"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 72 659
  • 584
  •   6
Отговори
# 360
Аз гледах няколко серии, една изпуснах, ама както слушам, то май на сапунка го докарват - красавци да обират женската аудитория и все нови и нови серии без някаква конкретна крайна цел.  Щом и втори сезон ще има, ясна е картинката.

# 361
Ее, винаги е по-интересно, когато има конкуренция! Wink

# 362
Ама то тогава каква толкова силна любов е щом първата появила се може да им разтресе взаимоотношенията? Предполагам, че тази новата ще го манипулира да остави Мариан, като набляга на това колко са различни, знам ли...

# 363
Този сезон ми харесва, но ако във втория всичко е любов, може и да зарежа сериала.

# 364
И аз. Искам екшън, а не някакъв турски сериал.   Simple Smile

# 365
Ами то си се очерта като романтичен сериал. Няма кой знае каква интрига.
Относно Кийра и актрисата тук са ми на едно ниво по хубост.

# 366
Аз изгледах целия сезон вече и не ми се стори, че основната сюжетна линия е романса между тях, по- между другото беше. За новия, може да наблегнат повече на този аспект, щом даже и любовен триъгълник ще заформят, но нямам против , харесват ми героите Simple Smile

# 367
Към момента, въз основа на излъченото до сега по тв, въобще не намирам сериала за романтичен. Или за основно романтичен. Напротив, набляга се на съвсем други неща. Аз поне не съм видяла нещо кой знае колко специално между Мариан и Сандокан, че да се говори как всичко било любов.

На мен ми харесва така, не искам да става твърде сладникаво.
А и да се появи друга жена, ще стане интересно. Не съм на 15г, че да вярвам в единствената, голяма, велика и т.н. любов. Много нереалистично и инфантилно ще ми дойде и наистина ще заприлича на детско филмче.

# 368
  • Варна
Ама то тогава каква толкова силна любов е щом първата появила се може да им разтресе взаимоотношенията? Предполагам, че тази новата ще го манипулира да остави Мариан, като набляга на това колко са различни, знам ли...
А.. взаимоотношения и любов са различни неща. Най-добри взаимоотношения по-принцип има там, където няма чувства.

# 369
Основната интрига засега е дали Сандокан ще приеме отговорността пред произхода си и ще се заеме с освобождаването на клетите роби.

Любовта , като гледам , не  е първостепенна грижа и за двамата на тоя етап.

Ще ми се сценаристите и на втори сезон да стъпят на някоя от книгите, а да не си измислят съвсем на едро, едно е да вмъкнат някакви приключения помежду  измислената от автора биография на героите, друго е съвсем безогледно да променят характеристиките на персонажите. Сандокан, например е изключително верен на  Мариана, че и на спомена за нея, като умря, нереално е да се заглежда по други жени, камо ли преживе.

# 370
Джаки, голямо благодаря за линковете! Hug Реших да гледам напред един епизод, но внезапно се почувствах като дете, на което са дали един шоколад и са му поръчали да изяде само едно блокче и незнайно как детенцето се оказва с празна опаковка в ръка Grinning  И аз така, осъмнах докато не изгледах до края. Някои неща ми допаднаха, други ме натъжиха, а трети ме озадачиха. Едно е ясно, ще падне дълго чакане на втори сезон!
СПОЙЛЕР Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation
Скрит текст:
Кому беше нужна смъртта на Сани? Идиотско решение! Героинята беше великолепна, а актрисата блестяща. Тъкмо споделиха любовта си с Емилио и те я убиха. Що за безчувствено решение, в тази любов имаше потенциал, актьорите бяха старахотни, можеше да покажат как разъфват отношенията им, а сценаристтите убиха тази крехка, току що развила се любов в зародиш. ЗАЩО, за Бога!?
Разбрах и откъде идват демоните на Янез. Подтикнал е на бунт племето, на което е бил духовен водач и така е станал причина за изтребването на хората. Разбирам мъката и вината, която го гризе като червей, разбирам бунта му срещу божията воля, останах и удовлетворена от катарзиса след изповедта му пред свещеника. Сцената, в която се срещна със Сандокан, когото мислеше за мъртъв, ме разтърси и разплака. Това беше най- силната сцена в епизодите. Сякаш бе среща между безутешен баща, загубил единствен многообичан син. И изведнъж този син е възкръснал от мъртвите и се явява здрав и силен от плът и кръв. Определено циникът в мен, бе победен от издайническа сълза, останах изненадана от себе си. Другата сцена с Янез, която обаче ме развесели, бе битката в двореца на императора. Той невъзмутимо, да не кажа непукистки остави момчетата да разгромяват врага, докато той равнодушно запали неизменната си цигара, наслаждавайки се на нея и на разгрома над враговете.
Мариан както знаете не ми е любимка. Гледах сериите на лаптоп и отблизо дефектите ѝ са още по-ярки. Луничава с пъпчива брадичка... Имаше сцени, в които беше с панталон над коленете. Потресаващо грозни колене и глезени като на римски пехотинец. Останах  в недоумение и от сцената, в която след завръщането си удома се държеше на масата като абориген, хранейки се с ръце. Не разбрах, дали  в джунглата е изгубила маниерите си на лейди или демонстрираше непокорство.  Другото, което не ми хареса и беше чак смешно, да не кажа жалко, бе сцената, в която Сандокан търсеше из двореца имератора. Движенията му със смешни приклякания приличаха на танц, но патешкия танц Stuck Out Tongue Winking Eye беше нелепо. И след всичките тези малоумни движения, които трябваше да внушат, че дебне врага, се остави императорът да го изненада в гръб. Той, каленият в битки пират, който владее изкуството на ръкопашните схватки до съвършенство, се остави да го изненадат в гръб и ако не беше възлюбената му, шеше да му пръснат черепа безславно. Тъпа сцена, която не се връзва никак с образа на славен предводител. но в общи линии си струваше часовете пред екрана. Дано новите епизоди са планирани с повече мисъл. Дано и  новата екзотична красавица наистина е красавица, подхождаща на магнетизма на Джан.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 15:23 от Filipiada

# 371
  • София
За вас не знам, но аз нямам търпение за довечера Simple Smile

# 372
Аз вече изгледах последните 4 серии, ама сигурно ще си го пусна пак Simple Smile

# 373
  • Враца
колко са общо епизодите?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт