Под жалко имам предвид поведението ти. Без да се обиждаш, не го казвам с лошо.
Ти купуваш любов, това е тъжно и жалко.
Толкова много червени флагчета и ти не стопляш и не стопляш.
Човека в началото ти е казал това което си искала да чуеш. Мъжете го правят.
Нататък гледаш действията. Думите не са достатъчни.
Сега е модерно така. Уж намеци и обещания, а накрая ти сервира, че това вашето е неангажиращо. Аз бих го счела за измама. Защото си е така. Лъжа.
Себеуважаваща се жена неангажиращо няма да живее с някой. Да живееш с някого е обратното на неангажираща връзка.
Неангажиращо е чат пат да излизате някъде и да правите секс.
Да, цената на подаръка не е толкова важно. Един ще направи за 50, друг за 120. На мен ми се струва твоя много скъп. Твоя си работа. Пак казвам, ти купуваш любов.
В случая е фрапираща разликата. Фрапиращо е по-скоро, че е продължил с тъпи подаръци, колкото да отбие номера. И то ненужни. И дори не му е неудобно. Даже ти продължаваш със скъпи изненади, а той точно обратното. И пак нищо не ти свети в главата?
Поведението му крещи, че не те обича, използва те и не му пука за теб.
След първата такава изцепка знаеш ли какво е трябвало да му подариш. Взимаш едно подаръчно пликче, може и използвано, купуваш от книжарницата острилка и шарено моливче. И това му го връчваш. Щото не са важни парите нали, важен е жеста

Да стопли бре.
И това този с който секса не върви и не те задоволява?
И ти кисна при този и чакаш предложение, пръстен и бебе.
Убиваш ме.
Самия факт, че ти е обещавал уж в началото и после се изцепва с това доказва какъв подлец е.
След това автоматично следва да прекратиш отношения.
Приключвай и не си губи времето и не му се връзвай на глупостите, защото има вероятност пак да почне да те лъжоти и заблуждава.
Че и те използва. Но съжалявам, но ти това сама го позволяваш отново и отново.
Бил говорил така защото е влюбен. Бил е влюбен. Казва ти го директно.
Не иска да си тръгваш, защото си мега и гига удобна и сгодна. Но толкова.
Научи се да слушаш.
И ти плащаш всички сметки. Сериозно.
Хубаво си го пратила при брат му. Защо по-ягодите ти си му стегнала багажа. Да го стяга той. Пак го играеш маминка.
Препоръчвам ти една книга - Мъжете се женят за кучки.
И Червени и зелени флагове. Тази в момента я чета.
Може да научиш нещо.

На това се отговаря - А много се радвам, ами като стигнем някъде до по-сериозно развитие, може и да опитаме да живеем заедно по-нататък