатните на Просвета. Графика е обявен. Първото е на 11.01.
prosveti.se
Аз от началото на учебната година имам вече 3 кредита. Записах се на безплатните в преподаваме бг.
Обученията в Преподаваме.бг са безплатни само за педагогическите специалисти с училищен абонамент.

# 44
Записах се! Много благодаря, колеги! Помощта ви е неизменна. 🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт