Следваща стъпка?

• 12 526
  • 382
  •   1
Отговори
# 270
1000 лв. подарък за такъв тип човек, който тя описва, според мен е бил някой плейстейшън. 😄

# 271
Главен хирург ще прави, той, ремонт след работа. Луди ли сте? Питам съвсем честно?

Като ще давате примери, мислете поне малко, че става не абсурдно, ами налудничаво.
Именно
Потребителят си дрънка, колкото да е на приказка

1. р.д. е статична дата и се знае 2-3 седмици напред
2. хирургът не ходи всяка вечер след работа да прави ремонти, или поне не в реалния свят
3. да не говорим, че специализиран човек като него знае най-добре, че за спукана тръба се вика друг специализиран човек

Ма значи от 10 кладенеца вода ще се донесе само и само мъж да защити една скапана торта от фантастико

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 15:31 от .Hazel.

# 272
Аз съм жена и съвсем никога не бих се обидила на тортичка от Фантастико, нито сега, нито като 25 годишна.

# 273
  • Somewhere far away
. Честно, не се сещам за подарък за мъж, който да струва 1000лв.
О, аз се сещам. PS 5 - ех, размечтах се. Авторката, на мен ако ми  го подариш ще те уважавам и то много повече от този льохман. Grinning

# 274
Направо авторката тук може да намери следващия жених.

# 275
Значи, точно един хирург, точно след работа ще тръгне да прави ремонти, че белким се осакати, за да си вземе малко болничен или за да си осигури едно преждевременно пенсиониране.

# 276
Аз изобщо няма да се обидя на подарък за 1000 лева нито сега, нито като 25-годишна

# 277
На тортичката от Фантастико може и да не се обидя. Обаче да ми излизат с аргумента, че заради моето здраве сме нямали honeymoon период и следователно се е забавило окончателното му решение дали обещанието за семейство отпада или не - даже няма да си правя труда да се обиждам, те нещата са ясни. Не знам защо се гледат поединично описаните действия, а не в съпкупност. Пооделно всяко едно нещо може да се оправдае, ама общата картинка - не.

# 278
  • София
Главен хирург ще прави, той, ремонт след работа. Луди ли сте? Питам съвсем честно?

Като ще давате примери, мислете поне малко, че става не абсурдно, ами налудничаво.

И още - това, че един мъж сам си прави ремонтите вкъщи, отдавна не е комплимент за сръчност. А по-скоро признак, че явно няма пари, професията му е физическа, ръцете не са му точно важни.
Заради първото изречение твърдя, че лъже.
В днешно време един мъж сам прави ремонт, защото майсторите искат повече пари от главен хирург, но го правят по-мърляво(в общия случай), ако си го правиш сам.
А Хазел не е чела темата а си коментира на общо основание типично бгмама стил. Момчето си прави основен ремонт с брат си, не сменят течаща тръба!

# 279
В днешно време младите мъже не са хващали отвертка. Камо ли да направят ремонт.

# 280
Каква логика само: в днешно време никой не ползвал майстори за ремонти. Който не се прибира вкъщи след операция, за да слага тръба, значи лъже.

Наистина бях хваната в лъжа при такава неоспорима мъдра мисъл, с която ме контрааргументира Grinning

Може ли да се фокусираме върху идеята: много мъже със сериозни професии намират време и пари за хубави подаръци.
Или пак ще се намеси ремонта, задължително случващ се в деня, в който се празнува р.д.? Валиден за всички мъже. Винаги.

# 281
Къде го пише това за основния ремонт?

Цитат
Ситуацията е такава, още от самото начало "живеем заедно" т.е донесе си малко багаж в нас и заживяхме на семейни начала, защото в тях живеел с брат му, който щял да се изнася, а и преди да се преместим трябвало да направи някакви ремонти.

Звучи ми все едно ремонтите са въображаеми и имат за цел просто тя да не се нанася при него.

# 282
  • София

Това са подаръци, в които ясно се чете НЕ ПОМИСЛИХ ЗА ТЕБЕ. Няма никакво значение от фантастико ли са купени или от къде.

Дамм, на един 8 март преди много време една забавна и умна жена каза, че най-важното за една жена е на мъжа до нея ДА МУ СЕ ЗАНИМАВА!

# 283
Ама какви ги говорите сега с тези ремонти, все едно не сме виждали какво е маламашка и как се ползва, хайде стига.
Има разсеяни типове. Човекът от темата не е такъв.

# 284
Ох, чак ме яде любопитството веке - какъв е този подарък за 1000 лв. дето очакваш за него някакъв невероятен жест и отношение.
Лично аз залагам на плейстейшън.
Грешка първа – не подаряваш толкова скъп подарък.
Грешка 2 - ако искаш да му се ЗАНИМАВА С ТЕБ, не му подаряваш игра, която още повече го отплесва от теб.
Грешка 3 - ако си романтична и очакваш специален жест/подарък, подготвяш го, подхвърляш отдалече, споменаваш го мимоходом, в разговори, дори на шега.
Грешка 4 - ако смяташ, че човекът отбива номера, казваш му го директно – не се цупотиш, кривиш, не мрънкаш зад гърба му.
//
Единственият плюс от тази история на авторката е, че му е казала да си ходи щом е усетила, че това не е нейното.
Всичко останало са си нейни проекции и самозаблуди.

Общи условия

Активация на акаунт