"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 50 659
  • 522
  •   51
Отговори
# 495
Има отделна тема за Джан? Моля, предоставете линк Smile

Относно любовните сцени, аз намирам, че Алана е тази с леко по- премереното поведение, но сега си мисля, че е защото гаджето ѝ е било там, та инстинктивно е била по-обрана, може би...

Надникнах в обожателната тема на Джан, най добронамерено, и установих, че този човек е доста по-светъл типаж, отколкото в сериала. Сигурно здраво са го бронзирали с оглед ролята? Другото, което се убедих, че за Сандокан, както и за другия сериал - Турчинът, където е буквално същия, са го направили максимално хубав. В смисъл, той си е хубав, но са подчертали всичко от природните му дадености по най благоприятния начин. И очната линия му отива...

Ако се  бяха постарали така и за Мариан нямаше да са в такъв визуален дисонанс. Но пък при нея създателите наблягат повече на актьорската игра и развитието на персонажа.

# 496
Разбира се, че има Grinning
Заповядай -> https://www.bg-mamma.com/?topic=1844112

# 497

Натам се запътвам, да разбера последните клюки, Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 498
Аз пък не ги виждам комедийни бойните му сцени. И някой беше писал, че подскача като скакалец в последната серия. Ами изгледах я и не видях такова нещо. 100% движенията се режисират и има консултанти. Надали акрьорите сами си измислят как да се държат и движат.

# 499
  • Street of Dreams
Актьорът действително в ролите си е много по-красив, отколкото извън ролите си - по снимките, които пускате. И си е малко кифла.
Иначе на мен ми се запечата как гледаше след Мариан, когато тя отиде и гушна Брук - много достоверен ми беше.

# 500
Здравейте, следя сериала основно заради Джан Яман.Гледала съм игралният филм с Кабир Беди и доколкото си спомням,  сегашната история няма нищо общо с него.Чела съм и Емилио Салгари, но беше толкова отдавна, че не помня нищо от книгите му.Що се отнася до настоящия опит, идва ми малко пресилен.Някакси събитията се лутат във всички посоки и лично аз се губя в сюжета.Най-много обаче ме дразни дублажа - какви са тези "даяци" - племето се казва даяки и това е.Но да видим историята как ще продължи нататък, ще му дам шанс.А Джан на определени моменти ми идва в повече.Приятно гледане на всички !
Актьорът действително в ролите си е много по-красив, отколкото извън ролите си - по снимките, които пускате. И си е малко кифла.
Иначе на мен ми се запечата как гледаше след Мариан, когато тя отиде и гушна Брук - много достоверен ми беше.

# 501
Тази вечер изгледах снощния епизод. Добре се вцепени Сандокан. Ще избяга сигурно с помощта на Мариан.
Много хубав епизод беше и чакам с нетърпение да видя и последният.
А пък, като дойде и втори сезон ще гледам и него.

# 502
Гледам и аз, въпреки че не коментирам.
Бащата на Мариан успя да се превърне в отвратителен гадняр само в рамките на един епизод. По-лош е и от султана - той поне не е расист.

П.п. Не съм споменавала преди - на мен Брук визуално ми харесва повече от Сандокан, гаджето на Сани също.

# 503
И аз не съм си признавала - на мен Самбильонг (пълничкия/немия пират) ми харесва визуално повече от Сандокан Simple Smile

# 504
И аз не съм си признавала - на мен Самбильонг (пълничкия/немия пират) ми харесва визуално повече от Сандокан Simple Smile

LaughingLaughingLaughingLaughing това много ме разсмя!

# 505
Не знам кое е смешното - всеки може да харесва когото си иска. Включително Самбильонг.

Колко страници се изписаха за това кой харесва и кой не Мариан...

# 506
Самбильонг е голям симпатяга.  Simple Smile

На мен също Брук ми харесва много.

# 507
На мен пък Сандокан си ми харесва най-много 😄 С бронзовия тен, черната очна линия и най-вече с магнетичния поглед!
По-хубав е дори от Джан Яман 😆

Както писа някой по-назад, Джан малко кифлее... И с тази разгърдена риза посред зима?!?

# 508
  • Козлодуй
Това бих могла да го кажа за The Witcher. Вещерът ми харесва много повече от Хенри Кавил, поне каквито снимки съм му виждала от живия живот Grinning
Джан кифлее понякога, факт, ама пък защо не? Разгърдените ризи са му запазена марка, но на него всичко му отива!
Брук, т.е. Ед е прекрасен актьор, но като визия не е точно мой тип. Обожавам Алесандро Прециози, макар че не съм го гледала преди. Любимец от редовите пирати ми е Марк Гроси (Саркар). Онопко (Юсуф) е гадина в сериала, но и той ме кефи и играе много добре. С други думи, сърцето ми е голямо и обичам всички, но Джан е №1! Grinning

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 21:45 от Lunen_sun

# 509
  • София
Ето точно тази музика, този мотив в момента когато са в затвора Сандокан и Мариан къде я има?
Има ли я като част от саундтрака на сериала?

Общи условия

Активация на акаунт