"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 253
  • 604
  •   2
Отговори
# 165
Темата направо си плаче за анкета Grinning.
Кой харесва сериала, кой - не,
кой харесва стария, кой новия Сандокан... За Мариан да не говорим! Grinning.
Че даже може и Къванч Татлъту да намери място в нея /анкетата/. Grinning

# 166
Не съм чела романа, не съм гледала старият Сандокан, съвсем необременено загледах сериала и ми хареса. Приятен, интригуващ, разтоварващ, като приказка. Джан Яман е много красив и за мен - пасва идеално на ролята.
Мариан и според мен е бозавка, но за една млада британка си е идеална. Да видим как ще се разгърнат образите, следя с интерес.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 19:18 от Tess d`Urberville

# 167

Може да бъде включен и въпрос "За Брук, или за Сандокан искате да се ожените". Вдъхнови ме постът на Танчето Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 13:32 от Iris04

# 168
Карол Андре си беше мацка, та дрънка... И си пасваха страхотно. Иначе нормално филмът днес да ни изглежда анахронистичен Simple Smile

# 169

Може да бъде включен и въпрос "За Брук, или за Сандокан искате да се ожените". Вдъхнови ме постът на Танчето Simple Smile
хахаха ами бях учудена много, че предпочетох него, не го помня от детското, но се предполага, че Сандокан е топа. Не съм гледала стария сериал, но съм гледала още едно детско, въпреки че предпочитах това с животните. Едно от любимите ми беше заедно с Аладин. Аз не съм голяма фенка на Джан Яман, но бях на Клюкарата и Чък (Лорд Брук) и Блеър. Искам и за Брук жена, въпреки че смятам идеално си пасва с Мариан, знам че няма да са заедно, но се надявам поне да не очернят образа му, и да не го убият.
Няма да мога да гледам повече епизоди, чак до другия уикенд.... и ако има спойлери няма да чета, за жалост.
Харесват ми всички актьори, и бащата на Мариан го помня от Аз вещицата, и приятеля на Сандокан от Елиза. Аудиото дали е на италиански?

# 170
Карол Андре си е истинска перла на Лабуан! Само едрите ѝ предни зъби ми бодат очите. Нали сега се коригират всякакви дефекти, та сетивата ми реагират на несъвършените ѝ зъби. Тогава съм я намирала за богиня без недостатъци.

# 171
Тези леко заешки зъбки се казват чар и на мен ми харесват. Аз пък не харесвам днешните изкуствени усмивки - нереално бели и ненормално подредени.

# 172
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Непопулярно мнение, но сега като гледам старите актьори и сравнявам новите ми харесват много повече. Джан Яман има харизма и присъствие, а този стария хубав цвят очи и много каял.

# 173
Е, това си е твое мнение. На мен новият е твърде префинен и с малко кравешки поглед. Между другото, докато съм в отпуск попадам по обяд на някакъв турски сериал. Там главният герой има по-мъжкарско излъчване, ако ще трябва да избираме турчин за ролята. Този имам предвид:

Скрит текст:

# 174
Джан е ходеща харизма, а погледа му с тези тъмни очи е огън и страст на квадрат...
Кабир го уважавам заради старите времена, но като Сандокан не е мой тип, външният му вид не отговаря на моите лични предпочитания за красота, но това не изключва възможността да намеря други качества в него за привлекателни или да харесвам човека Кабир като цяло.

Салгари описва Сандокан с тъмни очи, а не с пъстри или зелени.
Човека директно описва Джан Grinning
Цитат
Емилио Салгари описва Сандокан като:
« висок и слаб човек, с мощни мускули, с енергични, мъжки черти, свиреп и със странна красота. Дълга коса пада върху раменете му, черна брада оформя леко загорялото му лице. Той има широко чело, засенчено от невероятни вежди с дръзка арка, малка уста, която показва искрящи като перли остри зъби, като на дивите зверове и много черни очи, със сияние, което очарова, което изгаря, което кара всеки друг поглед да се поклони... »

Да те отвлекат и никога да не те освободят,
за това може да си помечтаят по-романтичните от нас Grinning

# 175
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Е, това си е твое мнение.....
Естествено, че е мое мнение някъде да е написано, че е на друг/и? От само себе си се разбира това няма нужда да се натъртва, пише и ходи след потребители НЕсподелящи същото мнение, за да се каже, че е тяхно.

# 176
Добре, че не съм особен о романтична JoyJoyJoy

# 177
Ох, не. Този Халил Ибрахим може и да има талант човека, но аз съм го кръстила 'намръщения', защото в целия сериал само това играе. На която и сцена да попадне човек, господин Яман е гневен и намръщен.
Джан си е по-добре. Стария Сандокан ми е твърде голям дивак, за да го харесам. Джан е сексапилен. Алана пък е точно обратното на сексапилна, но е нежна и се допълват.

# 178
  • # супернатурална #
Още едно неизкривено от  вехт сериал и романтичен подфорум мнение--този Джан е егати парчето! Grinning
И като положа усилие да се абстрахирам от невероятната му външност...сериалът за сега много ми харесва. Мацката си е типична английска роза-одобрявам. Сани играе много добре. Брук е интересен образ, харесва ми когато съперникът/противникът на главния герой не е изцяло отрицателен образ. Динамиката между тримата някак си ми напмня тази между Скрарлет/Рет/Ашли.

Имаше една сцена, в която като ретроспекция показаха нападение над племе, малкото дете в ръцете на майката първоначално взех за Сани, но това е Сандокан, така ли?

# 179
Сандокан е да, нататъка има още и подробни ретроспекции.

Общи условия

Активация на акаунт